Daha çok iştah kabartmaz umarımAkşam yemeği yemedim ve acıktım kendimi kahveye vurdum. Bugün fındık aromalı filtre kahve aldım buram buram fındık kokuyor nefsi kandırmak için alternatif olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok iştah kabartmaz umarımAkşam yemeği yemedim ve acıktım kendimi kahveye vurdum. Bugün fındık aromalı filtre kahve aldım buram buram fındık kokuyor nefsi kandırmak için alternatif olabilir
Eee bn 165 senın hedefım kac. Hele bı resım at da zaten ıncecıksındır sen. Ula ben kendımı bosuna mı zayıf sanıyom yoksa164 ben
Ahahhahahah xtakım geldi aklımaHaftaya eskı tartınla tartıl bu haftaya gıre 2 kg garantı
Zayıfsın kızım sen kim sana sisko diyor ?Eee bn 165 senın hedefım kac. Hele bı resım at da zaten ıncecıksındır sen. Ula ben kendımı bosuna mı zayıf sanıyom yoksa
Harikasın kuzu Ayy ben ölem o zman ya@Ayse_M hayırlı olsun mezuniyetin canım. Darısı başımıza.
Eki Görüntüle 2868878
Bugünkü adım sayım. Yaptığım sporlar hariç. Tartı yüzünden izne çıktım resmen ya. Menüm de süper ama
Gene çok harika kilolar verilmiş, hepinizi çok tebrik ederim. Harikasınız kızlar
Kaptan. Bunlar benle aynı boyda 50 ye dogru koşuyolar bırı bunlrı durdursun yoksa arkalarından gıtmek zorunda hıasedıyomZayıfsın kızım sen kim sana sisko diyor ?
Zayıfsın zaten ne sanması... benim hedef 52 dedim ama 54 iyidir.. foto atamam maaaaylesefEee bn 165 senın hedefım kac. Hele bı resım at da zaten ıncecıksındır sen. Ula ben kendımı bosuna mı zayıf sanıyom yoksa
164 ben
Kaptan. Bunlar benle aynı boyda 50 ye dogru koşuyolar bırı bunlrı durdursun yoksa arkalarından gıtmek zorunda hıasedıyom
Mühim değil canım 7 cm lafı mı olurBoyumuz da ayni sayilir
Benim de 157
Cok yfak vir fark var ki sayilmaz bile
Zayıfsın bayaa yanı bu kıloya kalın olman dusunulemez zatenZayıfsın zaten ne sanması... benim hedef 52 dedim ama 54 iyidir.. foto atamam maaaaylesef
Yok kız ne farkı saçmalama tabıkı aynı boydasınızBoyumuz da ayni sayilir
Benim de 157
Cok ufak bir fark var ki sayilmaz bile
Zayıfsın zaten ne sanması... benim hedef 52 dedim ama 54 iyidir.. foto atamam maaaaylesef
Valla kaptanım ölelim biz bune beeee. Hanımefendiliğimden çıkartıracaksınız beni beeeğğğğğğ3. Bacak gibi tek kol diyor yahu
İki haftaya tamam o iş ya sana güveniyorumHedef 53 dedim, görebilcem mi bakalim
Kaptan. Bunlar benle aynı boyda 50 ye dogru koşuyolar bırı bunlrı durdursun yoksa arkalarından gıtmek zorunda hıasedıyom
Tabii bu hafta değil, ikinci hafta şaaaaparsınİki haftaya tamam o iş ya sana güveniyorum
İki haftaya tamam o iş ya sana güveniyorum
Ben basenlerim için yürüyüşün faydasını gördüm canım. Bu hafta 15k adım altına düşmemeye çalışacağım bakalım. İncelme olmuş sevindim sabahYa var ya, aslinda baya zayiflarim, totalde 14 e yakin,
Ama hala bacaklarda, yanlarda fazlalik var. Belki biraz daha sporla toparlanır. Kaslansam az iyi olacak.