Oo birileri pro üye olmuş
Hayırlı olsun bebişim
Kime hava atiyon kizimHayırlı olsun bebişim
Bak sana havalı yazı yazdım
Tsk krakerimmHayırlı olsun bebişim
Bak sana havalı yazı yazdım
Başınız sağolsun canım
yarısını okudum yarısı hızlı geçti sanki onu kaçırmışımVideo da hollandaca altyazi varhaftada 2 kere dendi
başın sağolsun canım. çok üzüldüm.
Jennifer L. Armentrout kitabından uyarlama wicked. fantastik seri.CEYDOS yüzünün öncesi sonrası halini çok merak ettim.Şu karışımı bana da atabilir misin rica etsem.
Hangi kitabın filmiymiş o
ooo hayırlı olsun canım. pro üyeliğin.
Tskleryarısını okudum yarısı hızlı geçti sanki onu kaçırmışım
Jennifer L. Armentrout kitabından uyarlama wicked. fantastik seri.
Titan serisi mi? Bende izleyeyim hemenyarısını okudum yarısı hızlı geçti sanki onu kaçırmışım
Jennifer L. Armentrout kitabından uyarlama wicked. fantastik seri.
günlerdir nereye kaçıp gidiyorsun ? ters bir şey yoktur inşallahMenumu yazıp kaçayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık melemen 1 dilim peynir 3 zeytin 1 tk labne 1 tk sos domates salatalık
Ogle 2 kaşık yulaf ve 1 kase yoğurt
Ara 2 kayısı yarim şeftali
Akşam 1 tane kabak dolma kıymalı az pirinçli salata ve yoğurt
Su 3 lt
12000 adım 360 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
510 puan
A Arrietty_sedulu CEYDOS @neutral
Dimi kiz
yok canım keşke onuda yaparlar umarın. hatta luxenleri ondan daha çokta arumlarla ilgili bir kitabı var onu çevirsinler.Titan serisi mi? Bende izleyeyim hemen
Dimi kizbari nickim havali olsun
Kolay gelsin kuzumÖğlene kadar işleri hallettim sonrası tembellik oldu.. Uyudum da biraz..
Yarın anneme gideceğim inşaAllah, yarınki işlerimi de halletmeye gidiyorum şimdi, yemeği de hazırlicam, gece burda olursanız konuşuruz
Yok valla canım bu hafta eltimin çocuklar bana geliyo kayinbabam da bize kayinvalide mi tatile yolladık çok yorucu geçiyor hemen menu yu yazıyorum ki unutmayın yoksa sızıp kalıyorum akşam simdiden gözlerim kapanmaya başladı bilegünlerdir nereye kaçıp gidiyorsun ? ters bir şey yoktur inşallah
Yok kız bu sefer yapmıyor cezalı oİyi akşamlarrr..
Bugün bir hata yapıp gündüz gelmedim, şimdi yüzlerce mesaj bekliyordur dedim ama yok, iyi atlattım
Napıyorsunuz??
aysunayy yine mi detox??
Farklı şeyler denemek iyidir, yani vücut sürekli aynı şekil beslenmeye alışmasın, hareketlilik olsunama sen 2 günde bir detox yapıyorsun ya, zararı olmasın?