günaydınlar
bu hafta 3 gün işin içinde eğitim çıktı birde hem normal işlerimizi yapıp hem eğitime katılmamız gerekiyor 4'e kadar
arada bir yeşil fasulye pişirbilirsem süper olacak öğle tatilinde de de yine yarım saat eliptik yapıcam inşallah
temizlik filan diye yazılanları okuyunca bizim evin haline üzülüyorum vallahi
günlük planım içinde hiç olamıyor temizlik
benimkileri okula gonderdim simdi,
mutfak ve masa aynen duruyor,
mecburen calismaya gectim, ogle yemegi hazirliklari icin kalkinca toparlayacagim,
yatak odalarina hic girmedim bile, giremem de zaten.
allahtan evden calisiyorum da diyetime devam edebiliyorum,
bir de bunun sabahin korunde is icin evden cikan versiyonum var.
o yuzden ben bosverdim valla,
oldugu kadar olmadigi kader
Bizim. Menüler de canavar var ama bu haftanın en karpuzuda sen olmuşsun kaptanımkurtçuklarım ben susayım tablom konuşsun diyorum ama lütfen !!! o kişiler kendini bilir !!! karbonhidratlarınız çok olmuş. kendime de kızıyorum bugün takımın en karpuzu benim. diğer takımların menüleri bizden daha iyi. azıcık gayret ve dikkat.
Klan savaşlarının 3 misyonu var.
1. misyon : Takımın lider klanı olmak,
2. misyon : tüm klanlarda tüm arkadaşlarımızın bu çekişme ile kilo vermesi,
3. misyon : esas listedeki arkadaşlarımızın yüksek kilolar verip geçen hafta yitip giden 1. liğimizi geri getirmesi olmalı
@Ayse_M @aedenlimatilda34 Huhuki
Eki Görüntüle 2866380
Bende kizarttimGünaydın kızlar
Yediğim karnıyarıklar biraz cırcır yapmış beni umarım eksilmişimdirçocuklar pattis kızartması istiyor bu bana yapılır mı be Kendime de yumurta haşlıyım bari
Ara ara uğrarım çok yazışmayın geçmiş okumaktan bezdum
Gunaydin ben hep açım canimGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Hoş buldummmmCanım hoşgeldin
Ahahah dua et ben eskisi kadar konuşmuyorum. Yoksa geçmiş okurken ağlardınGünaydın kızlar
Yediğim karnıyarıklar biraz cırcır yapmış beni umarım eksilmişimdirçocuklar pattis kızartması istiyor bu bana yapılır mı be Kendime de yumurta haşlıyım bari
Hoş buldum Ayy o geçmek bilmeyen açlık yerini bende sürekli tok olmaya bıraktı. Sürekli tok ve şiş hissediyorumGunaydin ben hep açım canim
Sen nasılsın hosgeldin
Allah Allah ben su içmeden duramam çocuklarımda öyle dışarı çıkarken bi çanta su alırım yanıma.Yine burası var diye içiyorum o kadarını da normalde hiç suiçmeden gecem gunlerim olurdu benim.
Günaydın kızlar
Ben de tarçınlı kahve içiyorum arada...hc yaglida icerim ama her bulduğunu içiyorsun diye kızıyorlar bana sonraHoş buldum Ayy o geçmek bilmeyen açlık yerini bende sürekli tok olmaya bıraktı. Sürekli tok ve şiş hissediyorumHindistan cevizi yağlı kahveyi kahvaltıda tüketmeni tavsiye ederim çok tok tututuyor
Kayınvalidem yapmış içine müshilmi attı naptıben de circir yapan karniyarik istiyom,
tarif versene
Evden çalışsam dert çalışmasam dert. Ofiste daha az yoruluyordum. Bütün gün ev işleri ofis işleri bumerang gibi bi ona bi ona dönüyorumbenimkileri okula gonderdim simdi,
mecburen calismaya gectim, ogle yemegi hazirliklari icin kalkinca toparlayacagim,
Ahahah yüklenin kızlarGünaydın kızlar
Aha ben diyecektim cırcır olunca sevinen grupben de circir yapan karniyarik istiyom,
tarif versene
Masa başında toto düzleştiriyorum bendeEki Görüntüle 2866616
Yürüyüşten güzel bir foti koyayım buraya. Sizde durumlar nedir kızlar
o adamı sosyal medyadan da takip ediyorumErgin Kırbaç'in bacak eriten bir videosu vardı. İstersen dene. Adam işi biliyor. Hiç eveleme geveleme, boş umut verme yok. YouTube sayfasindaki videolarını istersen incele...
Ben poğaça yapıyorumEki Görüntüle 2866616
Yürüyüşten güzel bir foti koyayım buraya. Sizde durumlar nedir kızlar
benimkileri okula gonderdim simdi,
Oh yarasın kuzumyesim domatesleri, daha da yerim diye düşünüyorum
O malzemelerden bir tek tencere var şu an evde