Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG kaptanım, oylamada Salı tartısına kabul oyu verdim diye hatırlıyorum, lakin bu seviyelere başladığımızda Ahmet bey tartılmamızı yasakladı, buranın kuralı gereği Salı, cumartesi tartıldım. Müsaden olursa sadece cumartesi günü tartılmak isterim, hem burayı aksatmak istemiyorum, Hemde Salı günleri zaten artı çıkacağımı biliyorum, benim için Salı tartısı yanıltıcı oluyor. Olmaz tartılman gerekir dersen de ona da kabul 🥰

Gunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağım LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
dolar milyoneri dolar milyoneri

Eklentiler

• Screenshot_20241106-111027.jpg
    Screenshot_20241106-111027.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20241106-111016.jpg
    Screenshot_20241106-111016.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20241106-111009.jpg
    Screenshot_20241106-111009.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20241106_104531.jpg
    IMG_20241106_104531.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 5
günaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorum 🤲

Çok geçmiş olsun nasıl şimdi annen daha iyidir umarım.

Durumu nasıl canım, acil şifalar dilerim 🤲🏼

Geçmiş olsun canım. Acayip ve değişik bir salgın var. Bitip bitip yeniden başlayan. Dikkatli olmak lazım.

Geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorum 🤲

Sağolun kızlar
iyi iyi şükür her sabah asker gibi kadın 7 de geliyor çocuğun kahvaltısı okula götür getir e yoruluyor tabi.
dedim bu sabah bari kalkma da biz götürelim sen yat dinlen 5te de alırsın. Ona bile sabah gelirim ben dedi de zor ikna ettik.
İnşallah çabuk geçer bugün iyiydi ama

Sağolun kızlar
iyi iyi şükür her sabah asker gibi kadın 7 de geliyor çocuğun kahvaltısı okula götür getir e yoruluyor tabi.
dedim bu sabah bari kalkma da biz götürelim sen yat dinlen 5te de alırsın. Ona bile sabah gelirim ben dedi de zor ikna ettik.
İnşallah çabuk geçer bugün iyiydi ama
Konu torun olunca böyle oluyor işte,onların sevgisi yetiyor bize.

Hayaller aralıklı oruç gerçek oburumsu günler 🫣
Doyma probleminden çok atıştırma alışkanlığı zorluyor.Hallecez duzelecez Allah'ın izniyle 😊
Dukan birasina basliycam bugün
Kahvemede hindistan cevizi yağı unutmazsam katarim genelde🥰
Ben de buradaki ilk ayimda yani eylul , aralıklı oruc yapıyordum. Kahvalti + aksam 5ten once yemeye calismak ve ogleyi hafif gecirmek. Aslinda vucudumun alistigini ogle yemegimi 2-3 e kadar geciktirebildigimi düşünüyordum. Oglen 3de bir kahve icip zaten 4te guzel bir aksam yemeği yiyecegim diye motive oluyordum. Cogu zaman basarili da oldum. Sorun 1- kahvaltimin ve aksam yemegimin saglikli da olsa cok olmasiydi. Bazen aksamdan sonra araogun yapmicam diye yemege meyve ve cerezleri de ekliyorum. Sorun 2- oglen acikmiyorum diyordum ama 2de ac degilim pat diye 2 30 da aclik vuruyor gözüm dönüyor. Ne yesem doymuyordum. Duygusal aclik dedigim durumu haftada 2 defa falan yasadim. Simdi ogleye sevdiğim, beni tok tutan saglikli seyler koyunca daha iyi oldu ( hamur , pilav ekmek haric ) . 2 ogun icin hazir degilmisim. Simdilik ogleye hafif birseyler ikindiye kanve , meyve gibi seylerle daha iyi gidiyorum.
Menünde kendimi gördüğüm icin yazmak istedim:KK19:

İyi Akşamlar

11:00 az yeşil soğan,yeşil biber,kırmızı biber, 2yk.yulaf, karabiber, pul biber ve 2yumurta, 1küçük kabaktan yağlı kağıtta tost, 8zeytin, 50gr.karışık peynir, az şarküteri ürünü, şekersiz çay

Ara, 500ml.kuru zencefilli kiraz sapı çayı

18:45 Akşam yemeği
Birkaç tavuk tiftiğiyle yarım kepçe tavuk suyu, toplamda yarım kase yağlı kağıtta az tereyağ sürdüm, patlıcan, patates, kapya (birkaçar parça) 2yk.sarımsaklı yoğurt ve 400 gr.yy.yoğurdun içine 1muz, 1er çk.tarçın, zencefil, zerdeçal, 1tk.chia tohumu
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307
Su 3 litre
Şimdi büyük fincan şekersiz kakaolu türk kahvesi

Spor sadece günlük işler
Afiyet olsun güzel menü 🫶
Selamlar bugün menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
3 mantarlı köfte
Yeşil salata+2 yk köz biberli yoğurt

Ara18.00
1 kase cacık

Akşam 21.00
1 p sebzeli mantar sote

Su:2.5 lt
Spor yok 3800 adım
LenaG LenaG
Akşam yemeğindeki p nedir acaba
Hayırlı geceler💕

12.00
2h yumurta beyazi
Yarım bazlama arası 2 dilim peynir
Marul

Eti lifalif
Yarım mandalina

Yarım bazlama arası kıyma
Marul Yesil soğan

2 lt su
3 saat ev temizliği
Güzel olmuş tüm gün 1 bazlama yenmiş sadece afiyet olsun ❤️ ben de severim bazlama ama başlayınca duramadığım için yemiyorum 🤭
İyi akşamlar 🌸🙏🏻
Kahvaltı 10.00
Kaşarlı tost

13.00 ara öğün
Tarhana çorbası bı kase

16.30 öğle
100 gr et
5yk fırın sebze

17.00 ara öğün
mandalina
Bitki çayı

20.00 akşam
5 Lahana sarma
3 YK Yoğurt

2.5 lt su
6000 adım
Güzel görünüyor afiyet olsun 😊
05.11.24
08.30
1.5 karabuğday patlağı üzerine labne ve azcik bal

11.00 sütlü kahve, 1 lokma şekersiz ünsüz diyet kek 😒 (çok kötüydü tadı 🤣 )

12.30
1 haşlanmış yumurta, fırın patates ve patlıcan, domates, 5 zeytin, 1 dilim ekmek

16.00 sade kahve, 1 mandalina
19.30
3 YK pilav üzeri etli fasulye, salata yoğurt ,
1 hurma

20 dk Leslie, 400 ip atlama LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Ben bir tane kek almıştım Tarım krediden glutensiz yazıyordu diyet için çok güzeldi tadı küçük küçük kahvenin yanında güzel oluyordu 🫶Afiyet olsun güzel olmuş ❤️
Önce Menümü vereyim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Mthn83 Mthn83 sibel_84 sibel_84

Sabah limonlu su

Kahvaltı 09.00 : 1 has yumurta
7 zeytin 30 gr peynir
Roka domates salatalık 1 ceviz
1 dlm çavdar ekm

Ara 10. 30: 10 badem sade kahve

Öğle 13. 45 : 1 kase çorba
4-5 kasık taze fasulye
2 kasık yoğurt
Roka marul az zeytinyağlı

Ara: 18.30: türk kahvesi
1 yemek k çiğ kabak çekirdeği içi
2 k kayısı 1 hurma

3. 5 litre su
500 ml detoks suyu
Spor 30 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
2 saat zumba(halk oyunu)
Akşam çok hafif geçmiş inşallah açlık sıkıntısı çekmedin sonra 😊spor yine muazzam 🫶
5 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 grissini
10.30 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim ekmek
13.00 domates salatalık turp söğüş salata 1 dilim peynir 2 galeta
16.00 1 mandalina 6 badem
18.00 2 kase karalahana çorbası, bol salata
19.00 2 çatal pasta
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Güzel olmuş afiyet süt olsun ❤️
Boncugum sarma sevilmez mi ? Az sarinca genelde piserken tencerede dağılıyor. Cok sarinca da hem cok yerim hem de zor diye sarmiyorum.
Cumartesi günu kermes tarzi bir yerden 15 adet aldim. Evde 5 kisiyiz . Bak dusun 15 sarma 5 kisi! Ve sarmayi da severler . Ben 2 tane yedim önlerine koydum yok yemiyorlar sarma duruyor , ekşitmeden dolaba koydum. Son 5ini de onceki gun ve dün yedim bitirdim. Kimi sevdigi halde yemiyor, kimi evde sarma oldugunun farkinda degil:KK14: ben yiyorum herseyi , onlarin yemediklerini:KK1:
Sarma benim kırmızı çizgim bir tencere oturup tek başıma yerim o kadar seviyorum ❤️ 😘
Kahvaltıyı evde sıcak sıcak yapmak da ayrı keyifmiş 🥳
Dikkat iştah açabilir ⚠️

Eki Görüntüle 3499655
Mthn83 Mthn83 @Jou @Efenin_Annesi
sibel_84 sibel_84 @yosunlupapatya
Kaptaniçmi de etiktleyim LenaG LenaG bide
öpeyim:KK60:
Beni etiketleme zaten beni beni eski kaptanını 😔😪
5 Kasım Menü
13.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 yk acı sos
Yeşillik

17.00: 5 yk bulgur pilavı
1 kase salata Salata
1 bardak ayran

19.00: 1 kase meyve (cennet hurması, muz, mandalina) adetten dolayı tatlı yeme olayını bastırmaya çalışıyorum😏
2 lt su
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83

Spor: 9930 adım
Boncuk2307 Boncuk2307
Bulgur pilavı 3 yk yeterli gerisi güzel afiyet olsun 🌸
5 Kasım menü
Sabah : 2 yumurta 1 dilim peynir 5-6 zeytin tahin pekmez 2 kaşık, dereotu yarım dilim tam buğday ekmek
Öğle: 1 avuç leblebi +1 bardak kefir
İkindi : kuru incir 1 tane + sade Türk kahvesi
Akşam 19.00: tavuk çorbası 1 kase
3 saat ev işi
4 bin adım
2 litre su
Çok güzel olmuş menü afiyet olsun 🤭
günaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
Afiyet olsun bozmamışsın yine de diyeti 🌸Allah şifa versin inşallah
Gunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağım LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun güzel görünüyor 😊

Haberim olmadı hocam ya. Hayırlısı böyle imiş demek ki. Zor bir süreç olmuş. Oğlunuz nasıl şimdi. Sen nasılsın? :KK19:
Sağ ol bitanem.🙏 oğlum iyiyim diyor içinde ne yaşadığını bilmiyorum.
Canımdı nasılsın?

Elhan geçmiş olsun nasılsın?
Teşekkür ederim kuzum. İyiyim umut devam ediyor.
Kimler gelmiş iyi ki gelmiş hoş gelmiş🌸🌸🌸🌸🌸

Günaydın çiçeğim 💕💕💕💕
Hoş bbulduk canım. :KK60:
Oyyyy kimler gelmiş kmler,çıtırım ekürim hoş gelmiş nasılsın özlettin kendini. :KK200: :KK74: :KK33:
Mesajını alınca gitmeliyim yeter artık dedim. Hoş bulduk. Öperim gül yüzünden. 😘
Fezoooom canımın içi 🤗 ❤️ aha da tam buradayım :21:
Geldin mi artık, gitmek yok deyil mi :KK19::KK19::KK19:
Yok yok gitmem :KK5:
Aynen, hayırlısı böyleymiş, oğlun nasıl?
Oğlum önceleri iyi değildi ama toparladı kendini espri yapmaya başlayınca artık tamam Türkiye'ye dönebilirim dedim bilseydim daha önce yapardım diyor. :KK22:
Hayırlısı olsun arkadaşım,düğün iptal oldu demi,vardır bir hayır diyelim bunada.

Normaldede zaten soğuk bir ülke.
Düğün iptal oldu. Kayinvalidelik nasip olmadı.🥺Hayatımızda rolü yokmuş o kişinin .

Oğlum önceleri iyi değildi ama toparladı kendini espri yapmaya başlayınca artık tamam Türkiye'ye dönebilirim dedim bilseydim daha önce yapardım diyor. :KK22:

Düğün iptal oldu. Kayinvalidelik nasip olmadı.🥺Hayatımızda rolü yokmuş o kişinin .

hoş geldin :KK200:
hayırlısı neyse o olsun, çok daha mutlu huzurlu olacağı biriyle olur inşallah.

Selamlar bugün menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
3 mantarlı köfte
Yeşil salata+2 yk köz biberli yoğurt

Ara18.00
1 kase cacık

Akşam 21.00
1 p sebzeli mantar sote

Su:2.5 lt
Spor yok 3800 adım
LenaG LenaG
Geç olmuş biraz akşam yemeği ama ağır değil yediğin afiyet olsun :KK200:
Boncuk2307 Boncuk2307
Bu bugünün menüsü mü:kk77:

Evet canım haklısın öyle yapıcam

Canımcım nasılsın dün seni etiketleyecektım çok işim vardı vakıt bulamadım. Geldım çok kılı aldım neredeyse 10 kg acayıp farkedıyor hem metabolızmam yavaşlamış hem de gıysılerım olmuyor biraz üzdü bu durum o nedenle başladım önümüzdeki hafta bir duraksama olur ama sonrasında devam ettiricem tam gaz. İyi misin nasıl gıdıyor?
İyiyim canısı kaptan oldum bak 😅
Sen nasılsın düzen oturdu mu toparlandin mi biraz daha.

Sağ ol bitanem.🙏 oğlum iyiyim diyor içinde ne yaşadığını bilmiyorum.

Teşekkür ederim kuzum. İyiyim umut devam ediyor.

Hoş bbulduk canım. :KK60:

Mesajını alınca gitmeliyim yeter artık dedim. Hoş bulduk. Öperim gül yüzünden. 😘

Fezoooom canımın içi 🤗 ❤️ aha da tam buradayım :21:

Yok yok gitmem :KK5:

Hayırlısı böyle imiş hocam. İleri de daha iyileri çıkınca karşısına anlayacak. İyi ki olmamış dedirtsin Rabbim.🤲

X