Azıcık olsun canım okadarda hıc olmadan olurmu. Bolgesel calısYa var ya, aslinda baya zayiflarim, totalde 14 e yakin,
Ama hala bacaklarda, yanlarda fazlalik var. Belki biraz daha sporla toparlanır. Kaslansam az iyi olacak.
Tabii bu hafta değil, ikinci hafta şaaaaparsın
Kızıştı iyice yarış Alevvv aldı yanıyor ortalıkGörüşelim bebişfinalde bekliyorum seni
Çok bekletme
Karpuzla olsaydı ohooooAlıştı zilli
bılmemkarpuz falan yedım aksamları bazen. Dur bakayım menulerıme ne yedım hakkaten
Ben yazmıştım sankı kılo bıldırımıne yazmamısmıyım
Ya ben de okuom okuom bitmioAllah tepenızden baksın yaa 3 tepsı borek acıp geldım 15 sayfa olmus
O oyun var mı halaaaPokemon yakalamaya ciktik cocuklar ile
Normalde uyurlardi. Ama hava cok aydinlik.
Zayıf olalımda alısverıs candırBugun benim de pantolon dustu belden ki giyemedigim bir pantolondu bu, giyebilmem de kisa surdu galiba
Alisveris gerekecek artik kesin
Azıcık olsun canım okadarda hıc olmadan olurmu. Bolgesel calıs
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Spor toplamları | |
| 481 P | |||||||
| 400 P | |||||||
O okuyan_e | 487 P | |||||||
| 330 P | |||||||
| 450 P |
Evet 63 lerdeydım sen burdayken bayaa takıldım oralarda ramazan ayı sagolsun atak gbı olduKarpuzla olsaydı ohoooo
Walla bravo benden nir tık fazlaydı kilon bak daha iyi verdin , devam esmerim devamm
Harika bişey ya bu kıyafetin bol gelmeleri falanBugun benim de pantolon dustu belden ki giyemedigim bir pantolondu bu, giyebilmem de kisa surdu galiba
Alisveris gerekecek artik kesin
Kızıştı iyice yarış Alevvv aldı yanıyor ortalık
Tabloda yoğuuummm731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları Asi Matmazel 481 P Alys Ödül 400 P O okuyan_e Ödül 487 P Karpuzuncekirdegi 330 P istanbulin Ödül 450 P
: Menü ve spor sıkıntısız
: Su az
: Egzersiz eksik
: Karbonhidrat fazla
: Akşam menüsünde yeşillik eksik
aedenli ve Karpuzuncekirdegi kızlar ödül yapmak istiyorsanız yarın öğlene kadar vakit var. Akşam menüsünde ödül kabul etmeyeceğim bilginize.
şu mesajını favladımKiz biz ona ates olsa curum kadar yer yakar diyoruz,aedenli nin atesinden ne olacak, puf
Beni gececekmis de...
Düzenliyorum ama yine böyle çıkarıyor bir hata var sanırımTabloda yoğuuummm
Mükemmel yaa ben 2 günde zor atıyorum bu adımı hele kata hiç girmeyim@Ayse_M hayırlı olsun mezuniyetin canım. Darısı başımıza.
Eki Görüntüle 2868878
Bugünkü adım sayım. Yaptığım sporlar hariç. Tartı yüzünden izne çıktım resmen ya. Menüm de süper ama
Gene çok harika kilolar verilmiş, hepinizi çok tebrik ederim. Harikasınız kızlar
şu mesajını favladım
Cuma artık ne diyeceksin bakalım
Şimdi düzeldi kızlar731. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları aedenli 481 P matilda34 Ödül 400 P O okuyan_e Ödül 487 P Karpuzuncekirdegi 330 P istanbulin Ödül 450 P
: Menü ve spor sıkıntısız
: Su az
: Egzersiz eksik
: Karbonhidrat fazla
: Akşam menüsünde yeşillik eksik
aedenli ve Karpuzuncekirdegi kızlar ödül yapmak istiyorsanız yarın öğlene kadar vakit var. Akşam menüsünde ödül kabul etmeyeceğim bilginize.
Oldu canım şimdiDüzenliyorum ama yine böyle çıkarıyor bir hata var sanırım
Ben fair play falan bilmem yeniyo MuCuma fair play geregi cok seyapmam, aglarsin falan
Sen de iyi yaristin, kazanmak degil onemli olan dostluk kardeslik derim, ne dicem kiz, yenilmissin bir de ustune mi geleyim, kiyar miyim sana.
Oooo kafkada söylenmez kız eyvahhhhhhhKiz biz ona ates olsa curum kadar yer yakar diyoruz,aedenli nin atesinden ne olacak, puf
Beni gececekmis de...