- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Dönmiyceksin canım inşallah.Ben ilk yil cissss seylerden uzak durmak istiyorum. Cunku 1 yil sonra midem otomatik azicik buyuyecekmis. 5-10 kilo alacakmisim. Oyuzden boyle alismak istiyorum. Ki ben zaten ekmek, borek cips tatli cikolata seker fln hic sevmem.
Yersem direk bagirsaklara gidecek biliyorum ama eski halime donmekten cokkk korkuyorumm.
Anaa valla sorma ya hemde 41 karbon yuh hayatta yemem dahaAhh en lezzetli seyler hep cis hep karbon
Herhalde yavrum sağlıklı gibi gözüken gıdalarda ne karbonlar varAnaa ben artımın nedenını buldum. Dün haslanmıs mısır yedım karb cokmus ya onda ben şok
Evlilik için hayırlısı olsun ben çok büyük konuşurum sonra da başıma gelir hiç anlaşamıyorum başak burcuyla eşim de başak ben aslan burcuyumyahahah başak burcumu ? benimkide gülüyorum diye yandan yandan bakıyor bana. küsemez ama öyle bir hak vermedim. küsme hakkı bende evde.
Yazmamışım pardon kaptancim 55.7 hedefim.
Hedef nedir canım ?
Canım bol maydonazla lahmacun yeseydin hemde çok faydalı.An itibariyle reddettiklerim. Su benim
Eki Görüntüle 2870293
Ohhh yavrum çıtır çıtır ne de güzel giderdiAn itibariyle reddettiklerim. Su benim
Eki Görüntüle 2870293
Ayyy olsa da yesekAn itibariyle reddettiklerim. Su benim
Eki Görüntüle 2870293
Of sedum oyle valla bakmadan yemıycem artıkHerhalde yavrum sağlıklı gibi gözüken gıdalarda ne karbonlar var
Periler Klanı | Cuma Menü | Cuma Spor | Cumartesi Menü | Cumartesi Spor | Pazar Menü | Pazar Spor | Pazartesi Menü | Pazartesi Spor | Salı Menü | Salı Spor | Çarşamba Menü | Çarşamba Spor | Perşembe Menü | Perşembe Spor | Toplam |
495 | 795 | 585 | |||||||||||||
450 | 338 | 156 | |||||||||||||
880 | 380 | 675 | |||||||||||||
441 | 865 | 285 | |||||||||||||
902 | 974 | 180 |
2 dk once baska bisey diyor simdi baska bisey dengesizAyyy olsa da yesek
Insallah canim benim. Ben hic zorluk cekmiyorum yeminle. Herseyden yiyebilirim. Porsiyonlarim kucuk sadece. En dogrusu da o. Bastan oyle yapsaydim hic 140a kadar cikmazdim. Restaurantlara gittigimde sadece ana yemek yerim biter. Dunyanin sonu degil ya. zayifladikca daha kucuk beden aldikca icim kipir kipir oluyor. Bu mutlulugu hic biseye degismemDönmiyceksin canım inşallah.
Bide canım ben diyetten ziyade ilerde iyi bi piskologla görüşmek istiyorum.
Herkesin yaşadığı kendine zor.
Valla billa turkiyede yasayanlarin diyeti daha zor. Bizim mutfak 1 numara yaaa. Simdi buna nasil hayir diyeceksinAn itibariyle reddettiklerim. Su benim
Eki Görüntüle 2870293
Oranın da alkolleri pek hoştur2 dk once baska bisey diyor simdi baska bisey dengesiz
Insallah canim benim. Ben hic zorluk cekmiyorum yeminle. Herseyden yiyebilirim. Porsiyonlarim kucuk sadece. En dogrusu da o. Bastan oyle yapsaydim hic 140a kadar cikmazdim. Restaurantlara gittigimde sadece ana yemek yerim biter. Dunyanin sonu degil ya. zayifladikca daha kucuk beden aldikca icim kipir kipir oluyor. Bu mutlulugu hic biseye degismem
Valla billa turkiyede yasayanlarin diyeti daha zor. Bizim mutfak 1 numara yaaa. Simdi buna nasil hayir diyeceksinher kosede baska lezzet var. Burasi? Ne mutfagi var ne bisey. Sebzeleri bile tatsiz
Yer degisek seninleOranın da alkolleri pek hoştur
Yaptiklarimla yapmak istediklerim farkli olunca2 dk once baska bisey diyor simdi baska bisey dengesiz
Kaptanım Low carbon bilmiyorum ben ketojenik deneyelim istedik ona göre bir liste yazdımatilda34 tam ketojenik bir liste mi olacak yoksa low carbon gibi gideceksin ?
Kaptanım bende eve döndüm az once cuma ve sonrakileri ölçümleri kendi tartimla yapacağım çok farketmiyor sanırım ama bilginizeZombi klan kg kontrol
731. Etap Zombi kg Cuma Pazartesi Fark Hedef aedenli 55.4 55.2 -0.2 ? matilda34 85.5 86.1 +0.6 84.7 O okuyan_e 90.4 90.6 +0.2 89.5 Karpuzuncekirdegi 55.8 55.6 -0.2 55 istanbulin 56.15 56.30 +0.15 55.5
matilda34 regl dönemi
O okuyan_e tartı değişimi var. Eski tartını baz aldım bugünlük. Cuma günü diğer tartını baz alırım canım. Cuma günü de eski ve yeni tartı birlikte bildirim yapmayı unutma önemli bir konu takım yüzdesi açısından.
aedenli Hedef eksik ?
istanbulin matilda34 Karpuzuncekirdegi kızlar cuma günü belirtmiş olduğunuz hedefleri baz aldım.
2 gün içinde kilo değişimleriniz bu şekilde. Yediğiniz içtiğiniz ne varsa değerlendirme yapabilirsiniz. Size göre eksik olan ya da fazla olan şey nedir ?
Regl dönemi yakınsa eğer ya da regl iseniz normal artılar ona diyecek lafım yok.
Genel olarak küçük artılar ama şu 5 gün daha dikkatli gidelim. Su daha bol içelim.
Listene bakam mi azcikKaptanım Low carbon bilmiyorum ben ketojenik deneyelim istedik ona göre bir liste yazdı