Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadı yaa. Okadar kötü mü işlem. Gercı kendımce organlara zararlıdır dıye dusunmuyor degıldım. Napıcaz pekı

Gunaydin
Bizde anneme gidiyoruz kiz ile.
Ev isi hic bitmiyor Dahlia_
Kiz hergun dip temizlik mi yapiyorsun

Günaydın canım..
Yok canım ya, gece uyuyana kadar oğlum ne yapabiliyorsa yapıyor.. Gece pek iş yapamıyorum, sabah kalkıp her köşeden birşey alıyorum, dağıttıklarını topla, sil temizle derken o uyanana kadar koşturuyorum.. Hergün bi ton kıyafet çıkarıyor, sabah onları ayır yıka derken yemek yapma saatim geldiğini görüyorum, araya kahvaltılar giriyor, hepimiz ayrı ayrı yapıyoruz mecbur, o yüzden hiç işim bitmiyor yaaa

730. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
CumaCumartesiPazarPazartesiSpor toplamları
Asi Matmazel kendine ceza kesen en sevdiğim 3250 puan
Alys Ödül yapıldı 2820 puan
O okuyan_e Ödül yapıldı 2328 puan
Karpuzuncekirdegi 1104 puan
istanbulin ödül yapıldı 2503 puan

: Menü ve spor sıkıntısız

: Su az

: Egzersiz eksik

: Karbonhidrat fazla

: Akşam menüsünde yeşillik eksik

istanbulin Su tüketme konusunda sıkıntılı gidiyorsun.

Takımda genel sorun akşam yeşillik tüketimi az. Bu şekilde bağırsak çalışması yavaşlar kızlar. Zeytinyağlı ya da hindistan cevizi yağlı salatalar yeşillikler ekleyin menülerinize. Sindirim daha kolay olsun.

günaydın kaptanım
tamamdır bugünkü hedef nedir

kaç adım tamamlayalım görevleri bekliyorum

günaydınlar

bu hafta 3 gün işin içinde eğitim çıktı birde hem normal işlerimizi yapıp hem eğitime katılmamız gerekiyor 4'e kadar

arada bir yeşil fasulye pişirbilirsem süper olacak öğle tatilinde de de yine yarım saat eliptik yapıcam inşallah

temizlik filan diye yazılanları okuyunca bizim evin haline üzülüyorum vallahi

günlük planım içinde hiç olamıyor temizlik

Bugün salı
Sadece tempolu yürüyüş yapabilirsin canım 10 bin adım günlük rutininiz olsun. Fazlası olursa ohh miiss
Açık havada kolayca tamamlanır zaten.
valla ben kolay tamamlayamıyorum ki hafta sonu amenna 2 sefer çıkıyorum oluyor da hafta içi tek sefer çıkabiliyorum süre çok geçince evden arıyorlar nerde kaldın diye hızlı mı yürüyemiyorum nedir

ipi de mesela 100 tane atlayana kdar 5 kere yanıyorum en son ilk okulda atlamıştım ondan zaarr

bugün ozaman min. 10.000 adım + yarım saat eliptik + 100 ip olsun incecik olacağuzz

kız yok kiloma bakma sen
benim bacaklar çok kalın 20 kilo üstü birinin bacaklarına eşit resmen
baldırlarımında maşallahı var
kısa şort, diz üstü kıyafetler yakıştıramıyorum o yüzden
Ergin Kırbaç'in bacak eriten bir videosu vardı. İstersen dene. Adam işi biliyor. Hiç eveleme geveleme, boş umut verme yok. YouTube sayfasindaki videolarını istersen incele...

yesim domatesleri, daha da yerim diye düşünüyorum
O malzemelerden bir tek tencere var şu an evde

Efso olur
Yahu benim günlük adım hedefim 3.000 idi(evden çalışıyorum aktif değilim)
Baktım burda kızlar dolu dolu 6.000-8.000-10.000. Gidiyor dedim yürüyüş bandına çıkayım hedefi 5.000 yaptım. Size bakıom hedef 10.000 artı neler neler... Bravo
Olan yine benim 5.000 e oldu

Yine burası var diye içiyorum o kadarını da normalde hiç suiçmeden gecem gunlerim olurdu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…