Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceydosum. Yuzum soyulacak dedi kadin ama hala soyulmadi. Neden olabilir?

oh mis,
genclestim diyorsun yani.
cidden öyle aynada çıtır suratıma bakıp duruyorum. oha diyorum ne güzel kadınsın be ceydoş
Ceydosum. Yuzum soyulacak dedi kadin ama hala soyulmadi. Neden olabilir?
o günde dedim krem kullanman gerekiyor diye. cildine dokunuş yapıldı ama onu attıracak tedaviyi uygulamadın. tam sonuç alamazsın bu şekilde.benim 4. sefer ve hala parçalı soyulmalar devam ediyor. ama kreme buluyorum cildimi . ay hele geçen hafta cuma eşim eve geldi benim surat kremden bembeyaz. önce irkildi sonra bilmesem korkardım ne çok boca etmişsin suratına kremi dedi. peki dün gece ne dedi. ay maşallah nazar değmesin yüzün harika görünüyor deeeedddiiiii

Bende yapiyom kuzum ya. Vitamin c serumu da yapiyorum yuzyogasi ile. Neyse bekleyeyim az daha

Bi hastalıgınız varmı da doktor yasak koydu?

Bende yapiyom kuzum ya. Vitamin c serumu da yapiyorum yuzyogasi ile. Neyse bekleyeyim az daha
belkide cildin çok hasarlı değildi senin ondan soyulmadı. benim gerçekten kötüydü.
Bi hastalıgınız varmı da doktor yasak koydu?
kuzum anlattım ya düşük kalorili diyet yaptığım için artı incelme oranını daha yüksek tutmak için diye

yok yahu kıyaslamıyorum ama hani ben onun verdiğinin yarısını versem ne olurdu.

ikisini de yaptılar. ikisini de diyorum.
Çokkkk güzel olurdu ama ne yapalım bende hastalıklarım ın yüzünden az verebiliyorum.
Kadın dogum uzmanım lütfen kendini başkalarıyla kıyaslama dedi.

Alys videodaki öğretmen gerçek anlamda ilk öğretmenim sayılır kibir konusunda. o zamanlar ben bebe annemler video kaset kiralar haftalık sonra bunlar evlere gelir komşuların videoları da getirilir topluca hem izlenir hem kopyalanırdı kasetler. ailemin video film arşivinde bulunan filmlerden biri buydu. izler izler ben dönyanın en güzel garısıyam derdim. birde dünya dönüyor sen ne dersen de şarkısının olduğu filmde döner döner dans eder sonra babama ben büyüyünce dansöz alacağım der kırarım bacaklarını yanıtını alırdım. sonuç ne oldu 40 yaşında bale yaptım babama ben sana demedim mi hadi sıkıysa kırsana dedim suratını buruşturdu.

Supersin ya icinde kalmadi en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…