Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 2870026
Cuma 58.40
Bugün 58.65
-0.250
Hedef 58
A Arrietty_ @sedulu CEYDOS
ve tüm peri kızları
Ozzybal Asi Matmazel aysunayy caroline84 ve kaptanlarım
evet artıyım ama en son ne zaman wc ye çıktığımı bile unuttum. Biraz ondan biraz dengesiz regliden sebep diye düşünüyorum. Bir kesiliyor bir devam ediyor yine.

Birde sabah uyuyakalmışız tartılmayı unutuyordum neredeyse. Kızımı sabah derse yetiştireceğim diye son anda kıyafetlerimle tartılmak zorunda kaldım.

Benim için no problem kaptaniçem.Anneme dolma sarmaya gitcem bugün geç yazarım menümü adımımı tamamlamak için

Biz tartı fotoğraflarını niye diğer gruba attık oraya atılacağını bilmiyordum sürü misali baktım herkes oraya atmış bende attım

Karbonhidrat bende cok etki ediyor kizlar yani azcik ta yesem ediyor...protein ağırlıklı beslenince cok guzel veriyordum canim da hep karbon çekiyor yaayok yok cumaya kadar bitti söz

Karbonhidrat bende cok etki ediyor kizlar yani azcik ta yesem ediyor...protein ağırlıklı beslenince cok guzel veriyordum canim da hep karbon çekiyor yaayok yok cumaya kadar bitti söz
Bendede aynısı oluyor karbonhidrat yemem yemem sonra bir kriz yaşarım o da en kötüsü işte arada tuketmeli mi bilemedim hiç ekmek yemiyorum mesela arada azıcık yemeliyim diye düşünüyorum

Bendede aynısı oluyor karbonhidrat yemem yemem sonra bir kriz yaşarım o da en kötüsü işte arada tuketmeli mi bilemedim hiç ekmek yemiyorum mesela arada azıcık yemeliyim diye düşünüyorum
Canim ayni dert bende de var..bak kahvaltida yersem sadece sıkıntı yok ama oglen ya da akşam yersem ne kadar da az yesem kilo vermemi engelliyor...Sen de kahvalti da tuketebilirsin cok canin çektiğinde...iste malesef bizde boyle

Beyaz ekmek haricinde her türlü tahıl grubunu, porsiyon kontrolü yaparak yiyorum. Hiç bir sakincasini görmedim. Bence de ye canım, kontrolsüz yemekten iyidir. Özel bir durumun yoksa, özel bir diyet uygulamiyorsan kendini mahrum etme...

hep bu tartıda tartılıyorsun başka tartının sonucuna bakma sen buna güven. dün eşim diyor bizim baskül eksik tartıyor diye. oysa kıyafet değişikliğini hesaba katmıyormuş. evde hafif giysilerle tartılıyor. dışarı giysileri daha ağır oluyor. günün şişliği oluyor. bunlar etken. sen kendi tartına güven.

Aynn her zaman aynı tartıda tartiliyorum tayt tshort le tartiliyorum her zaman belkide senelerdir görmediğim Bi kilo olduğu için inanamıyorum ama bn kendimden eminim sporumdanda diyetimden de o zaman inandım getti

kiyafetler zaten o kadar tutar ki, arti gelmemissin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…