Ceydosum. Yuzum soyulacak dedi kadin ama hala soyulmadi. Neden olabilir?17 nisanda başlayıp geçen hafta 4. seansını yapmış olduğum dermapen sonucumu bildiriyorum kızlar. yüzümü maske gibi kaplayan lekelerim suratımın %80 i lekeliydi, %10 seviyesine düştü. kırışıklık %5 yanak kenarlarındaki gülme çizgilerim kalmadı, alnımda tam ortada enine bir çizgi var o duruyor. sanırım o hiç gitmez çocukluktan beri orada. iki kaş arası kırışıklık kalmadı. sivilce izleri sıfırlandı. siyah nokta vs kalmadı. şimdi bunu neden buraya yazdın diyebilirsiniz aklınızda bulunsun bir gün ihtiyacınız olabilir. onunla bununla şununla uğraşacağınıza direk bunu yaptırır yada yaparsınız. @Asi Matmazel c vitamini serumlarınıda uyguluyorum. onlarında aydınlatıcı parlatıcı bir etkisini gördüm. hala düşünüyorsan. tüm karışımları ve isimlerini özelden mesaj atacağım sana. reklama girmesin. kullandıklarımın çoğu eczaneden zaten.
Dermapen yaptir kizBana da atarmısin canim ya.yas 40 a dayandı lazim gec bile kaldım
Takımı cekmezsin ama klanını çekebilirsinRegl geliyorbu hafta artı çıkmam inşallah. Allah'tan listede degilim takimi aşağı çekmem
cidden öyle aynada çıtır suratıma bakıp duruyorum. oha diyorum ne güzel kadınsın be ceydoşoh mis,
genclestim diyorsun yani.
o günde dedim krem kullanman gerekiyor diye. cildine dokunuş yapıldı ama onu attıracak tedaviyi uygulamadın. tam sonuç alamazsın bu şekilde.benim 4. sefer ve hala parçalı soyulmalar devam ediyor. ama kreme buluyorum cildimi . ay hele geçen hafta cuma eşim eve geldi benim surat kremden bembeyaz. önce irkildi sonra bilmesem korkardım ne çok boca etmişsin suratına kremi dedi. peki dün gece ne dedi. ay maşallah nazar değmesin yüzün harika görünüyor deeeedddiiiiiCeydosum. Yuzum soyulacak dedi kadin ama hala soyulmadi. Neden olabilir?
Bende yapiyom kuzum ya. Vitamin c serumu da yapiyorum yuzyogasi ile. Neyse bekleyeyim az dahacidden öyle aynada çıtır suratıma bakıp duruyorum. oha diyorum ne güzel kadınsın be ceydoş
o günde dedim krem kullanman gerekiyor diye. cildine dokunuş yapıldı ama onu attıracak tedaviyi uygulamadın. tam sonuç alamazsın bu şekilde.benim 4. sefer ve hala parçalı soyulmalar devam ediyor. ama kreme buluyorum cildimi . ay hele geçen hafta cuma eşim eve geldi benim surat kremden bembeyaz. önce irkildi sonra bilmesem korkardım ne çok boca etmişsin suratına kremi dedi. peki dün gece ne dedi. ay maşallah nazar değmesin yüzün harika görünüyor deeeedddiiiii
Bi hastalıgınız varmı da doktor yasak koydu?yok canım diyetisyen tavsiyesi. 2015 yılında kilo verdiğimde diyetisyenim bana spor yasağı koydu. 1 - çok düşük kalorili diyet yapıyordum yine o yüzden yasaktı 2- eğer spor yaparsan kilo verirsin ama istediğimiz inceliği yakalayamazsın belli bir kiloya gelmeden spor yasak.uzun mesafe yürümek yasak. asansör varsa onu kullanacaksın. merdiven yasak. bunlardı şartları. ve ben zayıfladım 58 gördüm. ilk gençliğimde de 50'lere indim ama yemin ediyorum bacaklarım hiç o kadar ince olmamıştı. hep kalın olurdu. velhasıl sebep budur canım. incelebilmek için spor yapmıyorum. gözümle görmesem inanmazdım. o yıllara kadar kızlarıma da hiç ince bacak hayali kurmayın genetiğimiz belli üst bacaklar kalın incelmez diyordum. ama oluyormuş.
Okulu bu yüzden özledim canım.vaaay şahaneee spor. DİK DUR EĞİLME BU VERA SENİNLE
belkide cildin çok hasarlı değildi senin ondan soyulmadı. benim gerçekten kötüydü.Bende yapiyom kuzum ya. Vitamin c serumu da yapiyorum yuzyogasi ile. Neyse bekleyeyim az daha
kuzum anlattım ya düşük kalorili diyet yaptığım için artı incelme oranını daha yüksek tutmak için diyeBi hastalıgınız varmı da doktor yasak koydu?
Çokkkk güzel olurdu ama ne yapalım bende hastalıklarım ın yüzünden az verebiliyorum.yok yahu kıyaslamıyorum ama hani ben onun verdiğinin yarısını versem ne olurdu.
ikisini de yaptılar. ikisini de diyorum.
belkide cildin çok hasarlı değildi senin ondan soyulmadı. benim gerçekten kötüydü.
kuzum anlattım ya düşük kalorili diyet yaptığım için artı incelme oranını daha yüksek tutmak için diye
cidden öyle aynada çıtır suratıma bakıp duruyorum. oha diyorum ne güzel kadınsın be ceydoş
fazla kibirden mi cezalandırıldım diye yıllardır düşünmekteyimsuper cok sevindim
ben de bu aralar boyleyim
fazla kibirden mi cezalandırıldım diye yıllardır düşünmekteyim
Supersin yaAlys videodaki öğretmen gerçek anlamda ilk öğretmenim sayılır kibir konusunda. o zamanlar ben bebe annemler video kaset kiralar haftalık sonra bunlar evlere gelir komşuların videoları da getirilir topluca hem izlenir hem kopyalanırdı kasetler. ailemin video film arşivinde bulunan filmlerden biri buydu. izler izler ben dönyanın en güzel garısıyam derdim. birde dünya dönüyor sen ne dersen de şarkısının olduğu filmde döner döner dans eder sonra babama ben büyüyünce dansöz alacağım der kırarım bacaklarını yanıtını alırdım. sonuç ne oldu 40 yaşında bale yaptım babama ben sana demedim mi hadi sıkıysa kırsana dedim suratını buruşturdu.
ağzımdan ben istiyorum çıkmaya görsün. er geç olmak zorunda. ama evet cidden içimde kalmadı. salonda full seyirci önünde bacaklarım titrese de döndüm.Supersin yaicinde kalmadi en azindan
sonuç göstermemiş sonunda ama eline sürmüş sadece. ilk uygulamalarda video efekti ile aydınlatma yapılmış gibi geldiKizlar sonuna kadar seyredin, oldukça etkili.
Görüntüler abartı elbette. Ama cilde gerçekten iyi geliyor, denendi...sonuç göstermemiş sonunda ama eline sürmüş sadece. ilk uygulamalarda video efekti ile aydınlatma yapılmış gibi geldi
Biraz Kaz ayaklarim ve yuz ustu yattığım için sol yanak cizgim biraz belirgin gider mi kiDermapen yaptir kiz