- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Ah barbunya yaktı bizi bende iki gün barbunya yedim çok da severim ama ödem yapıyor işte
Aman olum kalim yoktur insallahMerhabalar dün hiç giremedim yazamadım buraya. Yaşadığım yerin yakınımda fabrika da patlama oldu elektrikler gitti dünden beridir elektrik yok şarjımda bitmişdi daha yeni geldi elektrikler
Merhabalar dün hiç giremedim yazamadım buraya. Yaşadığım yerin yakınımda fabrika da patlama oldu elektrikler gitti dünden beridir elektrik yok şarjımda bitmişdi daha yeni geldi elektrikler
Sana 60.00 ı gormeden ortadan kaybolmak yok bırdaha
Ben diyetisyen listesi yaptığım için verdiyse vardır bir bildiği dedim normalde olsa da yerim arada nasılsa Ertesi gün eksiyi göreceğimi biliyorum ama kilo fazlam çoksa yemem tabiBende cok seviyorum tum yaz sbzelerini ideal olana kadar almamak en iyisi2
Eki Görüntüle 2870026
Cuma 58.40
Bugün 58.65
-0.250
Hedef 58
A Arrietty_ @seduluCEYDOS
ve tüm peri kızları
Benim için no problem kaptaniçem.Anneme dolma sarmaya gitcem bugün geç yazarım menümü adımımı tamamlamak içinLusi @Suzan Avci Dahlia_ KumraL_KrakeR @_Vera_ Vampirellalarim tabloyu aksam anca yapabilecegim.
Kiz kardesim gelecekmis yegenim ile
Kusuruma bakmayin
Kizlar cozutmayin tamam mi
Cok guzel videolar buldum. Karbonhıdrat karsiligi dagitiyorum
Bendede aynısı oluyor karbonhidrat yemem yemem sonra bir kriz yaşarım o da en kötüsü işte arada tuketmeli mi bilemedimKarbonhidrat bende cok etki ediyor kizlar yani azcik ta yesem ediyor...protein ağırlıklı beslenince cok guzel veriyordumcanim da hep karbon çekiyor yaa yok yok cumaya kadar bitti söz
Canim ayni dert bende de var..bak kahvaltida yersem sadece sıkıntı yok ama oglen ya da akşam yersem ne kadar da az yesem kilo vermemi engelliyor...Sen de kahvalti da tuketebilirsin cok canin çektiğinde...iste malesef bizde boyleBendede aynısı oluyor karbonhidrat yemem yemem sonra bir kriz yaşarım o da en kötüsü işte arada tuketmeli mi bilemedimhiç ekmek yemiyorum mesela arada azıcık yemeliyim diye düşünüyorum
Beyaz ekmek haricinde her türlü tahıl grubunu, porsiyon kontrolü yaparak yiyorum. Hiç bir sakincasini görmedim. Bence de ye canım, kontrolsüz yemekten iyidir. Özel bir durumun yoksa, özel bir diyet uygulamiyorsan kendini mahrum etme...Bendede aynısı oluyor karbonhidrat yemem yemem sonra bir kriz yaşarım o da en kötüsü işte arada tuketmeli mi bilemedimhiç ekmek yemiyorum mesela arada azıcık yemeliyim diye düşünüyorum
hep bu tartıda tartılıyorsun başka tartının sonucuna bakma sen buna güven. dün eşim diyor bizim baskül eksik tartıyor diye. oysa kıyafet değişikliğini hesaba katmıyormuş. evde hafif giysilerle tartılıyor. dışarı giysileri daha ağır oluyor. günün şişliği oluyor. bunlar etken. sen kendi tartına güven.CEYDOS Hayırlı haftalar arkadaşlar cuma73.1kg
Pazartesı 71.9kg
Fark =1.200kg
Valla söyle Bisey oldu bnm tartil hep sabit hiç Bi şekilde oynatmiyorum yerinden arkadaşlar ve annemi tarttim görümcemi üst komşumu komşumun arkadasini eşimi tarttim hepsi doğru çıktı Bn bu kiloda çıktım yani iki günde nasıl böyle olur inanamadim hatta bebeğimi tarttim onuda 200gram fazla gösterdi inşallah Bi yanlışlık yoktur diyoruuumcuma için hedef belirtmek istemiyorum gorumceme gidince de tartilcam aç karna farklı Bi sonuç olursa bildiririm burdan Eki Görüntüle 2870059
Fabrikada çalışanlardan ölen yaralanan çokAman olum kalim yoktur insallah
Aa gecmis olsun ,iyi misiniz
Lusi @Suzan Avci Dahlia_ KumraL_KrakeR @_Vera_ Vampirellalarim tabloyu aksam anca yapabilecegim.
Kiz kardesim gelecekmis yegenim ile
Kusuruma bakmayin
Kizlar cozutmayin tamam mi
Cok guzel videolar buldum. Karbonhıdrat karsiligi
Aynn her zaman aynı tartıda tartiliyorum tayt tshort le tartiliyorum her zaman belkide senelerdir görmediğim Bi kilo olduğu için inanamıyorumhep bu tartıda tartılıyorsun başka tartının sonucuna bakma sen buna güven. dün eşim diyor bizim baskül eksik tartıyor diye. oysa kıyafet değişikliğini hesaba katmıyormuş. evde hafif giysilerle tartılıyor. dışarı giysileri daha ağır oluyor. günün şişliği oluyor. bunlar etken. sen kendi tartına güven.
Ozzybal Asi Matmazel aysunayy caroline84 ve kaptanlarım
evet artıyım ama en son ne zaman wc ye çıktığımı bile unuttum. Biraz ondan biraz dengesiz regliden sebep diye düşünüyorum. Bir kesiliyor bir devam ediyor yine.
Birde sabah uyuyakalmışız tartılmayı unutuyordum neredeyse. Kızımı sabah derse yetiştireceğim diye son anda kıyafetlerimle tartılmak zorunda kaldım.