Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozzybal Ozzybal tavsannesi tavsannesi magickk magickk Mahi57 Mahi57 kızlar kilolar ne durumda?
Ben regl oldum bir miktar artıyım şu anda.
Ama ödem atıcı çaylar, bol su ve az yemekle elimden geleni yapıyorum emin olun.
Sizlerde kontrollerinizi ve önlemleriniz alın lütfen son 2 gün.
Menüler akşam yatmadan paylaşılırsa memnun olurum. Takip ve tablo açısından bana da sıkıntı oluyor.
Eksik bildirim olunca tablo düzenleyemiyorum.
Ayrıca klan üyeleri birbirlerinin menülerini takip etsin hataları düzeltsin, önerileri sunsun.
Buna benim paylaşımlarımda dahil..
Öpüyorum hepinizi :KK36:

4. takım kaptanları eleştirecekmiş. vurun kellesini.
ay deli tabiki ben hep bunu bekliyorum. neden buraya geldim kilo vermek için. neden menü paylaşıyorum eleştirilsin diye. kendi öz eleştirimi yapıyorum yav hep.
isveç diyeti yapıyorum duymuşmuydun hiç. onda yenecekler liste halinde 13 günlük bir diyet bu. onun dışına çıkmyorum yeme içme konusunda o yüzden menülerim böyle içler acısı. düzelecek hayırlısıyla 70 kg a bir ineyim. normale döneceğim.
belli bir oranda kilo vermeden ben spor yapmak istemiyorum. geçen yıl ben buraya başladığımda spor yapıyordum. yoğun şekilde. 61 kg ya düştüğümde istediğim inceliği yakalayamadım. o yüzden bu sefer. belli bir oranda kilo verip sonra spor yapma kararı aldı. geçmiş diyetlerimden birinde bu şekilde yaptığmda daha incelmiştim
ceydoşum burda bende seni eleştireyim mi?
incelme anlamında bölgesel spor yapmama konunda diyecek bir şeyim yok
vücudunu tanıyorsun demek
ama kardiyonun kilo verimine etkisi büyük

4. takım kaptanları eleştirecekmiş. vurun kellesini.
ay deli tabiki ben hep bunu bekliyorum. neden buraya geldim kilo vermek için. neden menü paylaşıyorum eleştirilsin diye. kendi öz eleştirimi yapıyorum yav hep.
isveç diyeti yapıyorum duymuşmuydun hiç. onda yenecekler liste halinde 13 günlük bir diyet bu. onun dışına çıkmyorum yeme içme konusunda o yüzden menülerim böyle içler acısı. düzelecek hayırlısıyla 70 kg a bir ineyim. normale döneceğim.
belli bir oranda kilo vermeden ben spor yapmak istemiyorum. geçen yıl ben buraya başladığımda spor yapıyordum. yoğun şekilde. 61 kg ya düştüğümde istediğim inceliği yakalayamadım. o yüzden bu sefer. belli bir oranda kilo verip sonra spor yapma kararı aldı. geçmiş diyetlerimden birinde bu şekilde yaptığmda daha incelmiştim
Orta tempolu yürüyüş de mi vermiyorlar veya hafif?

Benim alttaki sayacım yeşile yaklaşmış adım adım geliyorum ha gayret :emir_bebek:
yahah geçen gün baktım benimkide yeşile yakın. ben onu yeşil görürsem gevşerim diye hemen boyumu daha kısa girdim. hala kırmızı :halay:
Tüm gün değil tüm hafta yokum, yoğunum bu hafta. Belki haftaya da böyle.
gğnaydın canlar
özleniyorsun ama bu kadar ayrı kalma

Tamamdır kaptan jamping de yapilcak salata da yenilecek ara öğün de yok arada sadece yesilcay yada kahve akşama bol salata yicem söz kahvaltımi yaptım kahvaltıdan önce sporumuda yaptım bugun zumba günüydü galiba yanlış hatirlamiyosam zumba da yaparım akşam üstü bugün güzel Olcak söz zaten tartı hiç eksi gostermiyo baba yeyim ben hemiiii😢
Günaydın ceydos Um teşekkür ederim cumaya supriz sizi bekliyo inşallah hedefe ulaşana kadar ölmek var dönmek yok 🥰
haydi güzel kurtlarım göreyim sizi. bu hafta yine biz lider çıkacağız dişimizin kovuğuna değmeyen yiyeceklerle

ceydoşum burda bende seni eleştireyim mi?
incelme anlamında bölgesel spor yapmama konunda diyecek bir şeyim yok
vücudunu tanıyorsun demek
ama kardiyonun kilo verimine etkisi büyük
hani şu başında olan bacak olayı var ya bende spora başlayınca oluyor. vücudumdaki en kaslı bölge bacaklarım. daha başladığım anda kaslar şişmeye başlıyor. o yüzden erken cesaret edemiyorum neutral. canım çok istiyor spor aletlerini geziyorum. başladığımda da bu sefer iç bacak ve karın ağırlıklı çalışacağım. asıl sıkıntılı bölgeler oralar. kalan yerlerimde bir sorun yok.

CanTorun CanTorun
bu sayfada paylaşılan insanların tamamı düşük kalori ile zayıflayanlar. tümüne spor yasak. çünkü günlük aldığımız kalori miktarı sabah 150 kcal öğlen 135 kcal ara 45 kcal 300-400 kcal arası idi. vücud yağ oranımızın 18 kg düşmesi beklendi ondan sonra spor izni çıktı. bu arada beslenmemiz çeşitlendirildi. kalori miktarları arttırıldı.
not: rahatlıkla paylaştım Türkiye'de yok. yasaklı bir durum varsa uyarınız lütfen.

Son düzenleme:
hani şu başında olan bacak olayı var ya bende spora başlayınca oluyor. vücudumdaki en kaslı bölge bacaklarım. daha başladığım anda kaslar şişmeye başlıyor. o yüzden erken cesaret edemiyorum neutral. canım çok istiyor spor aletlerini geziyorum. başladığımda da bu sefer iç bacak ve karın ağırlıklı çalışacağım. asıl sıkıntılı bölgeler oralar. kalan yerlerimde bir sorun yok.
Ben klasik yöntemlerle ilerliyorum işime yaradı çok şükür
Sen bu konuda daha deneyimlisin

Mesela bir dönem spora başladığımda hedefe yaklaşmadan pilates derslerine almamıştı spor hocası
Kas yapar kalın kalırsın diye
Kardiyo ile zayıflamıştım

Ozzybal Ozzybal tavsannesi tavsannesi magickk magickk Mahi57 Mahi57 kızlar kilolar ne durumda?
Menüler akşam yatmadan paylaşılırsa memnun olurum. Takip ve tablo açısından bana da sıkıntı oluyor.
Ayrıca klan üyeleri birbirlerinin menülerini takip etsin hataları düzeltsin, önerileri sunsun.

Sabah tartima gire henuz stabilim umarim eksiyide groucem bugun sabah sporumu yaptim aksamustude 2.kismi yapicam 🥰 suyumu maksimumda tutuyorum en cok eksilme bizde olsun😀

CanTorun CanTorun
bu sayfada paylaşılan insanların tamamı düşük kalori ile zayıflayanlar. tümüne spor yasak. çünkü günlük aldığımız kalori miktarı sabah 150 kcal öğlen 135 kcal ara 45 kcal 300-400 kcal arası idi. vücud yağ oranımızın 18 kg düşmesi beklendi ondan sonra spor izni çıktı. bu arada beslenmemiz çeşitlendirildi. kalori miktarları arttırıldı.
not: rahatlıkla paylaştım Türkiye'de yok. yasaklı bir durum varsa uyarınız lütfen.
Kilo verme süreci bitince nasıl bir beslenme programı uygulanıyor?

Canım kilom pazartesi den 100 gr eksik cumaya hedefimi tuttururmuyum bilmiyorum ama ekside olacağım kesin süper menüler ve ödem attirici olacak akşam görürsün 3 gün aynı liste yani 3 er günlük olacak

Ben klasik yöntemlerle ilerliyorum işime yaradı çok şükür
Sen bu konuda daha deneyimlisin

Mesela bir dönem spora başladığımda hedefe yaklaşmadan pilates derslerine almamıştı spor hocası
Kas yapar kalın kalırsın diye
Kardiyo ile zayıflamıştım
keşke kuzum. ben 30 dk'lık mesafede bir yere yürüsem kaslarım nasıl şişiyor bir görsen bildiğin futbolcu bacağına dönüyor. sanki yaptığım her hareket bacak kaslarıma intikal ediyor gibi. jumping yapmak istiyorum onda da aynı sorun. dayanayım az kaldı şimdi spor dememe.

X