Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yeahhh tmm hade bakalimmçok takip edemiyorum bugün yazılanları ama ben talibim yarışa
benim regl olmasaydı görürdünüz şampiyonluğu731. Etap Zombi Klanı Gururla Sunar
O okuyan_e
aedenli
Karpuzuncekirdegi
matilda34
istanbulin
Bu hafta klanimiz bu şekilde. Birbirinizin menülerini takip edip yorumlamak serbest. Eksik su fazla karbon gibi uyarıları birbirinize çekinmeden yapabilirsiniz. ( kırıcı olmamak kaydıyla )
Şampiyon klandasiniz kızlar
Kapışalım bebekbenim regl olmasaydı görürdünüz şampiyonluğu
fettan kadın suzan avcı seni....aedenli le anlastim ben
Kapışalım bebek
Vay vay vay olağanüstü şeylere bayılırımyürek mi yedin kuzum sen
tatil başını mı döndürdü
yeni hafta olağanüstü değişikliklerle geliyorum....
bence bana kafa tutma üzülürsün...
Pazar 55 kilo pazartesi 75 kilo gelirim kesin bak benden söylemesiSenin tartinin mi desem vucudun mu desem. Her zaman ki hali :d
E English_teacherrr tebrik ederim kankicim maşallah x41 ne güzel verdin kilolarıEki Görüntüle 2868739
diplomanı almış gidiyorsun
daha kilo vereceğim diyorsun,
bizi bırakıp nerelere gidiyorsun,
E English_teacherrr sen bizi mesut ediyorsun,
sensiz 4. takım düşünemeyiz biliyorsun.
Yaaa duygulandım ama valla ceydos çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kizzzEki Görüntüle 2868739
diplomanı almış gidiyorsun
daha kilo vereceğim diyorsun,
bizi bırakıp nerelere gidiyorsun,
E English_teacherrr sen bizi mesut ediyorsun,
sensiz 4. takım düşünemeyiz biliyorsun.
Kankim çok teşekkür ederim yaa oldu vallaE English_teacherrr tebrik ederim kankicim maşallah x41 ne güzel verdin kiloları
Yok valla hava değil maşallah çok kilo vermişsin Bn o kdr vermedim hiç kıskandım seniHavan batsin
Saka yapiyom kizYok valla hava değil maşallah çok kilo vermişsin Bn o kdr vermedim hiç kıskandım seni
tüm çabalarımız erken dön diye. elin cızzz gıdalara gidince bunlar aklına gelsin sakın yeme.Yaaa duygulandım ama valla ceydos çok teşekkür ediyorum seviyorum sizi kizzz