lale belkıs işte olmaz mı ?
Ama sen daha guzelsin. Filiz akin yap barilale belkıs işte olmaz mı ?
Yap bir ödül daha kuşum elini korkak alıştırma yiyin hepsiniz bu hafta hepinize benden izinO zaman bir odul daha yaparsin, mesela kumpir gibi bisi
ahha yanından dahi geçmiyorum. o sarışın bir kereAma sen daha guzelsin. Filiz akin yap bari
Kızmam kaptanım valla bende aynı şeyleri söylemiştim ilk gittiğim zamanlar ben böyle motive olamam demiştim 2 haftada ya da 10 günde bir çağırıyordu. Şimdi yeni başladık ya ürkütmeyeyim dedimdiayda bir diyetisyen randevusumu olurmuş?
Hafta hafta analiz etmesi lazım vücudunu
beğenmedim desem kızar mısın
Gulsen bubikoglu
Tmm hadi fatma ol. Oda harika bir kadinyanlış eşleme arriety zeynep değirmencioğlu olmalı. renk benzerliği olarak ben fatmaya benziyorum.
yok artık o bizim kraker olur.Gulsen bubikoglu
vallahi baktım da cidden benziyoruz ha hele gençlik yıllarımız çok yakın.Tmm hadi fatma ol. Oda harika bir kadin
Beni değil tatlım diyetisyeni beğenmedi hanımefendilik çizgimden çıkartma beni kııııııkzzzzzzCeza ver kaptanim. Seni bide begenmedi bugun
Kurban olsun sana oyok artık o bizim kraker olur.
vallahi baktım da cidden benziyoruz ha hele gençlik yıllarımız çok yakın.
Aynen yatakta kahkaha attım isim değiştirme nedenini okuyuncaalıntı yapamıyorum isim değişikliğine koptum @Onlymemeself
uykum gelmişti yatakta geçmiş yapayım dedim
uykumu açtınız
Kivirma sen demin kaptani begenmedin. Baska kaptanda oldugun icin agliyodunBeni değil tatlım diyetisyeni beğenmedi hanımefendilik çizgimden çıkartma beni kııııııkzzzzzz
Sanırım bu kadar dürüstlüğü kaldıramadı moderatör haylan değiştirmemiş deli mi ne demiştirNapimdurust olmak lazim
Tr de saat 1 kiz. UyuyordurSanırım bu kadar dürüstlüğü kaldıramadı moderatör haylan değiştirmemiş deli mi ne demiştir