Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo verme süreci bitince nasıl bir beslenme programı uygulanıyor?
aşama aşama ilerledik bunda önce kalorisi kısıtlanmış paket gıdalarla beslendik. sadece akşam öğünlerimiz ızgara tavuk oldu. ikinci aşamaya geçtiğimizde meyve ilave edildi. 3. aşamada 1 öğün paket kalktı yerine kahvaltı geldi. bir sonrakinde 1 hazır gıda daha kaldırıldı yerine öğle öğünü geldi. en son aşamada normal beslenmeye geçirildik. her hafta yeni bir gıda grubunu kısıtlı olarak verdiler. misal kısır yiyebilirsin ama salça biber salçası olmalı o da sadece tatlandırmak için çok olmayacak 2 kaşık. yada fasulye ye ama bu kırmızı fasulye olacak ne kadar 2 kaşık. böyle ilerledik.

aşama aşama ilerledik bunda önce kalorisi kısıtlanmış paket gıdalarla beslendik. sadece akşam öğünlerimiz ızgara tavuk oldu. ikinci aşamaya geçtiğimizde meyve ilave edildi. 3. aşamada 1 öğün paket kalktı yerine kahvaltı geldi. bir sonrakinde 1 hazır gıda daha kaldırıldı yerine öğle öğünü geldi. en son aşamada normal beslenmeye geçirildik. her hafta yeni bir gıda grubunu kısıtlı olarak verdiler. misal kısır yiyebilirsin ama salça biber salçası olmalı o da sadece tatlandırmak için çok olmayacak 2 kaşık. yada fasulye ye ama bu kırmızı fasulye olacak ne kadar 2 kaşık. böyle ilerledik.
Değişik bir yontemmis.
Peki yöntemin amacı ne?
Kilolardan daha mı hızlı kurtulacaksiniz, daha mı kalıcı olacak?
Veya bu yöntemi neden seçtin, seçiyorlar?

Çok oldum di mi? 😂😂
İlgimi çekti n'payim...😁

Değişik bir yontemmis.
Peki yöntemin amacı ne?
Kilolardan daha mı hızlı kurtulacaksiniz, daha mı kalıcı olacak?
Veya bu yöntemi neden seçtin, seçiyorlar?

Çok oldum di mi? 😂😂
İlgimi çekti n'payim...😁
yok canım olur mu? attım bir taş devamını getirmem lazım. evet kilolardan çok hızlı kurtuldum. temmuz başında başladık ben 84 kg idim ağustos ortasında 61 kg düşmüştüm. kesinlikle kalıcı olurdu. ben yine bir taşınma yaşamamış olsaydım. taşındığım her dönem bir kilo patlaması yaşıyorum. bu diyette verdiğimi 2016 sonlarına kadar koruyabildim. hayatım hep diyetlerle geçti yıl yıl kilo verme maceralarım mevcut. ama ikinci doğumumdan sonra bir türlü kilo veremedim. dünya kadar yöntem denedim. hatta ilk kk kaydımda çabalarıma destek aradığım için olmuştu. ama okuduğum duyduğum bildiğim hiçbir yolla kurtulamadım. 2006 - 2015 arası kasvetli bir dönemdi. bir arkadaşım bana böyle bir şey var burada herkes bununla zayıflıyor dedi . bunu da canlı örnek kendi arkadaşlarından biri ile gösterdi. bak bu kadın geçen ay şu kadardı şimdi böyle dedi. ben inanamadım. bizde başlasak ya deyince. aman herşeyi denedim denemediğim bu kalmıştı zaten diyerek başladım. iyi ki de başlamışım o yıl kasım ayında ben 58 kg ya düştüm en son evlendiğimde ben o kiloyu görmüştüm. böyle oldu işte

yok canım olur mu? attım bir taş devamını getirmem lazım. evet kilolardan çok hızlı kurtuldum. temmuz başında başladık ben 84 kg idim ağustos ortasında 61 kg düşmüştüm. kesinlikle kalıcı olurdu. ben yine bir taşınma yaşamamış olsaydım. taşındığım her dönem bir kilo patlaması yaşıyorum. bu diyette verdiğimi 2016 sonlarına kadar koruyabildim. hayatım hep diyetlerle geçti yıl yıl kilo verme maceralarım mevcut. ama ikinci doğumumdan sonra bir türlü kilo veremedim. dünya kadar yöntem denedim. hatta ilk kk kaydımda çabalarıma destek aradığım için olmuştu. ama okuduğum duyduğum bildiğim hiçbir yolla kurtulamadım. 2006 - 2015 arası kasvetli bir dönemdi. bir arkadaşım bana böyle bir şey var burada herkes bununla zayıflıyor dedi . bunu da canlı örnek kendi arkadaşlarından biri ile gösterdi. bak bu kadın geçen ay şu kadardı şimdi böyle dedi. ben inanamadım. bizde başlasak ya deyince. aman herşeyi denedim denemediğim bu kalmıştı zaten diyerek başladım. iyi ki de başlamışım o yıl kasım ayında ben 58 kg ya düştüm en son evlendiğimde ben o kiloyu görmüştüm. böyle oldu işte
Yıldızınız baristiysa sorun yok.
Daaa ben bu yonteme "hayırsız gelin diyeti" diyecegim. 😂
Bildiğin aç koyuyor kız insanı...😁😂😁

Benlik değilmiş.
Elim ayağım kesilir benim, dayanamam...
Sağlıkla zayıfla inşaallah.🥰

hosbulduk Ceydos, nasilsin? yok yawf, zaten devam edemiyorum diye gittim. sizle basarili olamiyorken kendi kendime hic olmuyor

yaa hatirlanmak ne guzel :KK74:
veremiyorum ki kilo, bosuna kaptanlari da yoruyorum. yoksa kiloluyum, donmem lazim aslinda 😁😁
kendi başına olmuyor canım. çok uğraşırsın. verirsin önceden bunu başardın şimdi neden olmuyor menülerini gözden geçir herşeyi didikle bak bakalım hata nerede. gerekirse yöntem değiştir öyle başla. ve yorgunluk neden olsun ha 34 kişi ha 35 bişey değişmiyor.
Yıldızınız baristiysa sorun yok.
Daaa ben bu yonteme "hayırsız gelin diyeti" diyecegim. 😂
Bildiğin aç koyuyor kız insanı...😁😂😁

Benlik değilmiş.
Elim ayağım kesilir benim, dayanamam...
Sağlıkla zayıfla inşaallah.🥰
ooo hemde nasıl barıştı. zaten hazır olanı tüketmeye bayılırım. iş hazırlamaya gelince yokum. tam bana uydu. aç kalmadım ama kötü değildi sadece 4 saatte bir beslenmede 4. saate 10 dk kala acıkırdım. sonra biterdi.

X