Simdi klandasin ya kesin adimlar 30.000 den dusmeyecekfosur fosur uyuyor o
Gunaydin. Kalkip bebeleri disari goturcem. Onlar pokemon avlarken bende kossam mi ne yapsam
Olmuslar ya kiiiiz
Gunaydin kuzular
Nörürsünüz?
Fatma girigim nerde
Manyaklar ciddi ciddi degistirmisler
Ceydosla gece takilirsan ve gazla calisiyorsan sabah durumun bukoltuk altı traşsız @Suzan Avci
değişmişsiniz harbi ben yazarken çıkmadı Suzan Avcı olarak, onlyy diye etiketlemiştim
sevdim yeni seksü ismini
memeli denmesinden bıkmışsın Türkiyenin en vamp kadınının adını almışsın
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu olmuş
Artık kaldın böyle vamp kadınım benimCeydosla gece takilirsan ve gazla calisiyorsan sabah durumun bu
Ama nasil guldum nasilAsi Matmazel asim gaza gelmedi yoksa onuda filiz akin yapcaktik
Evet kaptanim 5 dk once moderator onayladi
Selfie atarim ayni hizla geri giderlerArtık kaldın böyle vamp kadınım benim
Siteye giren kaçak bıyıklıların ilk hedefisin
Kydettim thanksCheesecakeci geldi hanim
Yaban Mersinli Çikolatalı Pratik Cheesecake Tarifi | Kevserin Mutfağı - Yemek Tarifleri
Mutfağa yeni girenler için korkutucu yemeklerden biri cheesecake gördüğüm kadarıyla. Cheesecake yapmaya cesaret edemiyorum diyenlere o kadar da zor değil aslında diyorum ama bir yandan da acaba kazık sınavlar için sınav çok kolay çocuklar, hepsini dwww.kevserinmutfagi.com
Ustundeki sosu eklemezseniz bence tam diyetlik, kahve yanina, %85 bitterle yaptim, cocuklar sevmedi esim bayildi.
Odul gunlerinizde aklinizda olsun
Kalanini napsam simdi, buzluga girer mi ki?
A Arrietty_ senin san sebastian tarifini de versene.
Senide gulsen bubikoglu yapak laaa.Ben ismimi guncelleyemiyorum
Proyum ben ama, doldurmusum hakkimi galiba
Ahahah ya eti cin nostaljiydiZuber var marka olarak bildiğim. İcerik olarak hurma kakao kullanıyor. Fındıklı antep fıstıklı gibi çeşitleri var. Çikolata gibi duruyor ama şeker yok. Sadece meyvelerin şekeri oluyor. Eti cin den daha sağlıklı
Tamamdır züberi aldım o zaman , ilk defa duyuyorum inanır mısın . Artık dolapta baş dönmelerine karşı bi züber bulundururum :)Züber dışında markaların içinde şeker varmış aklınızda olsun kızlar. Geçen gıda dedektifi irdelemişti içindekileri
bnnu hurma, çiğ kuru meyveler atabilirsin çekmecene. Züber lokma harika bir şey mesela. % 85 bitter çikolata
Afiyet olsun, cok guzel menuneutral .!.:
Sabah ılık limonlu su
13:00 18:00 arası
2 avuç ceviz içi
1 salatalık
Sade kahve
20:30
1 tavuk bonfile (domates ve patatesle tencere yemeği şeklinde)
(Patates parmak kalınlığında 2 dilim)
1 yk pirinç pilavı
3/4 kaşık yoğurt
Su 2 lt yatmadan 3 lt olacak
Sporlar sonra biraz daha yapmaya niyetliyim
Ozzybal Ozzybal Asi Matmazel Asi Matmazel aysunayy aysunayy caroline84 caroline84
Genişletmek için tıkla...
Afiyet olsunAsi Matmazel .!.:
H3RA_ H3RA_
Sabah: sirkeli su
12.00 : 2 tereyağında yumurta, peynir zeytin 2tk tahin pekmez, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 dereotlu poğaça ev yapımı, domates salatalık
Ara: fındık aromalı filtre kahve()
16.00 : 3 yeşil erik, 1 anjelik erik, 3 minik kiraz
Akşam yemek saatini kaçırınca yemek yemedim
22.00: Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
2lt su biraz daha artırabilirim inşeAllah, maden suyu
Adımlar sonra
Sporlar çok iyineutral .!.:
50 dk crossfit 400 p
30 dk tempolu yürüyüş 75 p
10 dk koşu 60 p
300 ipsiz atlama 37 p
11.000 adım 330 p
Toplam 902 p
Asi Matmazel Asi Matmazel Ozzybal Ozzybal aysunayy aysunayy caroline84 caroline84
Eki Görüntüle 2868915
Ckk güzel, afiyet olsuncaroline84 .!.:
Cuma kahvaltı 1 yumurta, 7 zeytin,3 ceviz, biraz peynir, salatalık, domates, 1 dilim ekmek
Ara bi dilim mango, 7 tane çig fındık
Akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası, yarım karnıyarık, 2 y k yogurt
180 merdiven 54 +180 merdiven 54
300 merdiven 90 puan
25 dk tempolu yürüyüş 62.5
6000 adım 180 puan
Toplam 441 puan
H3RA_ H3RA_ Ozzybal Ozzybal Asi Matmazel Asi Matmazel aysunayy aysunayy Eki Görüntüle 2868916 Eki Görüntüle 2868916
Patlıcana bayılırım, menun çok dengeli. Adımların şahaneaysunayy .!.:
Ben de paylaşayım gec oldu ama
Kalkinca 3 gun kurusu 400 ml su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
2 ceviz
Domates salatalık
4 zeytin
Ara.
2 kuru incir
Yarim bardak kefir
Aksam
Patlican yemegi 4 5 kasik yogurt pul biber döktüm birde..
2 ceviz
2.5 lt su
1 yakan cay
2 sade turk kahvesi
H3RA_ H3RA_ Asi Matmazel Asi Matmazel Ozzybal Ozzybal caroline84 caroline84
Eki Görüntüle 2868968
21000 adim 630 puan
100 dk tempolu yürüyüş 250 puan
Toplam 880 puan
Bugün büyük spor hedeflerim varAsi Matmazel Ozzybal caroline84 aysunayy
Günaydın kızlar, haftasonu planlarınız neler?
Kahvaltıda cısslı yiyecek olacak… Boşnak böreği almaya gitti eşim ödülümü yapacağım. Geçen haftada yapmamıştım, biraz motive olmak istiyorum.
Günün geri kalanını çok hafif geçirmeyi planlıyorum. Salata cacık gibi mesela, inşallah planımı bozacak gelişmeler olmaz
Bugün hedefim challenge da yüksek sayılar yapmak olacak. Şöyle dört haneli falan
Sizlerden de güzel sayılar bekliyorum. Yıkalım bugün ortalığı, spor puanlarımızı gören diğer klan üyeleri yutkunmadan konuşamasın, hırslansın
Okadar takimda aktifimki yarina kadar alisirsin kizGunaydinnnnn
Neler olmuş aksamHerkes artizzzz olmus
Yeşilcam zayıflıyor diye değiştirelim grubun adini
ya da Yeşilçam zayiflama yarismasi
@onlymemeself yeni ismine alışmak zor olacak bacim
Ne soruyorsun ozaman, cilgin
Hem soruyor hem yapiyor
Fatma girik kendin olmussun ya
Ben niye Zeynep Degirmenciogluyanlış eşleme arriety zeynep değirmencioğlu olmalı. renk benzerliği olarak ben fatmaya benziyorum.
Bosnak boregi cok severimmm. Esim ile sözlu iken, iznik e gittik. Yolda yani Iznik e gelmeden, Bosnak boregi yapan yer vardi. Cok guzeldi
Cheesecakeci geldi hanim
Yaban Mersinli Çikolatalı Pratik Cheesecake Tarifi | Kevserin Mutfağı - Yemek Tarifleri
Mutfağa yeni girenler için korkutucu yemeklerden biri cheesecake gördüğüm kadarıyla. Cheesecake yapmaya cesaret edemiyorum diyenlere o kadar da zor değil aslında diyorum ama bir yandan da acaba kazık sınavlar için sınav çok kolay çocuklar, hepsini dwww.kevserinmutfagi.com
Ustundeki sosu eklemezseniz bence tam diyetlik, kahve yanina, %85 bitterle yaptim, cocuklar sevmedi esim bayildi.
Odul gunlerinizde aklinizda olsun
Kalanini napsam simdi, buzluga girer mi ki?
A Arrietty_ senin san sebastian tarifini de versene.
Aa Degismem :)) isim bulamam zaten