Evet super olur kim benimlen yarışmak isterYine olur.
Klan disinda ayni kilo veya yakin olan biri ile Yaris bence. Hirslanirsin boylece
Yine olur. üst uste detoks yaptıgından olmadı. Bıraz ara ver. Sonra tarıhe altın harflerle kazırız seniAh ahhhh eskiden 1.olurdumAdim tarihe gecerdi
Kızlar bu kadar oldu
evet o. bana süt içtiğimde kilo atlamamı sağlayan yegane detoks o .yoksa süt yasağı koydum kendimeSütle olan mı ben hiç süt içemem o yüzden ondan hep geri durdum. Ama kilo vermezsem önümüzdeki hafta da demicem denize düşen yılana sarılır
Periler Klanı | Cuma Menü | Cuma Spor | Cumartesi Menü | Cumartesi Spor | Pazar Menü | Pazar Spor | Pazartesi Menü | Pazartesi Spor | Salı Menü | Salı Spor | Çarşamba Menü | Çarşamba Spor | Perşembe Menü | Perşembe Spor | Toplam |
345 | 370 | 440 | 745 | 155 | 510 | 655 | 3,220 | ||||||||
X | 297 | 257 | 406 | 270 | 165 | 289 | 1.684 | ||||||||
180 | 475 | 195 | X | 195 | 441 | 285 | 1,771 | ||||||||
598 | 706 | 435 | 960 | 333 | 570 | 505 | 4.107 | ||||||||
| 116 | 675 | 429 | 1.160 | 184 | X | 394 | 2.958 |
Eski kural mıydı o3 ay dolunca ne oluyor kibilmedigim ne var
Gitmesen olma mi..Devam edelim 60 lari görelim beraberCanım çok teşekkür ederim sizlerin de desteği ile buraya kadar gelebildim belki bırakırdım pes ettiğim noktalar da ama çok şükür buraya kadar gelebildim inşallah bundan sonrası daha kolay olacak inanıyorum .
Boyumuz aynı kilomuz da yakın sayılır ama en çok spor yapıyorsun canımı sıkıyorsunEvet super olur kim benimlen yarışmak ister
Eski kural herhal. Bilemedim ki simdiEski kural mıydı o
Ay tüm şevkim kırıldı 65 e de var daha
Eski kural herhal. Bilemedim ki simdi
5% kg fazlan olsa girebiliyorsun mesela
Ama uymuyor o su durumda
Hiç güleceeeem yoktuAdres at sana yeni tarti gondereyim
Tek kolla kapisirim kizim ben senle
Boyumuz aynı kilomuz da yakın sayılır ama en çok spor yapıyorsun canımı sıkıyorsun
canuumm sende öyle mükemmel eksi yeşile geçmeye hiç bişey kalmamışKaptanım hiç öyle düşünme hep ilgilendin bizimle yoğunluğuna rağmen biz teşekkür ederiz ve klanımı tebrik ediyorum şahanesiniz kuzular
SupersinKızlar nasılsınız sabah drama Queen olarak çıktım siteden ama bana baya motivasyon verdi. Bir hırs yaptım bir hırs yaptım. 60 kiloya inilecek işte bu kadarkahvaltıda neler yediniz ben 1 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates salatalık. 20 dklık bir leslie workout yaptım. Mile şeklinde değildi bu daha hıslandırılmış hali süperdi. İsterseniz linkini bırakırım aşağıya. Şimdi dinlenme saatim sporu kademe kademe arttırıcam bu belli oldu aniden eskisi gibi yüklenince yarıda kalıyor ölüp bitiyorum
keşkem kliom yakınlarında olaydı da ben yarışaydımEvet super olur kim benimlen yarışmak ister
Tövbe ettim sarma yemeye dahaIzinde bile kilo veriyor
Moral bozmak yok
Eksi misin? Eksisin
Afiyet olsun
Zeytinler
Sabit de iyi, haftaya guzel eksi gelir
Tebrikler
Cuma kilosunu baz aliyoruz. Pazartesi kontrol sadece :)
Harika
Bu arada lusicigim
Izin kilona donunce girebiliyorsun esas listeye kurallar geregi.
65.3 ile ayrilmissin izne
Oo harika
Kiz baya karisiklik olmus. Bastan hesap yaptim bdn
Tebrikler cok iyi vermissin
Harika eksi
Harika eksi
Bozma moralini
Yediklerini gozden gecir.
Menu listesinden alinti yap tek tek. Sonra günü gününe ozet cikar ne fazla, ne az, veya hersey iyi miydi. Sinav stresi de sebepdir
Dukan Sana cok iyi geliyortebrikler
Hah soyle. Sasirt beni
Pazartesi de ayni taktigi kullanayim
Cok guzel ya
Masallah - 1 kg
Vallahi masallah. Sarmalara ragmen
Ne kafa salladin
-300 gr iste