Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Görüntüler abartı elbette. Ama cilde gerçekten iyi geliyor, denendi...
uuuu o zaman hemen cepte tarif önceden denendi desene bana
Biraz Kaz ayaklarim ve yuz ustu yattığım için sol yanak cizgim biraz belirgin gider mi ki olmadi Fransız askısı yaptırırız 5 yil sonra
yok be kuzum ne askılarla uğraşacaksın onun sonrası çöküntü daha fena oluyormuş. emin olmadığım sonucu paylaşmam farkı @Onlymemeself e attım o yorumlasın birde.

aysunayy ne askisi kiz. Bence onlar en son dusunulcek seyler. Ceydostaki fark super ya. Bambaska cilt resmen. Bende arkadasimda gordumde yaptirdim dermapeni. CanTorun ablanin o kremini de yapacam. Biz bide yas gectikten sonra basliyoruz ama aslinda 25 yasinda baslayacaksin. Collegenden dolayi vs

Kolojen takviyesi de çok faydalı. Toz ve şeker katkısız olanından kullanıyorum ben. Ayrıca h.cevizi yağı gördüğüm en harika nemlendirici ve onarıcı. Biz çok çok memnunuz...

Yok canim be şaka yapıyorum yaptirmam oyle seyler..robot gibi herkes ayni..onerdigin ürünler hoşuma gitti bakacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…