Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

görmem mi hala için için gülüyorum suzanım.
PazR menulerin hepsini tontis kalacaksin olark okumam normalde chloe yada leslie yapiyordum simdi sadece terasta kosabildim arada beni tasiyamiyor bacaklarim
beynin dönmüş derim. çok gezdin herhalde bugün.
Yok kiz gercekten 2.dogumda belimde kayma oldu dizime vuruyor ilk basta aksiyordum zayifladikca gecti ama simdi arada sisiyor
ihmal etme canım onu baktır ileride daha ciddi sıkıntılar yaşarsın.
2 gündür tvnin kumandasını bulamıyorum. Saklamışım bulamadım q
besin eksikliğinden hep bunlar topluca bunama yaşıyoruz.

O yeahhhh sen biliyorsun bu isi yaww

Sicakta cocuk kovalamaktan dondu
Gecen hafta dizimden rontgenler yapıldı hicbir sorun gorunmuyor ,tekrar rdvu verdi umarim artik duzelmistir hep acelecj kizim yuzunden tam corona dogdu ,3ay so ra agridan kilitlenmesem yinede gitmiycektim doktora

Yavrular bugün giremedim yine iki gündür doğru dürüst katılamadım aranıza menüyü yazıp çıktım hep klandaşlarım hakkınızı helal edin bugün canım çok sıkkın gerçekten çok üzgün kızgın bitkin hissediyorum aslında sabaha kadar yazsam yazarım ama yarın okul var sabahtan telaşımız var o yüzden yine çok yazamıcam

sen daha ge yapaydın yavrumda coronada doğmak zorunda kalmazdı. suç sende. içinde mi büyüyecekti corona bitene kadar
beline de baktır sorun oradan kaynaklı olabilir.

Kaptanım benim de günüm can sıkıcı geçti psikolojik olarak çökmüş durumdayım öyle belli bir nedenimde yok bugün çocuklar ev çok zorladı beni bağıra bağıra ağlamak geldi içimden spor falan yok bugün yarın silkelenip neşeli asi hallerime yeniden dönüş yaparım inşeAllah ikizler burcundan mıdır nedir arada böyle duygu değişimleri yaşıyorum

ne oldu canım neden kızgınsın? ciddi bişey mi oldu?
Iyi geceler kizlar. Ben bu takimda aktiflik isini bi beceremiyorum menulerimi bile yazamadim bazen. Yarindan itibaren toparlanmaya calisicam
sabırsızlıkla bekliyorum.

ne oldu canım neden kızgınsın? ciddi bişey mi oldu?

sabırsızlıkla bekliyorum.
Yok çok şükür ciddi bişey değil aslında malum 3 çocuk Çocuklar ev işleri çok zorladı sanırım arada böyle ataklar geçiriyorum sağolsun burcum bana böyle şakalar yapıyor arasıra günümü mahvediyor bu duygu değişimi ama yarın daha iyi olurum inşeAllah

bende önemli bir ıolay oldu terapi yapmam gerekecek sandım deli. hepimizde oluyor böyle şeyler geçen gece anlattım ya ben bu haldeydim bir şey yokken şarkılardan bir tuhaf oldum.

sen daha ge yapaydın yavrumda coronada doğmak zorunda kalmazdı. suç sende. içinde mi büyüyecekti corona bitene kadar
beline de baktır sorun oradan kaynaklı olabilir.

Kapanmadan once doğsun diye cok ugrastim gelmedi zilli illa 40haftayi doldurdular kontrol ettircem tkrr canim

Aaa nerelerdesin hatırladım hatırlamaz olurmuyum canim
Nasılsın Su boğazımıza bi dur diyebilsek keşke demi
Evet canim
Maalesef ne yaptiysam 65 70 arasi takili kaldim simdi 70 ustu bayagi ustu ama
Tesekkur can

Tanss derken hangıntans ben ılk gırdıgımde bı tanss vardı kaptan yrdımcısı 70 lı kılolarda ayrıldı omu
Ewet canim benim o cabuk aldim geri kiloyu
Günaydın kizceler, mutlu pazarlar...
Günaydın ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…