Üye Adı | Haftalık Spor Puanı |
| 3.220 |
| 1.684 |
| 1.771 |
| 4.107 |
| 2.958 |
Periler
Klanı Cuma
Menü Cuma
Spor Cumartesi
Menü Cumartesi
Spor Pazar
Menü Pazar
SporPazartesi
MenüPazartesi
SporSalı
MenüSalı
SporÇarşamba
MenüÇarşamba
SporPerşembe
MenüPerşembe
SporToplam Ozzybal 345
370 440
745 155
510 655 3,220 Mahi57 ️ X/ 297 257406 270 165 289 1.684 magickk 180 475 195/ X 195 441 285 1,771 598/ 706 435️ 960 333 570 505 4.107 H3RA_ 116 675 429 1.160 184 X 394 2.958
Ödül:
Eksik Su:
Fazla karbonhidrat:
Yeşillik/Salata:
Gel senle ben kapışalım bu hafta.Kaptanlarim görüyorsunuz biri diyor boyun boyuma değil.. biri kilon kiloya degil biri huyun huyuma değil eee nasil kapisicaz
Kaptanlarim görüyorsunuz biri diyor boyun boyuma değil.. biri kilon kiloya degil biri huyun huyuma değil eee nasil kapisicaz
Vallahi onlymemeself le yarışta yenildim ama motive amaçlı yarışa biliriz istersenEvet super olur kim benimlen yarışmak ister
Gelecek geri beni bekleyin anacımGitmesen olma mi..Devam edelim 60 lari görelim beraber
Tebrikler
Üye Adı Haftalık Spor Puanı Ozzybal 3.220 Mahi57 1.684 magickk 1.771 tavsannesi 4.107 H3RA_ 2.958
tavsannesi periler klanı spor birincimiz oldun.
Tebrikler canım
Bende de regl olacağım zaman baş ağrısı çok oluyorKizlar slm nabersiniz bende bir başağrısı var bugün migrenden devşirme regl olacağım 1-2 güne hemen alarm veriyor böyle öldürecek geceden beri beni
Ama bunun yanında tartı bu sabah beni çok mutlu etti
hadi hayırlısı canımİyi çok şükür pazartesi günü tekrar doktora gidecek transfer için düşünülen günden önce regl olunca transfer gününe karar veremedilerbakalım bu sefer ne diyecekler
ben çok iyi hatırlıyorum yerle bir olmuştuk.aedenli canim skma canini
Benim tarti degisikligi +4du kizzz
Eski usul baskulden gecis yapmistim. Kabusdu resmen
Haftaya yeni tartin guzel sonuc verecek. Oyle dusun
boy yakın kilo aynı ben varım seninle yarışmaya.Kaptanlarim görüyorsunuz biri diyor boyun boyuma değil.. biri kilon kiloya degil biri huyun huyuma değil eee nasil kapisicaz
Neden oluyo acaba çok zor değişik bı ağrı degilmi zonklama gibi ayrıca çok asabi üzgün fena oluyorum ben yaa regliyi olursun ağrısı sancısı ayrı ne çekiyorum 10 gunBende de regl olacağım zaman baş ağrısı çok oluyor
yok sen sondan 2.ci :)
Haksizlik etme kendine :)) sen degilsin
Tamam hadi gel gel kapışalımKaptanlarim görüyorsunuz biri diyor boyun boyuma değil.. biri kilon kiloya degil biri huyun huyuma değil eee nasil kapisicaz
Kiz yine yok tarti foton
Allah seni napmasin emi
Isten gelene kadar catlariz artik
Gel senle ben kapışalım bu hafta.
Vallahi onlymemeself le yarışta yenildim ama motive amaçlı yarışa biliriz istersenonlymemeself le yarış olmasaydı belki bu kadr bile veremezdim kabul edersen sennle ne kdr vercez bakalm
hadi hayırlısı canım
ben çok iyi hatırlıyorum yerle bir olmuştuk.
boy yakın kilo aynı ben varım seninle yarışmaya.
Oooo hadi bakalim..Büyük yaris baslasinTamam hadi gel gel kapışalım
Yanlış anlamazsın senin bu kadar dusuk kalma sebebini söyleyim mi ?Eki Görüntüle 2868405
Geçen hafta 56.45
Bu hafta 56.15
Fark : 300 gr
Hedef : 55.5
Klan : Evet
CEYDOS A Arrietty_
Kıskanma tatlım üzülürüm bak beraber nice kilolar gidecek merak etmek tınneNe güzel bi eksi kıskandım
Gobek fotosu nerde 3 gun boş bıraktım neler olmus hıc boş bırakmaya gelmıyonuz
Fark 600 yazmışım. 700 müş ya
Kızım benim adım 3 kere kk tarihine geçti sen kadar üzülmedim bebişim daha ne güzel 1.likler görürüzAh ahhhh eskiden 1.olurdumAdim tarihe gecerdi
Kaptanım sen üzülürsen biz ölelim o zmanEki Görüntüle 2868479
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 58.4
Fark 200 gr
% 0.34
Klan yarışlarına katılmak istiyorum
A Arrietty_CEYDOS sedulu
Ben tabi ki ben tabi kiEvet super olur kim benimlen yarışmak ister
Hiçç her zman 1. Olacak sanki havan batsınYine olur. üst uste detoks yaptıgından olmadı. Bıraz ara ver. Sonra tarıhe altın harflerle kazırız seni
Eski kural mıydı o
Ay tüm şevkim kırıldı 65 e de var daha
Gitmesen olma mi..Devam edelim 60 lari görelim beraber
Ayyy ni kapışma daha var ben her zaman kazananın yanındayımHiç güleceeeem yoktuHe canım He kapışırsın tek kollaann
Cuma tartıda görüşürüz
Yavru yediklerinin adı var kalorisi yok neredeyse haksızlık etme kendineSupersin
Ben de 2 haslama yumurta biraz peynir zeytin ceviz domates salatalik yedim ne cok yemişim yazınca anladim
Ben varım kuşum aşkolsun kapışalım bebişimKaptanlarim görüyorsunuz biri diyor boyun boyuma değil.. biri kilon kiloya degil biri huyun huyuma değil eee nasil kapisicaz