Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dönmiyceksin canım inşallah.
Bide canım ben diyetten ziyade ilerde iyi bi piskologla görüşmek istiyorum.
Herkesin yaşadığı kendine zor.

yahahah başak burcumu ? benimkide gülüyorum diye yandan yandan bakıyor bana. küsemez ama öyle bir hak vermedim. küsme hakkı bende evde.
Evlilik için hayırlısı olsun ben çok büyük konuşurum sonra da başıma gelir hiç anlaşamıyorum başak burcuyla eşim de başak ben aslan burcuyum

Sevgili klanım her şey sizin için diyerek bir fikir sunuyorum.
Telefonunuza fatsecret gibi günlük yediginiz içtiğiniz ne varsa yazacağınız bir uygulama indirin.
Bir not defteri gibi kullanın orayı ve akşam kalori toplamınız aynı zamanda makrolarınıza bakın. Ortalama olarak %30 karbonhidrat üzerinde kalıyorsa yedikleriniz kilo veriminizi yavaşlatıyor demektir.
Gunluk tükettiğiniz kaloriden çok makrolarınız daha önemli.
aedenli O okuyan_e matilda34 istanbulin Karpuzuncekirdegi

Yediginiz gıdaların içeriğini öğrenmeye yardımcı olacaktır. Gözümüze masum gibi gelen gıdalarda neler olduğunun farkına varabiliriz

731. Etap Periler Klanı Menü/Spor Tablosu

Periler
Klanı
Cuma
Menü
Cuma
Spor
Cumartesi
Menü
Cumartesi
Spor
Pazar
Menü
Pazar
Spor
Pazartesi
Menü
Pazartesi
Spor
Salı
Menü
Salı
Spor
Çarşamba
Menü
Çarşamba
Spor
Perşembe
Menü
Perşembe
Spor
Toplam
495​
795​
585​
450​
338​
156​
880​
380​
675​
441​
865​
285​
902​
974​
180

Ödül:
Eksik Su:
Fazla karbonhidrat:
Az Yeşillik/Salata:

Ayyy olsa da yesek
2 dk once baska bisey diyor simdi baska bisey dengesiz
Dönmiyceksin canım inşallah.
Bide canım ben diyetten ziyade ilerde iyi bi piskologla görüşmek istiyorum.
Herkesin yaşadığı kendine zor.
Insallah canim benim. Ben hic zorluk cekmiyorum yeminle. Herseyden yiyebilirim. Porsiyonlarim kucuk sadece. En dogrusu da o. Bastan oyle yapsaydim hic 140a kadar cikmazdim. Restaurantlara gittigimde sadece ana yemek yerim biter. Dunyanin sonu degil ya. zayifladikca daha kucuk beden aldikca icim kipir kipir oluyor. Bu mutlulugu hic biseye degismem
An itibariyle reddettiklerim. Su benim
Eki Görüntüle 2870293
Valla billa turkiyede yasayanlarin diyeti daha zor. Bizim mutfak 1 numara yaaa. Simdi buna nasil hayir diyeceksin her kosede baska lezzet var. Burasi? Ne mutfagi var ne bisey. Sebzeleri bile tatsiz

Oranın da alkolleri pek hoştur

Kaptanım bende eve döndüm az once cuma ve sonrakileri ölçümleri kendi tartimla yapacağım çok farketmiyor sanırım ama bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…