evet evet maşallah ondan heralde ben 33 yaşındayım akranız filan diye düşünmüştümGorsen 40 ustu demezsin
Ruhu genccc :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet maşallah ondan heralde ben 33 yaşındayım akranız filan diye düşünmüştümGorsen 40 ustu demezsin
hayatın zorluklarını tiye alıyorum bu da beni genç tutuyor kuzum. senden sadece 10 yaş küçük bebem var benim.CEYDOS bişi diyim mi bilincim 40 üstü olduğunu kabul etmiyor hala neden acaba yaa
profil resminden miiii isminden mi bilemedim
canımsın kaptanım. bende aynaya bakınca 45 değilsin diyorum hergün. hele yüzümdeki lekeler gitti ya offf değmeyin keyfime.Gorsen 40 ustu demezsin
burası seni motive ettiği için hastalığının tekrarlayacağını sanmıyorum. lütfeeeen gerçekten sonuçlarını çok beğendim. 3,86 ortalama ile takıma haksızlık ediyorsun.
Çok değil 1 ay önce nuksetti. Kafası kesik tavuk gibi ordan oraya çarpa çarpa yürüyordum. Kapıyı görüyordum, bir türlü kapidan gecemiyordum. Keşke takımda olabilsem ama mümkün değil.hayatın zorluklarını tiye alıyorum bu da beni genç tutuyor kuzum. senden sadece 10 yaş küçük bebem var benim.
canımsın kaptanım. bende aynaya bakınca 45 değilsin diyorum hergün. hele yüzümdeki lekeler gitti ya offf değmeyin keyfime.
burası seni motive ettiği için hastalığının tekrarlayacağını sanmıyorum. lütfeeeen gerçekten sonuçlarını çok beğendim. 3,86 ortalama ile takıma haksızlık ediyorsun.
günün tüm sorunlarını hani uyumadığım saatler var ya (ben geç uyuyorum) romanlara dalarak atıyorum. ama nasıl romanlar tercihen historical romance yada fantastik okurum. ergen yetişkin ayırmam hatta ergenleri daha çok severim daha eğlenceli oluyorlar. asla mutsuz sonla bitecek bir roman okumam asla. eğer okursam haftalarca ağlama kapasitem var. asla beni üzecek gerecek film izlemem (evim sensin gerçekten 3 gün ağladım devamında tam anlamıyla silmem haftalar aldı). haberler evde açılmaz. acil haber hattım annem önemli bir olay oluyorsa annem arar haber verir. çocuklarım yada tercihleri ile ilgili diğer anneler gibi kasmam kasar görünürüm insanlar tuhaf algılıyor çünkü derim ki her koyun kendi bacağından asılır. bağırır çağırır kızar sonra da aman be sen anneni dinler miydin der otururum. temizlik için kasmam çok rahatsız olan varsa buyursun temizlesin derim. böyle gevşek olunca çok yaşlanmıyorsun. ha birde 6 tane kedim var benim.Ben gördüm. Eğer ki bale kiyafetleriyle fotosu olansa, maşallah dedim...
Allah sağlıklı, uzun ömür versin.günün tüm sorunlarını hani uyumadığım saatler var ya (ben geç uyuyorum) romanlara dalarak atıyorum. ama nasıl romanlar tercihen historical romance yada fantastik okurum. ergen yetişkin ayırmam hatta ergenleri daha çok severim daha eğlenceli oluyorlar. asla mutsuz sonla bitecek bir roman okumam asla. eğer okursam haftalarca ağlama kapasitem var. asla beni üzecek gerecek film izlemem (evim sensin gerçekten 3 gün ağladım devamında tam anlamıyla silmem haftalar aldı). haberler evde açılmaz. acil haber hattım annem önemli bir olay oluyorsa annem arar haber verir. çocuklarım yada tercihleri ile ilgili diğer anneler gibi kasmam kasar görünürüm insanlar tuhaf algılıyor çünkü derim ki her koyun kendi bacağından asılır. bağırır çağırır kızar sonra da aman be sen anneni dinler miydin der otururum. temizlik için kasmam çok rahatsız olan varsa buyursun temizlesin derim. böyle gevşek olunca çok yaşlanmıyorsun. ha birde 6 tane kedim var benim.
hepimize canım. fit bedenlerimizle daha çok keyif alacağımız yıllarımız olsun.Allah sağlıklı, uzun ömür versin.
Hayat sorumluluktan ibaret değil, keyif almayı da bilmeliyiz...
Yatmadan bi kadeh şarapderin uykuda yag yakimi cok oluyormus,
sedulu ondan hep yakiyor yaglari,
formul ver kaptan, nasil uyucaz.
aksam esime diyorum lamba falan yakma odada, uyku kalitem bozuluyyyy sonra
sus dün gece zaten vicdanımla savaş yaptım. tombalacık halimem şarkısını paylaştım ya. açık kaldı benim bir türkü selim vardır arkadan onlar başladı. ben bir içlen bir ağla helak oldum. önce bir. geldi aklıma, yok dedim tartı var. sonra şar. açarsan bitirmen lazım dedim. kendi yaptığım lik. vardır bir yudum dedim. neyse sonra duruldum oturdum.Yatmadan bi kadeh şarap
Şaka bi yana ben pat diye uykuya dalan kesimdenim. Uykum gelince sektirmem hemen yatarım.
Hahah bizim yaptığımız votka vardı kışın bol bol tüketmiştik. Bitti şimdi yaptırmıyorum formumu korumam lazım ama bi kadeh şarap makul ya biraz yatıştırıyorsus dün gece zaten vicdanımla savaş yaptım. tombalacık halimem şarkısını paylaştım ya. açık kaldı benim bir türkü selim vardır arkadan onlar başladı. ben bir içlen bir ağla helak oldum. önce bir. geldi aklıma, yok dedim tartı var. sonra şar. açarsan bitirmen lazım dedim. kendi yaptığım lik. vardır bir yudum dedim. neyse sonra duruldum oturdum.
ben şar ve lik yapmayı seviyorum. meyvelerin aromaları harika oluyor. hele şar..'ın oluşum süreci o pıt pıt diye fermante oluyor ya bayılıyorum.Hahah bizim yaptığımız votka vardı kışın bol bol tüketmiştik. Bitti şimdi yaptırmıyorum formumu korumam lazım ama bi kadeh şarap makul ya biraz yatıştırıyor
bişi diyim misus dün gece zaten vicdanımla savaş yaptım. tombalacık halimem şarkısını paylaştım ya. açık kaldı benim bir türkü selim vardır arkadan onlar başladı. ben bir içlen bir ağla helak oldum. önce bir. geldi aklıma, yok dedim tartı var. sonra şar. açarsan bitirmen lazım dedim. kendi yaptığım lik. vardır bir yudum dedim. neyse sonra duruldum oturdum.
son kilo alımımın bir sebebi süt, ama yanında bir çok vardı. hem de acaip çok. suçu hangisine atmam gerekiyor bilmediğim için ikisini de kestim ben.bişi diyim mi
yine diyetisyenim diyerek başlayacağım söze
napıyım her gitmemde sorulara boğuyorum kadını :))
alkolü karbonhidratla almazsan sıkıntı yok dedi
karboyla birleşirse artı artı kilo yaparmış
birde içince bol su iç çabuk atar vücut dedi
zaten ben bear içersem wc den çıkamıyorum
bişey diyim mi aynen ben bu kadar olur tv dizi haber vs izleyemem ağlarım o yüzden romantik komedi kore dizilerini izliyorum şuan bişey izleyeceksemgünün tüm sorunlarını hani uyumadığım saatler var ya (ben geç uyuyorum) romanlara dalarak atıyorum. ama nasıl romanlar tercihen historical romance yada fantastik okurum. ergen yetişkin ayırmam hatta ergenleri daha çok severim daha eğlenceli oluyorlar. asla mutsuz sonla bitecek bir roman okumam asla. eğer okursam haftalarca ağlama kapasitem var. asla beni üzecek gerecek film izlemem (evim sensin gerçekten 3 gün ağladım devamında tam anlamıyla silmem haftalar aldı). haberler evde açılmaz. acil haber hattım annem önemli bir olay oluyorsa annem arar haber verir. çocuklarım yada tercihleri ile ilgili diğer anneler gibi kasmam kasar görünürüm insanlar tuhaf algılıyor çünkü derim ki her koyun kendi bacağından asılır. bağırır çağırır kızar sonra da aman be sen anneni dinler miydin der otururum. temizlik için kasmam çok rahatsız olan varsa buyursun temizlesin derim. böyle gevşek olunca çok yaşlanmıyorsun. ha birde 6 tane kedim var benim.
Polis imdat senmiydin1.55 canım..
İdeal kilo farkı olduğundan benim daha yolum uzun yeşilliklere doğru
Aa bu da benMenüm güzel spor da yaptım ama tartı inmiyor Bi yerde Bi eksik yada fazlam var çözemiyorum ya cidden regli olucam bu hafta yada spor bana yaramıyor
Çok geçmiş olsun rabbim hastalığınızın şifasını versinÇok değil 1 ay önce nuksetti. Kafası kesik tavuk gibi ordan oraya çarpa çarpa yürüyordum. Kapıyı görüyordum, bir türlü kapidan gecemiyordum. Keşke takımda olabilsem ama mümkün değil.
Ben de içtiğim su, günlük menulerimle destek oluyorum işte...
Kitapla temizlik konusunda aynıyızgünün tüm sorunlarını hani uyumadığım saatler var ya (ben geç uyuyorum) romanlara dalarak atıyorum. ama nasıl romanlar tercihen historical romance yada fantastik okurum. ergen yetişkin ayırmam hatta ergenleri daha çok severim daha eğlenceli oluyorlar. asla mutsuz sonla bitecek bir roman okumam asla. eğer okursam haftalarca ağlama kapasitem var. asla beni üzecek gerecek film izlemem (evim sensin gerçekten 3 gün ağladım devamında tam anlamıyla silmem haftalar aldı). haberler evde açılmaz. acil haber hattım annem önemli bir olay oluyorsa annem arar haber verir. çocuklarım yada tercihleri ile ilgili diğer anneler gibi kasmam kasar görünürüm insanlar tuhaf algılıyor çünkü derim ki her koyun kendi bacağından asılır. bağırır çağırır kızar sonra da aman be sen anneni dinler miydin der otururum. temizlik için kasmam çok rahatsız olan varsa buyursun temizlesin derim. böyle gevşek olunca çok yaşlanmıyorsun. ha birde 6 tane kedim var benim.
Amin inşaallah, çok teşekkür ederim...Polis imdat senmiydin
Olsun yol uzun olsa da başarırız biz
Aa bu da ben
Çok geçmiş olsun rabbim hastalığınızın şifasını versin
Kilo tablonuz çok motive edici
Kitapla temizlik konusunda aynıyız
maşalllaaahhh aslında ben onu şöyle yaşıyorum hayat evet zorluklarla sürekli geliyor ama okadar çok ki şükür kapılarımız onlara sığınıp mutlu olmak gerekiyorhayatın zorluklarını tiye alıyorum bu da beni genç tutuyor kuzum. senden sadece 10 yaş küçük bebem var benim.
mükemmel bir tutum. benimde benimsediğim yöntem budur doğru yanlışı öğretirim arasında tercih yapmak ona kalmış. arada uyarırım ama yine kendi tercihinde diretiyorsa onun bileceği iş derim çekilirim. benim anneme küçük kızım yaşındayken söylediğim bir söz vardı. beni doğururken bana mı sordunuz da şimdi bana karışıyorsunuz. benim bunu söylediğimi bilmeden geçen bu laf bana döndü. haklı bence.bişey diyim mi aynen ben bu kadar olur tv dizi haber vs izleyemem ağlarım o yüzden romantik komedi kore dizilerini izliyorum şuan bişey izleyeceksem
hatta bir anımda var çocuğum 1. sınıfa başladı bu yıl malum uzaktan eğitim adapte olamadı olaya öğretmeni aradı dediki ödevlerini yapmıyor hiç hemde
anlattım kadına çocuk doğduğundan beri kendi kararlarını kendi verdi biz ona sadece yapması gerekeni doğruyu yanlışı anlatıyoruz ama çocuk ödev yapmak istemiyorum diyor sertelendik tablet oyuncak bunlardan uzaklaştırdık yine yapmıyor dedim
kadıncağız böyle olmaz ama ipler onun elinde demekki dinletmeniz lazım dedi (sanırım rahat geldim ona) ne yapayım döveyim mi artık her yolu denedim ve hatırlattım da dedim yok canım filan diyip kapattık sonra dedim ki kızıma bir daha böyle bir konuşmaya maruz kalmak istemiyorum sana duyduğumuz saygının ve yaptığım anneliğin sonucu bu olmamalı o oldu ödevlerini yapıp kendi okumalarını tamamladı
ev konusunda da öyle elimden bu kadar geliyor çok takılan vs varsa gelmesin yada buyursun temizlesin hiç gocunmam
duygusal olarak rabbim sevdiklerimle sınamasın ama onun dışında çok şükür yıkılmam yani
ammmaaa uzun yazmışım
benim olayımı kızım çözdü az önce yaş 7 bu arada çocuk kadar aklım yok dedimPolis imdat senmiydin
Olsun yol uzun olsa da başarırız biz
Aa bu da ben
Çok geçmiş olsun rabbim hastalığınızın şifasını versin
Kilo tablonuz çok motive edici
Kitapla temizlik konusunda aynıyız