Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kabak detoksuna başladım aysunayy aysunayy duymasın ama :KK70:baktım dolap kabak dolu birden esti kalk Merve dedim.
Cuma gününü bekleyin anacım :p
Ben yapinca dövüyorlar :KK70:
Ama ne olursa olsun yarin detox tayim gayrı :KK70:Bu kadar yemek yeter bana:KK45: Bu hafta %4 olmaz +çıkmasam yeter amma haftaya efsane geri donecek:KK70:

böyle bir alet kullanıp yorum yapmak isteyen var mı? almayı planlıyorum.
Adsız.png

Yapma ceydosum sen bilmiyonmu bende beyin yok hooppp aliyorum🤣 bu nedir neye yarar😍
yav senin alıp denemeni bekleyemem.alacaksın deneyeceksin sonuç bildireceksin. uzun iş. deneyen lazım bana. son sporsuz kilolarıma girdim. bacaklar taş, iç bacak çamur. onları sıkılaştırmam lazım. çember ve top kullanıcam ama bu da güzel olur.

o adamı sosyal medyadan da takip ediyorum
harika sonuçlar paylaşıyor
ahh şu vakitsizlik varya kendine odaklandırmıyor bazen ne kadar istesende ablacım
yine de elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum :KK43:
Hayat çok hızlı değil mi? Durup düşünmeye, sorgulamaya, keyif almaya, şöyle içine çeke çeke derin bir nefes almayabile zaman yok. Yetişmek çok zor. 😔
Hayırlısı...

17 nisanda başlayıp geçen hafta 4. seansını yapmış olduğum dermapen sonucumu bildiriyorum kızlar. yüzümü maske gibi kaplayan lekelerim suratımın %80 i lekeliydi, %10 seviyesine düştü. kırışıklık %5 yanak kenarlarındaki gülme çizgilerim kalmadı, alnımda tam ortada enine bir çizgi var o duruyor. sanırım o hiç gitmez çocukluktan beri orada. iki kaş arası kırışıklık kalmadı. sivilce izleri sıfırlandı. siyah nokta vs kalmadı. şimdi bunu neden buraya yazdın diyebilirsiniz aklınızda bulunsun bir gün ihtiyacınız olabilir. onunla bununla şununla uğraşacağınıza direk bunu yaptırır yada yaparsınız. Asi Matmazel Asi Matmazel c vitamini serumlarınıda uyguluyorum. onlarında aydınlatıcı parlatıcı bir etkisini gördüm. hala düşünüyorsan. tüm karışımları ve isimlerini özelden mesaj atacağım sana. reklama girmesin. kullandıklarımın çoğu eczaneden zaten.

17 nisanda başlayıp geçen hafta 4. seansını yapmış olduğum dermapen sonucumu bildiriyorum kızlar. yüzümü maske gibi kaplayan lekelerim suratımın %80 i lekeliydi, %10 seviyesine düştü. kırışıklık %5 yanak kenarlarındaki gülme çizgilerim kalmadı, alnımda tam ortada enine bir çizgi var o duruyor. sanırım o hiç gitmez çocukluktan beri orada. iki kaş arası kırışıklık kalmadı. sivilce izleri sıfırlandı. siyah nokta vs kalmadı. şimdi bunu neden buraya yazdın diyebilirsiniz aklınızda bulunsun bir gün ihtiyacınız olabilir. onunla bununla şununla uğraşacağınıza direk bunu yaptırır yada yaparsınız. Asi Matmazel Asi Matmazel c vitamini serumlarınıda uyguluyorum. onlarında aydınlatıcı parlatıcı bir etkisini gördüm. hala düşünüyorsan. tüm karışımları ve isimlerini özelden mesaj atacağım sana. reklama girmesin. kullandıklarımın çoğu eczaneden zaten.
Bana da atarmısin canim ya.yas 40 a dayandı lazim gec bile kaldım

oh mis,
genclestim diyorsun yani.
:nazar:

X