Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masa başında toto düzleştiriyorum bende
ayy nefret ediyorum masa başında oturmaktan. 8.800de kaldı adımlar tam on bin eyleyemedim.
Ben poğaça yapıyorum
ama yemiceksin dimi sen yersen bende yerim o zaman A Arrietty_ bizi pıçaklar.
@_Vera_ kankii iyiyim.sukur çocukları uyuttum yemek faslı. Yürüyüş işini sabahtan hallediyorum 7 gibi kalkıp sonrası ev işleri işte sen nasılsın.
ooo maşallah kankime navigasyona gerek yok sen yolundasın zaten
kızlar eşimin diyet sonucu bir 10 günlük başlangıç 100,8 bu sabah 94,5 aynı diyeti uyguluyoruz peki ben
erkekler hep böyle keşke erkek olsaydım dediğim binlerce andan biri daha erkekler yer yer 2 metre yürür yediğini yakar. Biz bir lokma yeriz vücudumuz şöyle der " anasını sattığımın dünyası kafayı takmam sonuna bakmam ben adam olmam."

Sen öyle söyleyenlere artık diyet yapmıyorum iştahım kapandı de
Eki Görüntüle 2866616
Yürüyüşten güzel bir foti koyayım buraya. Sizde durumlar nedir kızlar
Böyle bir yürüyüş yolumuz vardı da bizmi yürümedik
ne kadar hayirli bir kayinvalide,
hep gelinini dusunuyor
Canım ya
ne diyorsun sen kaptaniçem elektrikli battaniye mi akım pedleri mi
Bugün 2 sefer 5. Kata inip çıktım 360 merdiven.
Okulda nöbetçiyim dersim başka blokta 140 merdiven saydım. 140 *5 700 merdiven eder.
Ne var ne yok?
487 adım var bende benim evim küçük attığım adımda küçük kalıyor haliyle

Canım Sen neden kendini eşinle kıyaslıyor sun?
yok yahu kıyaslamıyorum ama hani ben onun verdiğinin yarısını versem ne olurdu.
ikisini de yaptılar. ikisini de diyorum.

birgün aktif,bir gün pasif olmak gerekiyor. pasif dediğim günlerde yatın demiyorum ama sakın yanlış olmasın. daha sakin yoga tarzı yapılabilir. yada tek bölge hedef alan çalışmalar.

Anaa oneymıs gııı. Ama bısey bulmak lazım ya
kızlar eşimin diyet sonucu 10 günlük. başlangıç 100,8 bu sabah 94,5 aynı diyeti uyguluyoruz peki ben
Yagu o erkek ustelık verecek onlarca kılosu var tabı hızlı verır. Takılmasana sen cok guzel verıyosunn

Anaa oneymıs gııı. Ama bısey bulmak lazım ya

Yagu o erkek ustelık verecek onlarca kılosu var tabı hızlı verır. Takılmasana sen cok guzel verıyosunn

bu benim dediğim. nihayet uykudaki beynim uyandı. pasif jimnastik olarak aratabilirsin.

hayatım boyunca bir erkek ne yaptıysa ben daha iyisini yaparım diye düşünerek yaşadım. sadece kilo verme konusunda onları yakalayamadım.

Abooo o nasıl adım öyle. Daha dışarı çıkmadım evdeyim 7600 adım görmüşüm haydi walk walk walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…