- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.200
65.3 - 64.5=0.8Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.5
Fark -800 gr
Cuma hedef 63.5
Klan hayır
A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Yüzde nasıl hesaplaniyordu kızlar
Eki Görüntüle 2868505
0.8 x100 = 80
65.3 /80 =1,226
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
65.3 - 64.5=0.8Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.5
Fark -800 gr
Cuma hedef 63.5
Klan hayır
A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Yüzde nasıl hesaplaniyordu kızlar
Eki Görüntüle 2868505
Duvara vuracaktım da babacıııım uyanmasın DidimAt o tartıyı pencereden :)))
Ah bebişim yanımda olduğunu bilmek güzel
Kapisalim bebeğimJ
Kıskanma tatlım üzülürüm bak beraber nice kilolar gidecek merak etmek tınne
esmeriiim havan batsın
Kızım benim adım 3 kere kk tarihine geçti sen kadar üzülmedim bebişim daha ne güzel 1.likler görürüz
Kaptanım sen üzülürsen biz ölelim o zman
Ben tabi ki ben tabi ki
Hiçç her zman 1. Olacak sanki havan batsın aysunayy
Niye kırılıyor kuzu şevkin aşkolsun beraber ineriz 65e birlikte benim hedefime 65 i görmek bu hafta
Ayyy ni kapışma daha var ben her zaman kazananın yanındayım Alys aedenli
Yavru yediklerinin adı var kalorisi yok neredeyse haksızlık etme kendine
Ben varım kuşum aşkolsun kapışalım bebişim
Ne yaptın çabuk söyle
Evet ben değilmişimHaksizlik etme kendine :)) sen degilsin
Tebrikler kuzummm. Harikasin sen Ozleyecez seniGünaydın kızlar yürüyüşü mu yapıp geldim ve tartildim supriz
Gecen hafta 81.7
Buguuuuun 79.8 sevinçten ağlıyorum
İzne ayrılıyorum ama hedef 79.5 inşallah
Fark 1.9
Kızlar ben bugün aranızdan ayrılıyorum hepinizi de çok özleyeceğim misafirler gitsin ailemin yanına da gideceğim inşallah dönünce yine sizlerle olacağım en az hasarla atlatmayi umuyorum hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum ❤
Sagol kuzummmm Modun dusmesine ragmen eksi geldin. Daha ne istiyon. Ama simdi motivesin haftaya daha iyi olur Alys dedigi dogru. Sen cok stress yapiyonEksi gelen arkadaşlar tebrikler +gelen arkadaslarim haftaya bomba gibi girelim
@Onlymemeself harika eksi canim..
Siz gene beni de tebrik edin alistiydim zor geldi
Takimca kazaniyoruz. Hep beraber. Seninki tarti oldugu zaten biliyoruz. Sikinti yok stress yok yola devam cicegimmBiliyorum canım, yaklaşıl yedi haftadır burdayım. Beni bilen biliyor bi kere artı gelmedim. Bir kere kaçamak yaptım onun dışında ödül bile yapmadım. Ben artı gelmediğimi biliyorum o konuda canımı sıkmıyorum, takımı etkiledim diye üzüntüm
Wauww naptin sen kizzz
Kolay gelsin kuzumBen kaçıyorum şimdilik..
Bu 2 gün çok koşturmacam var, ara sıra uğrarım mutlaka, ama pazar gününden tamamen burda olurum inşaAllah..
Seninki kotumu kizCEYDOS
Merhaba arkadaslar
Cuma 73.9kg
bugun=73.1kg
Fark=-800gram
Hedef=72.5
Klan savaşına varım
@Onlymemeself tebrik ediyorum arkadaşım yendin bni bu hafta senn adına çok sevindim bol eksiklerin olsun bnmkide iyi sayılır o sarmalar rağmen
Onunki 0Ee son hedef nedir?
MennnEvet super olur kim benimlen yarışmak ister
Duyanda artimi geldi diyecek kaptanimKızlar bu kadar oldu
Bu hafta hem spora geri döndüm
hem regl derken hedefe ulaşamadım
Artık bahane üretmek istemiyorum
Önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlarla geleceğim söz
Ayy ne guzel ablaa. Ablaya selamKizlar şehir dışından ablam geldi. 1.5 yıl sonra kavuştuk çok şükür.
Çok sık yazamasam da, akşamları veya gece menuleri paylaşırım inşaallah...
Eksi gören herkesi tebrik ederim. Sebepsiz görmeyenlerimiz de moral bozmak yok. Bu bir süreç. Tıpkı hayat gibi. İnişi var, çıkışı var, düzü var. Var oğlu var...Herhangi bir sebepten artı çıkanlarimiz da, kendimize çeki düzen vereceğiz.
Aynı şeyyok sen sondan 2.ci :)
Sen tek herkes sana karşı olur mu canım ya bi kişiyle yarış ki zevkli olsun kapışmaOooo hadi bakalim..Büyük yaris baslasin
Bende senelerdir anlayamadım gitti sebebini evet zonkluyor tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum Ertesi gün geçiyor ama agri kesici içmem gerekiyor geneldeNeden oluyo acaba çok zor değişik bı ağrı degilmi zonklama gibi ayrıca çok asabi üzgün fena oluyorum ben yaa regliyi olursun ağrısı sancısı ayrı ne çekiyorum 10 gun
Tebrikler tavsannesi bende sonuncu olmuşum
Üye Adı Haftalık Spor Puanı Ozzybal 3.220 Mahi57 1.684 magickk 1.771 tavsannesi 4.107 H3RA_ 2.958
tavsannesi periler klanı spor birincimiz oldun.
Tebrikler canım
Tamamdır kaptanım teşekkürler65.3 - 64.5=0.8
0.8 x100 = 80
65.3 /80 =1,226
İnşallah ne diyelim nasipBu hafta daha cok yaparsin canim
Teşekkür ederim kaptanim keske eksilmedede olsaydim
| Üye Adı | Haftalık Spor Puanı |
1 | 5.157 | |
2 | aysunayy | 5.050 |
3 | Alys | 4.880 |
4 | 4.439 | |
5 | aedenli | 4.192 |
6 | 4.107 | |
7 | 3.981 | |
8 | 3.951 | |
9 | 3.648 | |
10 | Lusi | 3.367 |
11 | Ozzybal | 3.220 |
12 | Huhuki | 3.124 |
13 | AppLesma | 3.084 |
14 | H3RA_ | 2.958 |
15 | 2.803 | |
16 | 2.514 | |
17 | Dahlia_ | 2.014 |
18 | magickk | 1.771 |
19 | Mahi57 | 1.684 |
20 | 1.588 | |
21 | 1.104 | |
22 | asena87 | 921 |
23 | 825 | |
24 | 640 | |
25 | @_Vera_ | 350 |
26 | 16 |
Hepimiz mi yarisiyoz bu haftasimdiOooo hadi bakalim..Büyük yaris baslasin
Ben dahil olmak isterim çok motive oluyorum yanlışım olduğu zmn hesap verme duygusuyla kendime çeki düzen veriyorum netim olduğu sürece hergun menü ve spor larimi da eklerim hedefime ulaşana kdr burdayım insallah ulaşınca inşallah devamda edicemMahi57
Huhuki
O okuyan_e
Kizlar deneme sureniz doldu, esas listeye dahil olmak istiyor musunuz?Her zaman aktif olup , menulerinizi, kilo bildirimlerinizi takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz. Tum bu kurallari kabul ediyor musunuz kizlar ? Ediyorsaniz suandan itibaren esas listeye dahil oluyorsunuz