Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benimkileri okula gonderdim simdi,
mutfak ve masa aynen duruyor,
mecburen calismaya gectim, ogle yemegi hazirliklari icin kalkinca toparlayacagim,

yatak odalarina hic girmedim bile, giremem de zaten.

allahtan evden calisiyorum da diyetime devam edebiliyorum,
bir de bunun sabahin korunde is icin evden cikan versiyonum var.

o yuzden ben bosverdim valla,
oldugu kadar olmadigi kader

Bugun disari cikicam ama aksama misafirim gelicekmis cikmadan bende bi toparliycam ,salondaki oyuncaklari bari kaldirsak kardir diyorum ..
Yoksa tum gun ordan oraya geziniyorlar

Demek Huhuki kurtlardann. Ceydosun klanindan. Yedim
Ikinizideee
Ben dün dersimi iyi almışım kendimi cezalandırdım dün 16:30dan beri hala ağzıma lokma koymadım kızımı uyutup spor yaptım birazda yani o kdr moralim bozuldu tövbe ettim Bi daha o kdr yemeye desem yeri yani hayırlısıyla cuma günü seni yesem yeter bana

Bizim. Menüler de canavar var ama bu haftanın en karpuzuda sen olmuşsun kaptanım

Bende kizarttim tostta istedi üstüne..iki gündür sınanıyorum.. Aksama da doğum günü var onu da anlatınca tamamdir

Canım hoşgeldin
Hoş buldummmm
Ahahah dua et ben eskisi kadar konuşmuyorum. Yoksa geçmiş okurken ağlardın
Gunaydin ben hep açım canim
Sen nasılsın hosgeldin
Hoş buldum Ayy o geçmek bilmeyen açlık yerini bende sürekli tok olmaya bıraktı. Sürekli tok ve şiş hissediyorum Hindistan cevizi yağlı kahveyi kahvaltıda tüketmeni tavsiye ederim çok tok tutuyor

Yine burası var diye içiyorum o kadarını da normalde hiç suiçmeden gecem gunlerim olurdu benim.
Allah Allah ben su içmeden duramam çocuklarımda öyle dışarı çıkarken bi çanta su alırım yanıma.
Bi şeyden dolayımı tiksindim yada kötü bi olaymı ilişkilendiriyorsun?

ben de circir yapan karniyarik istiyom,

tarif versene

Hoş buldum Ayy o geçmek bilmeyen açlık yerini bende sürekli tok olmaya bıraktı. Sürekli tok ve şiş hissediyorum Hindistan cevizi yağlı kahveyi kahvaltıda tüketmeni tavsiye ederim çok tok tututuyor
Ben de tarçınlı kahve içiyorum arada...hc yaglida icerim ama her bulduğunu içiyorsun diye kızıyorlar bana sonra Ah bana da gelse o tokluk hissi

Evden çalışsam dert çalışmasam dert. Ofiste daha az yoruluyordum. Bütün gün ev işleri ofis işleri bumerang gibi bi ona bi ona dönüyorum
Ahahah yüklenin kızlar
ben de circir yapan karniyarik istiyom,

tarif versene
Aha ben diyecektim cırcır olunca sevinen grup

Ergin Kırbaç'in bacak eriten bir videosu vardı. İstersen dene. Adam işi biliyor. Hiç eveleme geveleme, boş umut verme yok. YouTube sayfasindaki videolarını istersen incele...
o adamı sosyal medyadan da takip ediyorum
harika sonuçlar paylaşıyor
ahh şu vakitsizlik varya kendine odaklandırmıyor bazen ne kadar istesende ablacım
yine de elimden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum

ayyy aynı ben nasıl sevindim yalnız değilim diyeeee

doğru söylüyorsun bende ofise dönmeyi hiç istemiyorum gözümüzün ucuyla da olsa çocuklara biz bakıyoruz en azından diye mutluyum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…