Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ H3RA_ kiyafetle tartilinir mi hic:KK45:Ben sutyene kadar cikariyorum:KK45: valla elbiseyle en az 500 600 gr farkediyor ondandır o.
biliyorum canım benimki biraz mecburiyetten oldu
cuma anamdan doğduğum gibi tartılıcam :KK48:
oha ha oha aşım çıkmış çok fena heyecan oldum kalbim duracak. ben ne yapacağım ya. eşim aşı olma öldürecek misin kendini diyor. devlet aşı olmayana seyahat kısıtlaması gelecek diyor. arada kaldım.:hasta:
ceydoş bana da çıkmış aşı
randevumu aldım yarın aşı oluyorum
bende biontech olacağım
zaten sinovac yok şu anda
bana da videolar geliyor sürekli ama kötü düşünmek istemiyorum
bu hastalığın vücuda verdiği zarar bile göz önündeyken
dna mı bozacakları efsanelerini kulak ardı etmek istiyorum

biliyorum canım benimki biraz mecburiyetten oldu
cuma anamdan doğduğum gibi tartılıcam :KK48:

ceydoş bana da çıkmış aşı
randevumu aldım yarın aşı oluyorum
bende biontech olacağım
zaten sinovac yok şu anda
bana da videolar geliyor sürekli ama kötü düşünmek istemiyorum
bu hastalığın vücuda verdiği zarar bile göz önündeyken
dna mı bozacakları efsanelerini kulak ardı etmek istiyorum
çorba ettiler beni. neyse akşam bir tartışalım üstünde durum ne olacak bakalım.

yumurta orucu keto öncesi vücudu hızlıca keto durumuna sokmak için uygulanan bir beslenme. çok tehlikeli bir kiloya ulaştım ya yerimde sayacağım ya ilerlemeye devam edeceğim geçen yıl bu kiloda iken A Arrietty_ sayesinde yumurta orucu yaptım. hiç duraksamadan kilo vermeye devam ettim. yeniden başlamak lazım. nisanda da başlamıştım ama olumsuzluklardan yarım kaldı.

Guya bende smoothie yapicaktim sabah dun gece uyuyamadim ,yorgunluktan cocuklarda uyuykalmis ilk kez 8.30da kalkinca unuttum ,peynir yerken aklima geldi😒

istanbulin istanbulin ve aedenli aedenli kizlar tartı fotosu ben mi göremedim atmadınız mi daha ?
SmartSelectImage_2021-06-14-13-31-29.png

Cuma : 56.15
Kontrol : 56.30 😑

+ çıkınca kara kara düşünüyordum 😄 kaptancim ondan gecikti 🙈

Cuma 55.4

Bugun 57.0

cok feci bir arti durumundayim.
regl siskinligi sonradan vuruyor bana, haftasonu da yatis durumunda olunca boyle oldu, toparlayacagim.

hedefim halen 55.0

maalesef fotom eksik bugun.
sabah telefonu bulamadim, simdi de toplanti gunum ve cok yogun gececek, kameram da acik kacamiyorum.

aksama donerim.

cok hizli kilo veriyorum :KK48:

pazartesi
9:00 57.0

11:30 56.6

bu hizla aksama hedefe ulasacaktim aslinda da ilk ogunumu yaptim:KK48:

Günaydınnn..
Dünün aksine bu sabah enerjik, iyi uyandım.. İşlerimi bitirdim sayılır, yemek de hazır gibi, oğlumu da yıkadım, bir kendim kaldım, sabahtan beri koşturuyorum, duş alacağım halim kalmadı 😂
Tartıldım bayağı bir artı çıktım.. Göbeğim de çıkmış bu sabah, neden, nasıl şiştim anlamadım 🙄
Elbise bakmaya gideceğim bugün, tam da şişecek günü bulmuşum 😂
Insallah hergun boyle olursun♥️
Karbonhidrat bende cok etki ediyor kizlar yani azcik ta yesem ediyor...protein ağırlıklı beslenince cok guzel veriyordum :işsiz: canim da hep karbon çekiyor yaa:KK45:yok yok cumaya kadar bitti söz :KK67:
Sen sakatsin ondan. Vucudun senden sikayetci sana tepki gosteriyo😬
oha ha oha aşım çıkmış çok fena heyecan oldum kalbim duracak. ben ne yapacağım ya. eşim aşı olma öldürecek misin kendini diyor. devlet aşı olmayana seyahat kısıtlaması gelecek diyor. arada kaldım.:hasta:
Ol kizz. Kendin secim yapabiliyorsun ama goreceksin ilerde istemezsen de mecbur olacaksin. Ol kurtul
isveç diyetini bugün sonlandırdım kızlar. yetti canıma. nasılsa yumurta var ilk öğün dedim hemen yumurta orucuna başladım. baskülü kaldırdım cuma sonucu görmek istiyorum.
Eyvah evdekileri hepsini zehirleyecek🤣🤣

🧟‍♀️ Zombi klan kg kontrol

731. Etap Zombi kgCumaPazartesiFarkHedef
aedenli aedenli 55.455.2-0.2?
matilda34 matilda34 85.586.1+0.684.7
O okuyan_e 90.490.6+0.289.5
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 55.855.6-0.255
istanbulin istanbulin 56.1556.30+0.1555.5

matilda34 matilda34 regl dönemi

O okuyan_e tartı değişimi var. Eski tartını baz aldım bugünlük. Cuma günü diğer tartını baz alırım canım. Cuma günü de eski ve yeni tartı birlikte bildirim yapmayı unutma önemli bir konu takım yüzdesi açısından.

aedenli aedenli Hedef eksik ?

istanbulin istanbulin matilda34 matilda34 Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi kızlar cuma günü belirtmiş olduğunuz hedefleri baz aldım.

2 gün içinde kilo değişimleriniz bu şekilde. Yediğiniz içtiğiniz ne varsa değerlendirme yapabilirsiniz. Size göre eksik olan ya da fazla olan şey nedir ?
Regl dönemi yakınsa eğer ya da regl iseniz normal artılar ona diyecek lafım yok.
Genel olarak küçük artılar ama şu 5 gün daha dikkatli gidelim. Su daha bol içelim.

yumurta orucu keto öncesi vücudu hızlıca keto durumuna sokmak için uygulanan bir beslenme. çok tehlikeli bir kiloya ulaştım ya yerimde sayacağım ya ilerlemeye devam edeceğim geçen yıl bu kiloda iken A Arrietty_ sayesinde yumurta orucu yaptım. hiç duraksamadan kilo vermeye devam ettim. yeniden başlamak lazım. nisanda da başlamıştım ama olumsuzluklardan yarım kaldı.
Listeye bakacagim iyice benim yapabileceğim seye benziyor..cumaya kadar yapsam ne guzel olur :KK45: birseyler yapmaliyim ama ne:KK53:

X