Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma: 112,6
Pazartesi: 112,1
Fark: -500
Hedef: 112

A Arrietty_
Amaniin masallah
Cuma: 71.6
Kontrol: 71.5

Yasasin tarti kardesligi
Regl e ragmen harika bence
Eskiyi cumaya kadar elinde tut

Ben popo için pamela reif e başladım. Hatta alt göbek ve bacakta yapıyorum ondan. Güzel sonuç aldım. Popo sekillendi yukarı kalktı
Sedu zamanın birinde alıntılamışım yeni yazıyorum. Kalkık popo herşeydir! Ama benimkisi uzaydan bile görünüyor ona çare olur mu bilmiyorum. Benimkisi popoda değil anlamının hakkını veren leğen kemiği. 50 kiloluk leğen ama
Cuma: 112,6
Pazartesi: 112,1
Fark: -500
Hedef: 112

A Arrietty_
Klan kankim maşallah yaqı10 yine
Cuma: 71.6
Kontrol: 71.5
Süper eksi varsa cumaya da katlanarak artar inşallah
İnşallah hedefini tutturursun tartı değişikliği yaptığında A Arrietty_ 3 kilo fazla gelmişti hatırladım da şimdi gözümde canlandı koskoca maziiii
Ben gene aynıyım karbonhidrat aldim kac gündür ondan -ye dusemiyorum sanirim..kahvaltımı yaptım 0 karbon aldim cumaya kadar bir de oyle yapayim....

Cuma 71.6
Bugun 71.6
Fark 0

Eki Görüntüle 2869917
Ketojenik takıl keto her derdin devası bir de Vera devası unutmayalım lütfen #çareVera sabah sabah nolmuş acaba bana

Günaydın ben de aranıza katılmak istiyorum. Cuma günü sabah tartıldım ama resmi yüklemeyi beceremedim
Gunaydin
Bu konuda ki Ilk mesaji okuyup kurallari kabul ederseniz katilim formunu doldurmaniz yeterlidir.
Eger uygulamadan giriyorsaniz, fotograf eklenmiyor.

Gunaydin
Bu konuda ki Ilk mesaji okuyup kurallari kabul ederseniz katilim formunu doldurmaniz yeterlidir.
Eger uygulamadan giriyorsaniz, fotograf eklenmiyor.
Canım üye karşılamak çekti formu göndermek çekti katılmak isteyenler başlığından üye çağırmak çekti

731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSpor toplamları
aedenli 1956 P
matilda34 Ödül 1015 P
O okuyan_e Ödül1834 P
Karpuzuncekirdegi Ödül 860 P
istanbulin Ödül2466 P

: Menü ve spor sıkıntısız

: Su az

: Egzersiz eksik

: Karbonhidrat fazla

: Akşam menüsünde yeşillik eksik

matilda34 Yediklerin az gözükse de olmayan bir şeyler var. Akşam köfte yanına sarma yerine salata tüketmen çok daha iyi olurdu. Sarma pirinç ile dolu değil mi ?

Klanım
Bugün adım challenge günü. Atılan her adım 2 kat puan demek, hareket demek kiloların erimesi demek.
Fırsatı güzel değerlendirin. Evde nasıl olacak derseniz. Leslie teyzemizi açın Boosted walk olur 3 mile olur mis gibi vücudu ısıtırsınız.
Not: 2 mile olursa kabul etmem

aedenli Karpuzuncekirdegi O okuyan_e matilda34 istanbulin

Günaydınnn..
Dünün aksine bu sabah enerjik, iyi uyandım.. İşlerimi bitirdim sayılır, yemek de hazır gibi, oğlumu da yıkadım, bir kendim kaldım, sabahtan beri koşturuyorum, duş alacağım halim kalmadı
Tartıldım bayağı bir artı çıktım.. Göbeğim de çıkmış bu sabah, neden, nasıl şiştim anlamadım
Elbise bakmaya gideceğim bugün, tam da şişecek günü bulmuşum

Genelde beslenmem bu şekilde geçen hafta 1 kilo verdim Karbonhidrat diyetisyenimin verdiği sınırlar içinde ben bir sorun yaşamadim.bu hafta diyetisyenim ketojenik diyeti denemek istediğim için o yönde bir liste yazdı bu hafta onu denicem

Merhabalar dün hiç giremedim yazamadım buraya. Yaşadığım yerin yakınımda fabrika da patlama oldu elektrikler gitti dünden beridir elektrik yok şarjımda bitmişdi daha yeni geldi elektrikler

Alys Bir iki gundur goremedim mi, denk mi gelmedim mesajlarina- buralarda misin

Haftasonu cozutmakla mesguldum canim, cok aktif olamadim.

bugun de toplanti gunummus, hemen kaciyorum, ilgilenicem senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…