Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar
Masallah ne cok cene calmissiniz. Alintilarimin hepsi telefonda :))

Dün bebeler gec uyudu giremedim.Malum mac vardi, babalari hemen viinnn mac izlemeye kacti.

Dün 2. olmusuz Tebrik ederim sizleri. E English_teacherrr kuzum bireyselde 2. olmussun

aedenli kuzum sende sonuncu olmussun
Su konuya ilk firsatda yazmani istiyorum

Günaydın kızlar ❤
Gider ayak voleyi vurmuşum kaptanim haha hiç beklemiyordum valla

Yanlış anlamak ne demek bilakis memnun oldum ve çok haklısın birebir katılıyorum söylediklerine suyu artırmak için gerçekten uğraşıyorum bazen vakit bulamamaktan bazen de evden çalıştığım için oğlum görmesin diye salona kilitlendiğimden wc problemin oluyor o yüzden çok içemiyorum . Bir şekilde yine de yoluna koymaya çalışıyorum.
Sağlıklı atıştırmaşık derken neler bulundırmalıyım, tadımın fındıklı bitter çikolatası olur mu mesela

Zuber var marka olarak bildiğim. İcerik olarak hurma kakao kullanıyor. Fındıklı antep fıstıklı gibi çeşitleri var. Çikolata gibi duruyor ama şeker yok. Sadece meyvelerin şekeri oluyor. Eti cin den daha sağlıklı

Canım sabaha maydonaz ekleyim bolca akşama da salata eklerim.
Ben en çok yürüyüş bandında yürüyüş yaparken terliyorum ara koşuyorum.
Teşekkür ederim canım

Bu göz donmesi hangi saatte oldu ?

Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
VampirellalarCumaSpor Puani
Lusi / 131
@Onlymemeself / 545
KumraL_KrakeR Ödül / / 80
Dahlia_ Ödül / /177
@_Vera_ / 460

: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari

Lusi : Vera kuzusu gibi bende cok karbonhidratli buldum .Ama kotu karbonhidrat degil. Salatan eksik . O yüzden yetersiz menü diyorum. Regl dönemin cok mu sancili gecer?

Dahlia_ : Su miktarina emin olmadigin icin yetersiz dedim. Öglen menünü ödülden saydim .Taze yesilligin /salata eksik. Hala miden kaldirmiyor mu?

Asi Matmazel Ozzybal caroline84 aysunayy
Günaydın kızlar, haftasonu planlarınız neler?

Kahvaltıda cısslı yiyecek olacak… Boşnak böreği almaya gitti eşim ödülümü yapacağım. Geçen haftada yapmamıştım, biraz motive olmak istiyorum.
Günün geri kalanını çok hafif geçirmeyi planlıyorum. Salata cacık gibi mesela, inşallah planımı bozacak gelişmeler olmaz

Bugün hedefim challenge da yüksek sayılar yapmak olacak. Şöyle dört haneli falan
Sizlerden de güzel sayılar bekliyorum. Yıkalım bugün ortalığı, spor puanlarımızı gören diğer klan üyeleri yutkunmadan konuşamasın, hırslansın

Ayyyy bosnak böreği mi bayılıyorum bayılıyorum amaaaa en son ne zaman yedim hatırlamıyorum belki de 2 sene oldu. Afiyet olsun canım

Züber dışında markaların içinde şeker varmış aklınızda olsun kızlar. Geçen gıda dedektifi irdelemişti içindekileri
bnnu hurma, çiğ kuru meyveler atabilirsin çekmecene. Züber lokma harika bir şey mesela. % 85 bitter çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…