- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
paylaşımları artık menü spor kısmına yapıyoruz canım yanlış yerdesin.Bildirim yapıp kaçıyorum, akşama anca gelirim..
Güzel bir artıyla geldim
Cuma - 68.3
Bugün - 68.9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paylaşımları artık menü spor kısmına yapıyoruz canım yanlış yerdesin.Bildirim yapıp kaçıyorum, akşama anca gelirim..
Güzel bir artıyla geldim
Cuma - 68.3
Bugün - 68.9
paylaşımları artık menü spor kısmına yapıyoruz canım yanlış yerdesin.
Karbonhidrat bende cok etki ediyor kizlar yani azcik ta yesem ediyor...protein ağırlıklı beslenince cok guzel veriyordum canim da hep karbon çekiyor yaayok yok cumaya kadar bitti söz
Aynen öyle kahvaltıda canım çekiyor evet şu diyetisyenle listelerim bitsin arada kahvaltıda ince dilim yiyeceğim ne zaman yesem kilomu etkiliyor of bu yiyip yiyip kilo almayanlardan olsam keşkeCanim ayni dert bende de var..bak kahvaltida yersem sadece sıkıntı yok ama oglen ya da akşam yersem ne kadar da az yesem kilo vermemi engelliyor...Sen de kahvalti da tuketebilirsin cok canin çektiğinde...iste malesef bizde boyle
Evet yemek istiyorum arada şu an listemde yok bitince serbest kahvaltımda arada tüketeceğimBeyaz ekmek haricinde her türlü tahıl grubunu, porsiyon kontrolü yaparak yiyorum. Hiç bir sakincasini görmedim. Bence de ye canım, kontrolsüz yemekten iyidir. Özel bir durumun yoksa, özel bir diyet uygulamiyorsan kendini mahrum etme...
Ah barbunya yaktı bizi bende iki gün barbunya yedim çok da severim ama ödem yapıyor işte
Aynen öyle kahvaltıda canım çekiyor evet şu diyetisyenle listelerim bitsin arada kahvaltıda ince dilim yiyeceğim ne zaman yesem kilomu etkiliyor of bu yiyip yiyip kilo almayanlardan olsam keşke
Canim o kıyafet farkıdır, muhtemelen cumaya eksi geleceksin.Ozzybal @Asi Matmazel aysunayy @caroline84 ve kaptanlarım
evet artıyım ama en son ne zaman wc ye çıktığımı bile unuttum. Biraz ondan biraz dengesiz regliden sebep diye düşünüyorum. Bir kesiliyor bir devam ediyor yine.
Birde sabah uyuyakalmışız tartılmayı unutuyordum neredeyse. Kızımı sabah derse yetiştireceğim diye son anda kıyafetlerimle tartılmak zorunda kaldım.
kiyafetler zaten o kadar tutar ki, arti gelmemissin bence.
Bende öyle düşünüyorum kızlar, o yüzden çok takılmadım.Canim o kıyafet farkıdır, muhtemelen cumaya eksi geleceksin.
Karbonhidrat kız Allah senine kiz o canin cektigi sey, muhabbetin basini kacirdim, merak ettim
Hiç aşı karşıtı bir insan değilim bana sıra gelse direkt olurum. Tercihim biontech ten yana. Annem babam kardeşim eşi oldu aşı bir sıkıntı yok şimdiye kadaroha ha oha aşım çıkmış çok fena heyecan oldum kalbim duracak. ben ne yapacağım ya. eşim aşı olma öldürecek misin kendini diyor. devlet aşı olmayana seyahat kısıtlaması gelecek diyor. arada kaldım.
Yumurta orucu neymis canim...isveç diyetini bugün sonlandırdım kızlar. yetti canıma. nasılsa yumurta var ilk öğün dedim hemen yumurta orucuna başladım. baskülü kaldırdım cuma sonucu görmek istiyorum.
bende değilim ama hergün haber yada video izleyip ikinci dozu olmayacağım ben diye eve geliyor.Hiç aşı karşıtı bir insan değilim bana sıra gelse direkt olurum. Tercihim biontech ten yana. Annem babam kardeşim eşi oldu aşı bir sıkıntı yok şimdiye kadar
yumurta orucu keto öncesi vücudu hızlıca keto durumuna sokmak için uygulanan bir beslenme. çok tehlikeli bir kiloya ulaştım ya yerimde sayacağım ya ilerlemeye devam edeceğim geçen yıl bu kiloda iken A Arrietty_ sayesinde yumurta orucu yaptım. hiç duraksamadan kilo vermeye devam ettim. yeniden başlamak lazım. nisanda da başlamıştım ama olumsuzluklardan yarım kaldı.Yumurta orucu neymis canim...