Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler kizlar bugün regl oldum yarınki kilom hükümsüzdür 😊 kardeşimgil olduğundan pek aktif olamadım ama yarın artık eve dönüyorum.sali günü 1 haftalık diyetisyenimin yazdığı ketojenik diyete basliyorum iyi giderse devam edicem.bu arada geçmişi okuyamadım CEYDOS CEYDOS kim ola ki dedim ceydos olduğunu düşünüyorum birde Suzan Avcı gördüm ben ugramayali burası Türk filmine donmus bende yarın Ediz Hun yapayım bari kendimi bir Jön lazım bu filme😂

Kaptanım benim de günüm can sıkıcı geçti psikolojik olarak çökmüş durumdayım öyle belli bir nedenimde yok bugün çocuklar ev çok zorladı beni bağıra bağıra ağlamak geldi içimden spor falan yok bugün yarın silkelenip neşeli asi hallerime yeniden dönüş yaparım inşeAllah 😏😏 ikizler burcundan mıdır nedir arada böyle duygu değişimleri yaşıyorum 😁😁🤭
Güneş tutulmasından bence. Benimde bu ara nedensiz duygusal gel gitlerim var. Hele ikizler burcundaysan daha normal. En çok sizi etkiledi. Bu ara iki kulak bir ağızımızın niye olduğunu unutmayın demişti takip ettiğim bir astrolog.
Sadece dinlemeye az konuşmaya çalışıyorum yoksa biriktirdiklerim kelime seçmeden dışarı fırlayacak. Az sabır sükunetle atlatacağız inşallah

Kahvqlti
Kiymali biberli yumurta
1 dl tb ekmegi
4 zeytin 4 badem
Peynir
1 ince dl salam
Domates salatalık roka

Ara
2 kuru incir
2 taze kayısı

Aksam
Zeytin yağlı pirasa yemegi 6 7 kasik
3 kasik sebzeli bulgur pilavı
9 tane taze yesil biber

2.5 lt su 3 yapicam
2 bardak sekersiz cay
1 sade soda
1 tarcinli kahve

H3RA_ H3RA_ Ozzybal Ozzybal @Asi Matmazel @caroline84

15bin adim 450 puan
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
Toplam 675 puan
Eki Görüntüle 2869823
Menüde sporda suda mikemmeelll
bana eleştirecek sebepler vermiyonuz hiç kırbacımıda çıkaramıyorum 😂
Sadece 9 biberi nasıl yedin onu merak ettim 😂😂

Pazar 1 yumurta, 5 zeytin, biraz peynir, 3 ceviz, domates, biber, 1 t. K muhlama

Ara 1 avuç çitlek, 2 çatal karpuz

Akşam bi parça tavuk fırında, 2 y. K makara,3 y. K yogurt içinde salatalık ,Dereotu, keten tohumu vardı
15 dk cardio 90 puan
3500 adım 195
Toplam 285
H3RA_ H3RA_ kaptanım bugün evdeki işlerden pek vaktim kalmadı yarın bolca yürüyüş yaparım. Eki Görüntüle 2869851
👏🏼👏🏼 pazar günü benimde düzen kaçıyor spor konusunda
Malum hafta sonu herkes ayrı telden çalıyor bende peşlerinde emireli

H3RA_ H3RA_
13.00: krem peynir, zeytin, 2 tk tahin pekmez, 2 dl çok tahıllı ekmek,domates salatalık
16.30: fındık aromalı filtre kahve, fındık, ceviz, kuru üzüm
18.30 : domatesli tavuklu mantar sote yarım tabak, taze soğan, biber
20.00 : fındık aromalı filtre kahve yağsız kavrulmuş kaju
2.5 lt su
5224 adım : 156 puan
👏🏼👏🏼 fındık aromalı filtre kahveyi merak ettim bende
sert kahve sevmem aromalar yumuşatıyor biraz
yarın markette bakınayım bende

Afiyet olsun sabah 1 dilime indirebilirsin ekmegi diyecektim ama totalde cok guzel olmus zaten 😊

Afiyet olsun dengeli olmus 😊 her sey gramla olduguna gore hassas tarti var😊 oglen keciboyunuzu unu ve suyu anlayamadim bir sebebi mi var😊

Hello 🧡 guzel gidiyorsun 😊
Bu arada sen iyi biliyorsundur zaten de kh,yag,protein,mineraller,vitaminler vs dengeli aliyorsun degil mi eksik kalmasin vucudunda.

Haha tam cok olmus diyecektim kirmayin beni demissin 😀 yarin arti cikma da 😀 ceza gelir gibi duruyor 😀

Afiyet olsun, adimin-menun guzel sadece sabahkilerin miktarlarini belirtmedigin icin bilemedim 😀

Guclu-guzel bir kahvalti, guzel oglen ve aksam karbonhidrat ama o kadar kucucuk-findikcik diye miniklestirmissin ki bir sey diyemeyiz 😀 eliptigi sonra yaptiysan erimistir belki 😀

Anaaa yorum yapamadim.
3 yumurta diyecektim sonra baktim bir sey yok 😮
Gecmis olsun,umarim gecici bir halsizliktir.

Afiyet olsun,egzersizlerin guzel.aksam da iyi,sabah sucuk ve peynir miktari fazla degilse cig kofte gorulmeyebilir 😀

Afiyet olsun menun de adimin da guzel👏
Ara öğün niyetine keçiboynuzu ununu suyla karıştırıp içiyorum. Hem kalsiyum deposu, hem lif. Hem kemiklerime yatırım, hem sindirim sistemime şifa...😉😊

Günaydın ☀️
4 sayfa birikmiş onun da 3 sayfasını memeli yazmış yine..eh olsun aferin çok yazmamışınız:KK48:
Tartıldım ama sölemicem :63:
Azcık daha hareket edeyim geç tartılırım tekrar belki şaka yapıyodur bana tartı.Kuyruk sokumum sabah daha çok acıdı naptın bana kaptanım :KK57: A Arrietty_

Menüde sporda suda mikemmeelll
bana eleştirecek sebepler vermiyonuz hiç kırbacımıda çıkaramıyorum 😂
Sadece 9 biberi nasıl yedin onu merak ettim 😂😂
🤣🤣 canim aslinda ben de oyle yiyemem biberi de ...komsu bahçeden yeni toplayıp getirmiş biraz verdi 1 tane yiyeyim dedim sonra bir suru daha yedim:KK45:

Günaydın kızlar
Adim günü oldugunu unutmayalim. Tabii kontrol tartisida :)

Kizi krese biraktim simdi girdim eve. Hemen ortaligi temizleyip ardindan kahvalti yapacagim. Kahvalti sonrasi spor :KK66:

Günaydın ☀️
4 sayfa birikmiş onun da 3 sayfasını memeli yazmış yine..eh olsun aferin çok yazmamışınız:KK48:
Tartıldım ama sölemicem :63:
Azcık daha hareket edeyim geç tartılırım tekrar belki şaka yapıyodur bana tartı.Kuyruk sokumum sabah daha çok acıdı naptın bana kaptanım :KK57: A Arrietty_
Ben degil sen yaptin 😁

X