@Onlymemeself
Gider ayak voleyi vurmuşum kaptanim haha hiç beklemiyordum vallaGünaydin kizlar
Masallah ne cok cene calmissiniz. Alintilarimin hepsi telefonda :))
Dün bebeler gec uyudu giremedim.Malum mac vardi, babalari hemen viinnn mac izlemeye kacti.
Dün 2. olmusuzTebrik ederim sizleri. E English_teacherrr kuzum bireyselde 2. olmussun
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (10. TAKIM) ==> % 1,454 2. (4. TAKIM) ==> %1,187 3. (9. TAKIM) ==> %1,084 BİREYSEL DERECELER 1. @Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM :nazar: 2. @Pembegomlek ==> % 2.972==>10.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
aedenli kuzum sende sonuncu olmussun
Su konuya ilk firsatda yazmani istiyorum
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
bende 67 ler olduğunu düşünmüştümDayanamadım tartıldım.
Geçen hafta 67.3 görüntüsünü alabilmistim.
Diğer iki sonuç 68.8 ve 67 idi.
Muhtemelen 67'li rakamlar doğruymuş.
Yanlış anlamak ne demek bilakis memnun oldumSenin menülerinde gözlemlediğim en büyük problem su.
Su miktarını artırsan vücudun yoluna girecek.
Bir de evde sağlıklı atıştırmalık bulundurman lazım. Ola ki canın tatlı istedi içerisinde şeker, katkı maddesi olmayan doğal ürünler onlardan tüketirsen çok sorun olmaz.
Gündüz bir şekilde duruyorsun ama akşam ya meyveye yükleniyorsun ya da şekerli gıdalara.
Takıma geri geldiğinden beri böyle gözlemledim. Kırıcı bir şey söylemek istemedim. Yanlış anlama lütfen.
Zuber var marka olarak bildiğim. İcerik olarak hurma kakao kullanıyor. Fındıklı antep fıstıklı gibi çeşitleri var. Çikolata gibi duruyor ama şeker yok. Sadece meyvelerin şekeri oluyor. Eti cin den daha sağlıklıYanlış anlamak ne demek bilakis memnun oldumve çok haklısın birebir katılıyorum söylediklerine suyu artırmak için gerçekten uğraşıyorum bazen vakit bulamamaktan bazen de evden çalıştığım için oğlum görmesin diye salona kilitlendiğimden wc problemin oluyor o yüzden çok içemiyorum . Bir şekilde yine de yoluna koymaya çalışıyorum.
Sağlıklı atıştırmaşık derken neler bulundırmalıyım, tadımın fındıklı bitter çikolatası olur mu mesela
Canım sabaha maydonaz ekleyim bolca akşama da salata eklerim.Menü güzel ama sebze eksiğin var seninde. Bu hafta bende buna dikkat edicem bazı günler yeşillik eksik kalıyor menülerimde.
Daha önceki adımların nasıldı hatırlamıyorum.
Ama her yürüyüşe çıktığında süreyi 1 öncekine göre 5 dk artırmaya çalış.
Vücut ısınmadan yağ yakmıyor, terlemeye başladığında yağ yakımın başlıyor. Ben böyle düşününce 5 dk bile kârdır diyip devam etmeye çalışıyorum.
Bu göz donmesi hangi saatte oldu ?Cuma menum
Sabah yarim kase kepek gevregi
1 dlm tb ekmegine 3 dlm sucuk 1 dlm kasarla tost
Filtre kahve
1 elma
1 dlm kakolu kek seker yerine hurma pekmezi kullandim
Ogle 5 kofte az kabak 1 dlm patates
1 kasik yogurt
Aksam
3 Kofte 3 dlm kabak
1 muz
Aksam sonrasi goz donmesi
ceyrek somun ekmege peynir zeytin domates koydum
Su 2.5 lt
Spor yok saatimi de bulamadim
Eki Görüntüle 2869052
Telefonun saydigi 45 puan :)
Selanik göçmenlerine ait bir pideymiş. Altına ve üstüne asma yaprağı yerlestiriyorlar. Yengem göçmen o yaptı.
Vampirellalar | Cuma | Spor Puani | ||||
| 131 | |||||
@Onlymemeself | 545 | |||||
| Ödül / | 80 | ||||
| Ödül / | 177 | ||||
@_Vera_ | 460 |
Olmuslar ya kiiiiz@OnlymemeselfCEYDOS
hahaha hala aynısınız siz, değişmemişsiniz
İksir tutmadı herhal
Hülya Koçyiğit hiç benlik değil kuzum küçüklükten beri hiç sevmem aheste aheste hallerini
Ayyyy bosnak böreği miAsi Matmazel Ozzybal caroline84 aysunayy
Günaydın kızlar, haftasonu planlarınız neler?
Kahvaltıda cısslı yiyecek olacak… Boşnak böreği almaya gitti eşim ödülümü yapacağım. Geçen haftada yapmamıştım, biraz motive olmak istiyorum.
Günün geri kalanını çok hafif geçirmeyi planlıyorum. Salata cacık gibi mesela, inşallah planımı bozacak gelişmeler olmaz
Bugün hedefim challenge da yüksek sayılar yapmak olacak. Şöyle dört haneli falan
Sizlerden de güzel sayılar bekliyorum. Yıkalım bugün ortalığı, spor puanlarımızı gören diğer klan üyeleri yutkunmadan konuşamasın, hırslansın
fosur fosur uyuyor oGunaydin kuzular
Nörürsünüz?
Fatma girigim nerde
Züber dışında markaların içinde şeker varmış aklınızda olsun kızlar. Geçen gıda dedektifi irdelemişti içindekileriZuber var marka olarak bildiğim. İcerik olarak hurma kakao kullanıyor. Fındıklı antep fıstıklı gibi çeşitleri var. Çikolata gibi duruyor ama şeker yok. Sadece meyvelerin şekeri oluyor. Eti cin den daha sağlıklı