Cuma: 71.6
Kontrol: 71.5
Yasasin tarti kardesligigünaydıııınnn
pazartesi tartılarımdan bildiriyorum
ayrıca sabah regli oldum onunda bana sağolsun eccük artısı olmuş neyse hoş gelmiş dedim :)
solda yer alan cuma günü tartıldığım eski tartım 90,6 geldi bu tartıya göre +200'üm
yeni olan sağdaki tartım ise 90,4
cuma günü hedefim yeni tartım ile 89,50 kg gelmek olsun regli olmama rağmen yürek yedim sanırım
A Arrietty_sedulu @neutral @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2869907 Eki Görüntüle 2869909
Sedu zamanın birinde alıntılamışım yeni yazıyorum. Kalkık popo herşeydir! Ama benimkisi uzaydan bile görünüyor ona çare olur mu bilmiyorum. Benimkisi popoda değil anlamının hakkını veren leğen kemiği. 50 kiloluk leğen amaBen popo için pamela reif e başladım. Hatta alt göbek ve bacakta yapıyorum ondan. Güzel sonuç aldım. Popo sekillendi yukarı kalktı
Klan kankim maşallah yaqı10 yine
Süper eksi varsa cumaya da katlanarak artar inşallahCuma: 71.6
Kontrol: 71.5
İnşallah hedefini tutturursun tartı değişikliği yaptığında A Arrietty_ 3 kilo fazla gelmişti hatırladım da şimdi gözümde canlandı koskoca maziiiigünaydıııınnn
pazartesi tartılarımdan bildiriyorum
ayrıca sabah regli oldum onunda bana sağolsun eccük artısı olmuş neyse hoş gelmiş dedim :)
solda yer alan cuma günü tartıldığım eski tartım 90,6 geldi bu tartıya göre +200'üm
yeni olan sağdaki tartım ise 90,4
cuma günü hedefim yeni tartım ile 89,50 kg gelmek olsun regli olmama rağmen yürek yedim sanırım
A Arrietty_sedulu @neutral @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2869907 Eki Görüntüle 2869909
Ketojenik takıl keto her derdin devası bir de Vera devası unutmayalım lütfen #çareVera sabah sabah nolmuş acaba banaBen gene aynıyım karbonhidrat aldim kac gündür ondan -ye dusemiyorum sanirim..kahvaltımı yaptım 0 karbon aldim cumaya kadar bir de oyle yapayim....
Cuma 71.6
Bugun 71.6
Fark 0
Eki Görüntüle 2869917
tamamdır kaptanımAmaniin masallah
Yasasin tarti kardesligi
Regl e ragmen harika bence
Eskiyi cumaya kadar elinde tut
GunaydinGünaydın ben de aranıza katılmak istiyorum. Cuma günü sabah tartıldım ama resmi yüklemeyi beceremedim
Canım üye karşılamak çekti formu göndermek çekti katılmak isteyenler başlığından üye çağırmak çektiGunaydin
Bu konuda ki Ilk mesaji okuyup kurallari kabul ederseniz katilim formunu doldurmaniz yeterlidir.
Eger uygulamadan giriyorsaniz, fotograf eklenmiyor.
Suan baya kalabaligizCanım üye karşılamak çekti formu göndermek çekti katılmak isteyenler başlığından üye çağırmak çekti
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
| 1956 P | |||||||
| 1015 P | |||||||
O okuyan_e | 1834 P | |||||||
| 860 P | |||||||
| 2466 P |
ayyy benim dümdüz yaaaa alınca eccük yana genişliyor ama arka sıfır hep@_Vera_ Popo candır yahuŞekilsiz popoya popo demem ben spor yaptığın belli olacak o popodan
günaydıııınnnGünaydın kızlar
Kontrol tartılarını bu linke atmayı unutmayın lütfen
4. Takim Menü ve Spor listeleri
Senin için öncelik yürüyüş hele bir 70 kg altına düş sonra şekillendirme çalışmalarına başlarız yavrum. Bizde video bolayyy benim dümdüz yaaaa alınca eccük yana genişliyor ama arka sıfır hep
Genelde beslenmem bu şekilde geçen hafta 1 kilo verdim Karbonhidrat diyetisyenimin verdiği sınırlar içinde ben bir sorun yaşamadim.bu hafta diyetisyenim ketojenik diyeti denemek istediğim için o yönde bir liste yazdı bu hafta onu denicem731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları aedenli 1956 P matilda34 Ödül 1015 P O okuyan_e Ödül 1834 P Karpuzuncekirdegi Ödül 860 P istanbulin Ödül 2466 P
: Menü ve spor sıkıntısız
: Su az
: Egzersiz eksik
: Karbonhidrat fazla
: Akşam menüsünde yeşillik eksik
matilda34 Yediklerin az gözükse de olmayan bir şeyler var. Akşam köfte yanına sarma yerine salata tüketmen çok daha iyi olurdu. Sarma pirinç ile dolu değil mi ?
Ah barbunya yaktı bizi bende iki gün barbunya yedim çok da severim ama ödem yapıyor işteCuma 68.4
Pazartesi 68.5
Hedef 67.5
Barbunyanin siskinligidir diye dusunuyorumEki Görüntüle 2869932
Ben de cok severimAh barbunya yaktı bizi bende iki gün barbunya yedim çok da severim ama ödem yapıyor işte
Ay evet yazmis da ben gormemisim, tum sayfalari surekli okuyamasam da severimAlys i,
onun sayesinde pilatese, egzersizlere basladim ama simdi ilgilenmiyor benle diye biraktim
Yaa evet 55 oldugu halde birakmamasina asiri imreniyorum cunku ben biraksam aninda 70 e cikarim