Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

J

Kıskanma tatlım üzülürüm bak beraber nice kilolar gidecek merak etmek tınne🤩🤩😜

esmeriiim esmeriiim havan batsın😁😁

Kızım benim adım 3 kere kk tarihine geçti sen kadar üzülmedim bebişim daha ne güzel 1.likler görürüz 💖 💖

Kaptanım sen üzülürsen biz ölelim o zman 😁😁

Ben tabi ki ben tabi ki😂😂

Hiçç her zman 1. Olacak sanki havan batsın aysunayy aysunayy 😂😂

😒😒Niye kırılıyor kuzu şevkin aşkolsun beraber ineriz 65e birlikte benim hedefime 65 i görmek bu hafta💃💃💃

😔😔

Ayyy ni kapışma daha var ben her zaman kazananın yanındayım🤣🤣🤣 Alys Alys aedenli aedenli

Yavru yediklerinin adı var kalorisi yok neredeyse haksızlık etme kendine 🤣🤣

Ben varım kuşum aşkolsun kapışalım bebişim💃💃💃
Kapisalim bebeğim 😍😍🤩🤩

Geçen Hafta : 72,5
Bu Hafta : 71,1
Fark : 1,4 kg
Haftaya hedef : 70,5
Klan savaşları : evet
_20210611_140031.JPG _20210611_140103.JPG

Eklentiler

• _20210611_140142.JPG
    _20210611_140142.JPG
    63,3 KB · Görüntüleme: 12
Günaydın kızlar yürüyüşü mu yapıp geldim ve tartildim supriz 🤪
Gecen hafta 81.7
Buguuuuun 79.8 sevinçten ağlıyorum 😪
İzne ayrılıyorum ama hedef 79.5 inşallah
Fark 1.9
Kızlar ben bugün aranızdan ayrılıyorum hepinizi de çok özleyeceğim misafirler gitsin ailemin yanına da gideceğim inşallah dönünce yine sizlerle olacağım en az hasarla atlatmayi umuyorum hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum ❤🥰😘
Tebrikler kuzummm. Harikasin sen♥️ Ozleyecez seni🥺
Eksi gelen arkadaşlar tebrikler😍😍 +gelen arkadaslarim haftaya bomba gibi girelim :KK5:

@Onlymemeself harika eksi canim..🧿🧿

Siz gene beni de tebrik edin alistiydim zor geldi:KK53:
Sagol kuzummmm♥️ Modun dusmesine ragmen eksi geldin. Daha ne istiyon. Ama simdi motivesin haftaya daha iyi olur😍😍 Alys Alys dedigi dogru. Sen cok stress yapiyon
Biliyorum canım, yaklaşıl yedi haftadır burdayım. Beni bilen biliyor bi kere artı gelmedim. Bir kere kaçamak yaptım onun dışında ödül bile yapmadım. Ben artı gelmediğimi biliyorum o konuda canımı sıkmıyorum, takımı etkiledim diye üzüntüm 😥
Takimca kazaniyoruz. Hep beraber. Seninki tarti oldugu zaten biliyoruz. Sikinti yok stress yok yola devam cicegimm♥️💋
Geçen hafta - 69.7
Bu hafta - 68.3
Fark - 1.4
Yüzde - %2.00
Gelecek haftaya hedef - 67.9
Klan yarışları - Evet

A Arrietty_ @sedulu H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
Wauww😍😍 naptin sen kizzz
Ben kaçıyorum şimdilik..
Bu 2 gün çok koşturmacam var, ara sıra uğrarım mutlaka, ama pazar gününden tamamen burda olurum inşaAllah..
Kolay gelsin kuzum♥️
CEYDOS CEYDOS
Merhaba arkadaslar
Cuma 73.9kg
bugun=73.1kg
Fark=-800gram
Hedef=72.5
Klan savaşına varım
@Onlymemeself tebrik ediyorum arkadaşım yendin bni bu hafta senn adına çok sevindim bol eksiklerin olsun 😘 👏bnmkide iyi sayılır o sarmalar rağmen
Seninki kotumu kiz😍😍
Ee son hedef nedir?
Onunki 0 😂
Evet super olur kim benimlen yarışmak ister :halay:
Mennn
Kızlar bu kadar oldu
Bu hafta hem spora geri döndüm
hem regl derken hedefe ulaşamadım
Artık bahane üretmek istemiyorum
Önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlarla geleceğim söz 😞
Duyanda artimi geldi diyecek kaptanim
Kizlar şehir dışından ablam geldi. 1.5 yıl sonra kavuştuk çok şükür. 🤲
Çok sık yazamasam da, akşamları veya gece menuleri paylaşırım inşaallah...
Eksi gören herkesi tebrik ederim. Sebepsiz görmeyenlerimiz de moral bozmak yok. Bu bir süreç. Tıpkı hayat gibi. İnişi var, çıkışı var, düzü var. Var oğlu var...Herhangi bir sebepten artı çıkanlarimiz da, kendimize çeki düzen vereceğiz.
Ayy ne guzel ablaa. Ablaya selam♥️

Neden oluyo acaba çok zor değişik bı ağrı degilmi zonklama gibi ayrıca çok asabi üzgün fena oluyorum ben yaa regliyi olursun ağrısı sancısı ayrı ne çekiyorum 10 gun
Bende senelerdir anlayamadım gitti sebebini evet zonkluyor tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum Ertesi gün geçiyor ama agri kesici içmem gerekiyor genelde

Mahi57 Mahi57

Huhuki Huhuki

O okuyan_e

Kizlar deneme sureniz doldu, esas listeye dahil olmak istiyor musunuz?Her zaman aktif olup , menulerinizi, kilo bildirimlerinizi takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz. Tum bu kurallari kabul ediyor musunuz kizlar ? Ediyorsaniz suandan itibaren esas listeye dahil oluyorsunuz 🤟

🥇 Asi Matmazel Asi Matmazel
:sampiyon:

🥈@aysunayy
🥉 Alys Alys
730.Etap Spor Derecelerinizi Tebrik Ederim Kızlar
:KK9:

Üye Adı
Haftalık Spor Puanı
1
5.157
2
5.050
3
Alys Alys
4.880
4
4.439
5
4.192
6
4.107
7
3.981
8
3.951
9
3.648
10
Lusi Lusi
3.367
11
3.220
12
3.124
13
3.084
14
H3RA_ H3RA_
2.958
15
2.803
16
2.514
17
2.014
18
1.771
19
1.684
20
1.588
21
1.104
22
921
23
825
24
640
25
350
26
16

Mahi57 Mahi57

Huhuki Huhuki

O okuyan_e

Kizlar deneme sureniz doldu, esas listeye dahil olmak istiyor musunuz?Her zaman aktif olup , menulerinizi, kilo bildirimlerinizi takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz. Tum bu kurallari kabul ediyor musunuz kizlar ? Ediyorsaniz suandan itibaren esas listeye dahil oluyorsunuz 🤟
Ben dahil olmak isterim çok motive oluyorum yanlışım olduğu zmn hesap verme duygusuyla kendime çeki düzen veriyorum netim olduğu sürece hergun menü ve spor larimi da eklerim hedefime ulaşana kdr burdayım insallah ulaşınca inşallah devamda edicem

X