Allah yardımcın olsun.iyi tarafından düşün ciddi efor sarf ediyorsundur.Yok valla canım bu hafta eltimin çocuklar bana geliyo kayinbabam da bize kayinvalide mi tatile yolladık çok yorucu geçiyor hemen menu yu yazıyorum ki unutmayın yoksa sızıp kalıyorum akşam simdiden gözlerim kapanmaya başladı bile
Hemde nasıl ceydos valla her şeyi zayıflamaya vuruyorum bende o yönden çok iyi hahaAllah yardımcın olsun.iyi tarafından düşün ciddi efor sarf ediyorsundur.
Kızlar babannemi kaybettikbir iki gün aktif olamayacağım @sedulu
Allah rahmet eylesinKızlar babannemi kaybettikbir iki gün aktif olamayacağım @sedulu
mevzu kıyıda yüzmekse tabi ki yenersin ama derinlere gitmek olunca iş değişir. iki dalış maceram oldu. yiğitliğe leke sürmemek için korktuğumu belli etmedim. ama çok korktum.Benim de yuzme dersim var simdi.
CEYDOS ben de 35imde yuzme dersine gidiyorum, deniz korkumu yenebilir miyim dersin
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunKızlar babannemi kaybettikbir iki gün aktif olamayacağım @sedulu
O bendede varBenim de yuzme dersim var simdi.
CEYDOS ben de 35imde yuzme dersine gidiyorum, deniz korkumu yenebilir miyim dersin
Her ögün karbonhidratli. 0 salata. Neden ama?
Kisir bol yesillikli ise iyi hos. Degilse 3yk da kalip, sarma tek adet de olsa onun yerine protein tercih etmeliydin
Her ögün karbonhidratli. 0 salata. Neden ama?
Su ve adim sayin guzel
15 dk dans cezasi veriyorum. En gec yarin bildirim isterim, yaptim diye. Spor puanina hesaplanmiyor ceza
Kisir bol yesillikli ise iyi hos. Degilse 3yk da kalip, sarma tek adet de olsa onun yerine protein tercih etmeliydin
15dk dans da Sana
Ayni sekilde en gec yarin bildirim bekliyorum
ben daha küçüktüm olduğunda biraz açılmıştım. yosun ayağıma değdi panikledim. boğulmama ramak kala kendimi kurtardım. yosunlu deniz mi nefret ederim. denizi de sevmem ben havuz insanıyım. yazın o kadar yazlıkta kalıyorum. nadiren 2 yada 3 kere gidiyorum.O bendede var
Ayagim degdigi surece sorun yok gibi. Ama yinede panikledigim oluyor
8 yaslarinda bogulmakdan son anda kurtuldum.
En kötüsu kimse fark etmemisti. Bir sekilde demirliklere tutunup cikmistim
ceza yağıyor bugün menülere.Her ögün karbonhidratli. 0 salata. Neden ama?
Su ve adim sayin guzel
15 dk dans cezasi veriyorum. En gec yarin bildirim isterim, yaptim diye. Spor puanina hesaplanmiyor ceza
15dk dans da Sana
Ayni sekilde en gec yarin bildirim bekliyorum
ekrana bizim için bakmadığın kesin. yoktun tüm gün ???Kimse yok herhalde, bana müsaade gözlerim yanıyor artık...
Biraz ekrandan uzak kalsam süper olacak..
İyi geceler Kızlar
Ceza isini cok bosladigimi fark ettimceza yağıyor bugün menülere.
bu haftadan sonra benimde dikkat etmem gerekecek galiba spora başlayacağım. ceza alabilme ihtimalim doğacak.
Anne evine rağmen menüler gayet güzel.Merhaba,
11:00 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1kk peynir
14:00 1 kase coban salata, 1.maden suyu
17:00 2 köfte, 2 kanat ızgara, 1 dilim sucuk, 3 karalahana sarması, 1 bardak sekersiz üzüm suyu, 1 kase yesil salata
19:00 1 turk kahvesi
2 litre su
8600 adim: 520 puan
15 dakika kosu: 90 puan
50 dakika tempolu yürüyüş: 125 puan
60 adet squat: 10 puan
Toplam: 745 puan
H3RA_ Eki Görüntüle 2866434
H3RA_
Dünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim karabugday ekmeği iki yumurtalı omlet 7 zeytin az peynir salatalık
Ara 2 kayısı karışık kuruyemis tabağı
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt
2 lt su
Degisik gün olmusÖğlen 1 kase yoğurt
Akşamda karabuğdayı haşlayıb yoğurtla yedim
2 lt su içtim yarım litrede yatana kadar içicem 2 kupa yeşil çay 2 kupada kahve tükettim
Afiyet olsun ablaGÜNÜN MENÜSÜ
KAHVALTI:
150 Gr menemen
40 Gr sepet peyniri
2 ceviz
Marul, salatalik, maydanoz
Sade Türk kahvesi
10 Gr bitter
Yeşil çay
10 Gr siyah kuru üzüm
10 Gr dut kurusu
5 Gr çiğ badem