Pis gıcıkHadi uyu, ruyanda benle mudurunu kahve icerken gor, yanında da bitter olsun, sana da 3u bir arada almisiz
Tartı değiştirmek tek hatamGünaydin kizlar
Masallah ne cok cene calmissiniz. Alintilarimin hepsi telefonda :))
Dün bebeler gec uyudu giremedim.Malum mac vardi, babalari hemen viinnn mac izlemeye kacti.
Dün 2. olmusuzTebrik ederim sizleri. @Ayse_M kuzum bireyselde 2. olmussun
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (10. TAKIM) ==> % 1,454 2. (4. TAKIM) ==> %1,187 3. (9. TAKIM) ==> %1,084 BİREYSEL DERECELER 1. @Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM :nazar: 2. @Pembegomlek ==> % 2.972==>10.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
aedenli kuzum sende sonuncu olmussun
Su konuya ilk firsatda yazmani istiyorum
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
Yazma yazmaTartı değiştirmek tek hatam
Yazmıyorum ben o konuya baaaane
O da mı ceza anasını satttığımın tartısı ben sana sorarımYazma yazma
Alalim ceza
Olum beş dk vakit buldum ne olmuş sayfada beynim yandı ya la
Sen suzansan ben neyim balbademim
Ben de zıplamam şartlar eşit olsun maksat, hani ağlama yenildiğinde diyeZiplamiyorum, asiliyim ben taam mi, tek kol
Ben de zıplamam şartlar eşit olsun maksat, hani ağlama yenildiğinde diye
Aşı mı oldun çeeennn anneeem şifa olsun bebiş
Ahaha kızmaz yaa en fazla kırbaclarZipla sen, klanin kizmasin sonra, sonra ben ayirmam yani kavga falan cikarsa
Oldum ilk dozumu rahatladimikinciyi olup tr ye gelicem kismetse bakalim
Yürüyüşten geldim ipte atladım şimdi Maydonoz umu içip buna başlıyorum kaptanım ölmez bitirebilirsem tabiGünaydın kızlar
Bugün ip atlama ve jj günümüz. 2 kat puan ile bol bol puan toplayabilirsiniz.
Sevgili klanımaedenli O okuyan_e @Karpuzuncekirdegi @matilda34 @istanbulin
Bugün yapabildiğiniz kadar ip atlama ya da jj bekliyorum sporlarınızda.
Özellikle yürüyüş yapacaksanız yürüyüş sonrası duşa girmeden önce jj tavsiye ederim. Yağ yakımını hızlandırır.
Hatta şöyle bir video var. Yapan olursa sayarak yapsın jj leri
Sende aysecik yap laaaSen suzansan ben neyim balbademim
Beni de al yanına gı
Günaydın
Bu sabahta gözümüzü yeşilçam da açtık iyi mi
Suzan ve Fatma hoşgeldiniz kız