uuuu o zaman hemen cepte tarif önceden denendi desene banaGörüntüler abartı elbette. Ama cilde gerçekten iyi geliyor, denendi...
yok be kuzum ne askılarla uğraşacaksın onun sonrası çöküntü daha fena oluyormuş. emin olmadığım sonucu paylaşmam farkı @Onlymemeself e attım o yorumlasın birde.Biraz Kaz ayaklarim ve yuz ustu yattığım için sol yanak cizgim biraz belirgin gider mi kiolmadi Fransız askısı yaptırırız 5 yil sonra
Tskler ablaaKizlar sonuna kadar seyredin, oldukça etkili.
Kolojen takviyesi de çok faydalı. Toz ve şeker katkısız olanından kullanıyorum ben. Ayrıca h.cevizi yağı gördüğüm en harika nemlendirici ve onarıcı. Biz çok çok memnunuz...
tekrar aynı mesaja yazayım bunu denediysen maske gibi sanırım yapacağız birde haftada kaç kere yapalım. bu gece yapacağım.Kizlar sonuna kadar seyredin, oldukça etkili.
Ben iki kere yapıyorum canım.tekrar aynı mesaja yazayım bunu denediysen maske gibi sanırım yapacağız birde haftada kaç kere yapalım. bu gece yapacağım.
Video da hollandaca altyazi vartekrar aynı mesaja yazayım bunu denediysen maske gibi sanırım yapacağız birde haftada kaç kere yapalım. bu gece yapacağım.
H. Cevizyagini oyle safmi suruyorsun abla?Kolojen takviyesi de çok faydalı. Toz ve şeker katkısız olanından kullanıyorum ben. Ayrıca h.cevizi yağı gördüğüm en harika nemlendirici ve onarıcı. Biz çok çok memnunuz...
Aynen saf şekilde sürüyorum. Sabah yüzümü temizledikten sonra, el ve boyun bölgesi de dahil...Duş sonrasında da tüm vücut. Muhteşem bir şey. İsilik, pişik her şeye. Cilt bayılıyor ona. Yağlanma da yapmıyor, kokusu zaten güzel. Daha n'olsun...H. Cevizyagini oyle safmi suruyorsun abla?
Abla sen hic ayrilma burdan olurmuAynen saf şekilde sürüyorum. Sabah yüzümü temizledikten sonra, el ve boyun bölgesi de dahil...Duş sonrasında da tüm vücut. Muhteşem bir şey. İsilik, pişik her şeye. Cilt bayılıyor ona. Yağlanma da yapmıyor, kokusu zaten güzel. Daha n'olsun...
Yok canim be şaka yapıyorum yaptirmam oyle seyler..robot gibi herkes ayni..onerdigin ürünler hoşuma gitti bakacagim.uuuu o zaman hemen cepte tarif önceden denendi desene bana
yok be kuzum ne askılarla uğraşacaksın onun sonrası çöküntü daha fena oluyormuş. emin olmadığım sonucu paylaşmam farkı @Onlymemeself e attım o yorumlasın birde.
Allah rahmetiyle ağırlasin, merhametiyle muamele etsin. Sabır diliyorum...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olur insallah
Bu kotu olduTakımı cekmezsin ama klanını çekebilirsin