- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadı yaa. Okadar kötü mü işlem. Gercı kendımce organlara zararlıdır dıye dusunmuyor degıldım. Napıcaz pekıben soğuk lipofiz denedim 1 seans. çıktığımda 2,5 cm incelmişti belim. ama ertesi gün ölçtüm eski haline gelmiş. bende devam etmedim. ama şunu söylemeliyim berbat bir deneyim. iç organlarımın donduğunu hissettim.
Gunaydin
Bizde anneme gidiyoruz kiz ile.
Ev isi hic bitmiyor Dahlia_
Kiz hergun dip temizlik mi yapiyorsun
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Spor toplamları | |
Asi Matmazel | kendine ceza kesen en sevdiğim | 3250 puan | |||
Alys | Ödül yapıldı | 2820 puan | |||
O okuyan_e | Ödül yapıldı | 2328 puan | |||
Karpuzuncekirdegi | 1104 puan | ||||
istanbulin | ödül yapıldı | 2503 puan |
730. Etap Zombi kg | Cuma | Pazartesi | Fark | Hedef |
Asi Matmazel | 67,4 kg | 67.9 kg | +0,5 kg | 67 kg |
Alys | 55,9 kg | 56,4 kg | +0,5 kg | 55,5 kg |
O okuyan_e | 92 kg | 92 kg | Sabit | 91 kg |
Karpuzuncekirdegi | 56.5 kg | 56,2 | -0,3 kg | 56 kg |
istanbulin | 56.45 kg | 56.5 kg | Sabit | 55.5 kg |
günaydın kaptanım730. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Spor toplamları Asi Matmazel kendine ceza kesen en sevdiğim 3250 puan Alys Ödül yapıldı 2820 puan O okuyan_e Ödül yapıldı 2328 puan Karpuzuncekirdegi 1104 puan istanbulin ödül yapıldı 2503 puan
: Menü ve spor sıkıntısız
: Su az
: Egzersiz eksik
: Karbonhidrat fazla
: Akşam menüsünde yeşillik eksik
istanbulin Su tüketme konusunda sıkıntılı gidiyorsun.
Takımda genel sorun akşam yeşillik tüketimi az. Bu şekilde bağırsak çalışması yavaşlar kızlar. Zeytinyağlı ya da hindistan cevizi yağlı salatalar yeşillikler ekleyin menülerinize. Sindirim daha kolay olsun.
Bugün salıgünaydın kaptanım
tamamdır bugünkü hedef nedir
kaç adım tamamlayalım görevleri bekliyorum
Dün acıkmadım ama sabah uyandığımda aşırı açlık his ettim.Akşamı sadece yoğurtla kapatmışsın. Acıkmadın mı?
Yanına salatalık yada yeşillik ekleyebilirsin hafif kapatmak istediğinde.
Onun dışında menü on numara
Tamam canım.alerjin varsa yapacak bir şey yok canım
diğer ödem atıcı alternatiflere yöneleceksin
maydonoz kürü, kiraz sapı çayı vs
valla ben kolay tamamlayamıyorum ki hafta sonu amenna 2 sefer çıkıyorum oluyor da hafta içi tek sefer çıkabiliyorum süre çok geçince evden arıyorlar nerde kaldın diye hızlı mı yürüyemiyorum nedirBugün salı
Sadece tempolu yürüyüş yapabilirsin canım 10 bin adım günlük rutininiz olsun. Fazlası olursa ohh miiss
Açık havada kolayca tamamlanır zaten.
Ergin Kırbaç'in bacak eriten bir videosu vardı. İstersen dene. Adam işi biliyor. Hiç eveleme geveleme, boş umut verme yok. YouTube sayfasindaki videolarını istersen incele...kız yok kiloma bakma sen
benim bacaklar çok kalın 20 kilo üstü birinin bacaklarına eşit resmen
baldırlarımında maşallahı var
kısa şort, diz üstü kıyafetler yakıştıramıyorum o yüzden
Ay ödem yapan milyon şey var domatesimden vazgeçemem doğrusu onunda yemeyelim ne yicez zaten diyette yasakları yaşıyoruz sen ye kuzum o bebekleri ama ananas süper bir dilim ye kabuğuyla birlikte orta sert kısmını kaynat içine yeşilçay sonra biraz kiraz sapı ve biberiye at demle süper ödem atıcı denedim gördüm tavsiyemdir
Efso olurvalla ben kolay tamamlayamıyorum ki hafta sonu amenna 2 sefer çıkıyorum oluyor da hafta içi tek sefer çıkabiliyorum süre çok geçince evden arıyorlar nerde kaldın diye hızlı mı yürüyemiyorum nedir
ipi de mesela 100 tane atlayana kdar 5 kere yanıyorum en son ilk okulda atlamıştım ondan zaarr
bugün ozaman min. 10.000 adım + yarım saat eliptik + 100 ip olsun incecik olacağuzz
Yine burası var diye içiyorum o kadarını da normalde hiç suiçmeden gecem gunlerim olurdu benim.Tarhana tostu nasıl yaptın? Bir de kinoali köfte tadı nasıl değiştiriyor mu kinoa ? Ekmek yumurta vs koyuyor musun yaparken ?
Yavrucum sen bu kadar su ile nasıl yaşatıyorsun organlarını ? Çok dusuk değil mi günlük miktar ?