Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay bende izleyecem de inşallah akşama halim kalırsa yoksa sızıp kalıyorum haha

Hadı yaa. Okadar kötü mü işlem. Gercı kendımce organlara zararlıdır dıye dusunmuyor degıldım. Napıcaz pekı
bıçaksız yeni birşey bulan birbirine söylesin bence.
Yine burası var diye içiyorum o kadarını da normalde hiç suiçmeden gecem gunlerim olurdu benim.
kuzum ilk gençlik yıllarımda yaptığım en büyük hatadır su içmeden diyet yapmaya çalışmak. bana derlerdi su içmen lazım yoksa zayıflayamazsın. ben inatla su içsem kilo alıyorum diye içmezdim. nasıl büyük bir yanlışmış meğer. haftalar boyu diyet yapar 2-3 kilo verir takılır kalırdım. o yüzden lütfen bu yolda ilerleyeceksen günlük 2,5 -3 lt mutlaka tüketmelisin.
Bizim. Menüler de canavar var ama bu haftanın en karpuzuda sen olmuşsun kaptanım
ah bebem ben içi geçmiş karpuz numarası yapıyorum. çok kısa bir zaman sonra o sportif kadın fırlayıp çıkacak.

Spor yapmana engel Bi durum mu var benbutun yazılanları okuyamıyorum malesef bebeden dolayı yanlış Bisey söylediysem kusuruma bakma lutfen

esmeriiim bak aklıma ne geldi. 2004 yılında (yine 80'lerden 63'lere inmiştim) spor bana çok uzaktı. o yıl gelibolu'da bir güzellik salonu açıldı .şu vücuda elektrik vererek kasları çalıştıran sistem getirmişler. bende bol seans aldım ondan. önce beni çamurlara bular sonra elektrikli battaniye ile sarar 1 saat bekletirlerdi. kalkar duşumu alır arkasından o akım padlerini çalışmasını istediğim kas gruplarına bağlarlardı. ondan öncede kilo verdiğim yıllar oldu ama hayatımda ilk kez bikini o yaz giyebildim. göbeğimde ciddi sıkılaşma olmuştu.

ben de öyleydim hele ilk başladığım zamanlardaki paylaşımlarımı bir görsen komedi

insan bi iki haftada alışıyormuş gerçekten mesela şuan baldırlarım çok ağrıyor ama yine de eliptik yaptım

bende evden çalışıyorum canım pandemi ile eve geçtik zaten o yüzden bu kdar kilo aldım ya (

öğlen arasında eliptik arada kaça bilirsem 10 dk ip atlamayı tamamlıycam akşam olunca da koşa koşa yürüyüşe gidicem

sabah alarm kurdum ama kalkamadım maalesef

Spor yapmana engel Bi durum mu var benbutun yazılanları okuyamıyorum malesef bebeden dolayı yanlış Bisey söylediysem kusuruma bakma lutfen
yok canım diyetisyen tavsiyesi. 2015 yılında kilo verdiğimde diyetisyenim bana spor yasağı koydu. 1 - çok düşük kalorili diyet yapıyordum yine o yüzden yasaktı 2- eğer spor yaparsan kilo verirsin ama istediğimiz inceliği yakalayamazsın belli bir kiloya gelmeden spor yasak.uzun mesafe yürümek yasak. asansör varsa onu kullanacaksın. merdiven yasak. bunlardı şartları. ve ben zayıfladım 58 gördüm. ilk gençliğimde de 50'lere indim ama yemin ediyorum bacaklarım hiç o kadar ince olmamıştı. hep kalın olurdu. velhasıl sebep budur canım. incelebilmek için spor yapmıyorum. gözümle görmesem inanmazdım. o yıllara kadar kızlarıma da hiç ince bacak hayali kurmayın genetiğimiz belli üst bacaklar kalın incelmez diyordum. ama oluyormuş.

Aaa şaşırdım gerçekten bende incelmek için spor yapıyorum neyse önemli olan kilo kaybetmek sağlıklı Bi şekilde gerisi önemli degil

Aslinda bunu bnde dusunuyorum hergun spor yapinca kaslardada odem olusuyor ,arada dinlendirmek lazim chloe bile 3er gunde ara veriyor ama bigun bis gecince daha cok kas agrisi hissediyorum biraz daha zayiflayinca sadece bolgesele geçebilmek niyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…