Eline saglik kaptanım
1 Üye Adı Haftalık Spor Puanı 2 5.157 3 5.050 4Alys 4.880 5 4.439 6aedenli 4.192 7 4.107 8 3.981 9 3.951 10 3.648 11 @Lusi 3.367 12Ozzybal 3.220 13Huhuki 3.124 14 3.084 15H3RA_ 2.958 16 2.803 17 @klbk33 2.514 18 @AKovser 2.014 19magickk 1.771 20Mahi57 1.684 21 1.588 22 1.104 23 @asena87 921 24 825 25 640 26 @_Vera_ 350 27 16
HarikaBen dahil olmak isterim çok motive oluyorum yanlışım olduğu zmn hesap verme duygusuyla kendime çeki düzen veriyorum netim olduğu sürece hergun menü ve spor larimi da eklerim hedefime ulaşana kdr burdayım insallah ulaşınca inşallah devamda edicem
Tmmdir Hayırlı olsun banaHarika
Ozaman ekliyorum
Teşekkürler kaptanım bence de gayet iyiydi bu hafta. İnşallah her hafta böyle eksilerimiz giderZombi klanımAlys Asi Matmazel O okuyan_e Karpuzuncekirdegi kizlar eksileriniz harika tebrik ederim hepinizi. Güzel bir haftaydı. Benim için de yoğundu pek ilgilenemedim burayla ama çok güzel gittiniz azimli devam ettiniz. Bu motivasyonu bırakmayın sonunda yüzü gülen sizler olacaksınız
Ay bu hırsa bayılıyorum işte çok güzel motive ediyor insanı.Kızlar nasılsınız sabah drama Queen olarak çıktım siteden ama bana baya motivasyon verdi. Bir hırs yaptım bir hırs yaptım. 60 kiloya inilecek işte bu kadarkahvaltıda neler yediniz ben 1 haşlanmış yumurta 2 kiraz domates salatalık. 20 dklık bir leslie workout yaptım. Mile şeklinde değildi bu daha hıslandırılmış hali süperdi. İsterseniz linkini bırakırım aşağıya. Şimdi dinlenme saatim sporu kademe kademe arttırıcam bu belli oldu aniden eskisi gibi yüklenince yarıda kalıyor ölüp bitiyorum
Cok ozledik kiz seniSelam kızlar, napıyorsunuz?
Ben hala tatildeyim.
Felaket spor yapıyorum ve tek kaçağım yediğim 2 top dondurma.
Günlük 20 binden aşağı adımım yok, ağırlıklı antrenmana da başladım. Hiç de tartılmadım daha. Tartı yok. Heyecanlıyım yani. Sizler naparsınız be ya?
730. Etap Zombi kg | Cuma | Pazartesi | Fark | Hedef |
| 67,4 kg | 67.9 kg | +0,5 kg | 67 kg |
| 55,9 kg | 56,4 kg | +0,5 kg | 55,5 kg |
O okuyan_e | 92 kg | 92 kg | Sabit | 91 kg |
| 56.5 kg | 56,2 | -0,3 kg | 56 kg |
| 56.45 kg | 56.5 kg | Sabit | 55.5 kg |
Ödül cuma veya en gec Cumartesi Öglen yapilmali. Ögün olarak yapilmamali :)İki sorum var arkadaşlarım.
1. Ödülün belli bir günü var mı?
2. Alkol ödül yerine geçiyor mu? Yarın eşimle bir yere gitme durumumuz var eğer gidersek alkol olacak çünkü.
Ben önceden sorayımda sonra akşam menümü yazınca sopalarla kovalamayın beni
Ben de çok özledim sizi kız. Tatilden döneceğim zaman belli değil. Belli olsun hemen dönüyorum aranıza. Tatilde oğluma bakan çok annemlerin yanındayız ben de fırsat bu fırsat bol bol spor yapıyorum erkenden. Ev işi, çocuk bakma olmayınca çok zaman kalıyormuş yahu.Cok ozledik kiz senikizim nolur tatil yapsana hitlerin kampina girmis gibi
Aynenn sanırım 66 çıksam nası olsa zayıflıyorum derdim. Üzülmedim mi üzüldüm ama sonra kalktım bir leslie yaptım aptallık etme sen Bihter ziyagilsin dedim kendime. Şimdi de yürüyüşe çıktımTeşekkürler kaptanım bence de gayet iyiydi bu hafta. İnşallah her hafta böyle eksilerimiz gider
Ay bu hırsa bayılıyorum işte çok güzel motive ediyor insanı.
Hosgeldin canimBen de çok özledim sizi kız. Tatilden döneceğim zaman belli değil. Belli olsun hemen dönüyorum aranıza. Tatilde oğluma bakan çok annemlerin yanındayız ben de fırsat bu fırsat bol bol spor yapıyorum erkenden. Ev işi, çocuk bakma olmayınca çok zaman kalıyormuş yahu.
Ohh keyfini cikarBen de çok özledim sizi kız. Tatilden döneceğim zaman belli değil. Belli olsun hemen dönüyorum aranıza. Tatilde oğluma bakan çok annemlerin yanındayız ben de fırsat bu fırsat bol bol spor yapıyorum erkenden. Ev işi, çocuk bakma olmayınca çok zaman kalıyormuş yahu.
Şahanesin kuzu müthiş sıkılaşmak ve eksi gelecek dönüşteSelam kızlar, napıyorsunuz?
Ben hala tatildeyim.
Felaket spor yapıyorum ve tek kaçağım yediğim 2 top dondurma.
Günlük 20 binden aşağı adımım yok, ağırlıklı antrenmana da başladım. Hiç de tartılmadım daha. Tartı yok. Heyecanlıyım yani. Sizler naparsınız be ya?
TopumuzHepimiz mi yarisiyoz bu haftasimdi
Teşekkür ederim kaptanımEline saglik kaptanım
Tebrik ederim kizlar. En cok da ilk 3 ü
Hayırlı olsun kuzuTmmdir Hayırlı olsun bana
Teşekkür ederim kaptanımBaskülcübaşı gelddiiiiii
730. Etap Zombi kg Cuma Pazartesi Fark Hedef Asi Matmazel 67,4 kg 67.9 kg +0,5 kg 67 kg Alys 55,9 kg 56,4 kg +0,5 kg 55,5 kg O okuyan_e 92 kg 92 kg Sabit 91 kg Karpuzuncekirdegi 56.5 kg 56,2 -0,3 kg 56 kg istanbulin 56.45 kg 56.5 kg Sabit 55.5 kg
Asi Matmazel (67.4/66.3/1.1/%1,632)
Alys (55.9/55.4/0.5/%0,894) ** Hedef başarılı
O okuyan_e (92/90.4/1.6/%1,522) ** Hedef başarılı
Karpuzuncekirdegi (56.5/55.8/0.7/%1,239) ** Hedef başarılı
istanbulin (56.4/56.1/0.3/%0,532)
Toplam klan ortalaması 1,164
Asi Matmazel Önümüzdeki hafta için istediğin klanı seçme hakkına sahipsin. Tebrik ederim.
İnsanın bütün zamanını alan şeyler gerçekten ev işi ve çocukBen de çok özledim sizi kız. Tatilden döneceğim zaman belli değil. Belli olsun hemen dönüyorum aranıza. Tatilde oğluma bakan çok annemlerin yanındayız ben de fırsat bu fırsat bol bol spor yapıyorum erkenden. Ev işi, çocuk bakma olmayınca çok zaman kalıyormuş yahu.
Tamamdır, zaten plan öğle vakti. O zaman yarın bakacağım duruma göreÖdül cuma veya en gec Cumartesi Öglen yapilmali. Ögün olarak yapilmamali :)
Alkol bana gore ödüldiyeti etkiledigi icin ve genelde diyetde tercih edilmez
Oh çok iyi yapmışsın. Böyle toparlanınca bol eksiler görürsün inşallahAynenn sanırım 66 çıksam nası olsa zayıflıyorum derdim. Üzülmedim mi üzüldüm ama sonra kalktım bir leslie yaptım aptallık etme sen Bihter ziyagilsin dedim kendime. Şimdi de yürüyüşe çıktım