Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben ilk yil cissss seylerden uzak durmak istiyorum. Cunku 1 yil sonra midem otomatik azicik buyuyecekmis. 5-10 kilo alacakmisim. Oyuzden boyle alismak istiyorum. Ki ben zaten ekmek, borek cips tatli cikolata seker fln hic sevmem.
Yersem direk bagirsaklara gidecek biliyorum ama eski halime donmekten cokkk korkuyorumm.
Dönmiyceksin canım inşallah.
Bide canım ben diyetten ziyade ilerde iyi bi piskologla görüşmek istiyorum.
Herkesin yaşadığı kendine zor.

Sevgili klanım her şey sizin için diyerek bir fikir sunuyorum.
Telefonunuza fatsecret gibi günlük yediginiz içtiğiniz ne varsa yazacağınız bir uygulama indirin.
Bir not defteri gibi kullanın orayı ve akşam kalori toplamınız aynı zamanda makrolarınıza bakın. Ortalama olarak %30 karbonhidrat üzerinde kalıyorsa yedikleriniz kilo veriminizi yavaşlatıyor demektir.
Gunluk tükettiğiniz kaloriden çok makrolarınız daha önemli.
aedenli aedenli O okuyan_e matilda34 matilda34 istanbulin istanbulin Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi

Yediginiz gıdaların içeriğini öğrenmeye yardımcı olacaktır. Gözümüze masum gibi gelen gıdalarda neler olduğunun farkına varabiliriz

An itibariyle reddettiklerim. Su benim
DSC_1808.JPG

AB2C021D-AF68-4A1B-9429-3F40ECC2E958.jpeg

731. Etap Periler Klanı Menü/Spor Tablosu

Periler
Klanı
Cuma
Menü
Cuma
Spor
Cumartesi
Menü
Cumartesi
Spor
Pazar
Menü
Pazar
Spor
Pazartesi
Menü
Pazartesi
Spor
Salı
Menü
Salı
Spor
Çarşamba
Menü
Çarşamba
Spor
Perşembe
Menü
Perşembe
Spor
Toplam
🎁💧🥬
495​
👏🏼
795​
👏🏼
585​
⛔🥬💧
450​
🥬💧
338​
👏🏼
156​
👏🏼
880​
🎁
380​
👏🏼
675​
🥬💧
441​
👏🏼💧
865​
👏🏼
285​
🥬💧
902​
🎁💧
974​
💧180

Ödül: 🎁
Eksik Su: 💧
Fazla karbonhidrat:⛔
Az Yeşillik/Salata: 🥬

Ayyy olsa da yesek :KK45:
2 dk once baska bisey diyor simdi baska bisey dengesiz😂
Dönmiyceksin canım inşallah.
Bide canım ben diyetten ziyade ilerde iyi bi piskologla görüşmek istiyorum.
Herkesin yaşadığı kendine zor.
Insallah canim benim. Ben hic zorluk cekmiyorum yeminle. Herseyden yiyebilirim. Porsiyonlarim kucuk sadece. En dogrusu da o. Bastan oyle yapsaydim hic 140a kadar cikmazdim. Restaurantlara gittigimde sadece ana yemek yerim biter. Dunyanin sonu degil ya. zayifladikca daha kucuk beden aldikca icim kipir kipir oluyor. Bu mutlulugu hic biseye degismem😍
An itibariyle reddettiklerim. Su benim
Eki Görüntüle 2870293
Valla billa turkiyede yasayanlarin diyeti daha zor. Bizim mutfak 1 numara yaaa. Simdi buna nasil hayir diyeceksin😍 her kosede baska lezzet var. Burasi? Ne mutfagi var ne bisey. Sebzeleri bile tatsiz😬

2 dk once baska bisey diyor simdi baska bisey dengesiz😂

Insallah canim benim. Ben hic zorluk cekmiyorum yeminle. Herseyden yiyebilirim. Porsiyonlarim kucuk sadece. En dogrusu da o. Bastan oyle yapsaydim hic 140a kadar cikmazdim. Restaurantlara gittigimde sadece ana yemek yerim biter. Dunyanin sonu degil ya. zayifladikca daha kucuk beden aldikca icim kipir kipir oluyor. Bu mutlulugu hic biseye degismem😍

Valla billa turkiyede yasayanlarin diyeti daha zor. Bizim mutfak 1 numara yaaa. Simdi buna nasil hayir diyeceksin😍 her kosede baska lezzet var. Burasi? Ne mutfagi var ne bisey. Sebzeleri bile tatsiz😬
Oranın da alkolleri pek hoştur 😀

🧟‍♀️ Zombi klan kg kontrol

731. Etap Zombi kgCumaPazartesiFarkHedef
aedenli aedenli 55.455.2-0.2?
matilda34 matilda34 85.586.1+0.684.7
O okuyan_e 90.490.6+0.289.5
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 55.855.6-0.255
istanbulin istanbulin 56.1556.30+0.1555.5

matilda34 matilda34 regl dönemi

O okuyan_e tartı değişimi var. Eski tartını baz aldım bugünlük. Cuma günü diğer tartını baz alırım canım. Cuma günü de eski ve yeni tartı birlikte bildirim yapmayı unutma önemli bir konu takım yüzdesi açısından.

aedenli aedenli Hedef eksik ?

istanbulin istanbulin matilda34 matilda34 Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi kızlar cuma günü belirtmiş olduğunuz hedefleri baz aldım.

2 gün içinde kilo değişimleriniz bu şekilde. Yediğiniz içtiğiniz ne varsa değerlendirme yapabilirsiniz. Size göre eksik olan ya da fazla olan şey nedir ?
Regl dönemi yakınsa eğer ya da regl iseniz normal artılar ona diyecek lafım yok.
Genel olarak küçük artılar ama şu 5 gün daha dikkatli gidelim. Su daha bol içelim.

Kaptanım bende eve döndüm az once cuma ve sonrakileri ölçümleri kendi tartimla yapacağım çok farketmiyor sanırım ama bilginize

X