- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
Ben poğaça yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben poğaça yapıyorum
Kayınvalidem yapmış içine müshilmi attı naptı
Hepside öyledir değil mi amane kadar hayirli bir kayinvalide,
hep gelinini dusunuyor
Kizlar ben birazdan çarşıya alışverişe gelince ordan yüzmeye yemekten sonrada yürüyüşe gider akşam görüşürüz akşamda demisken masumlar apartmanı sezon finali var onu izlicem menü yazar kaçarım artık
Sinaniyorum dedim ya canim arkadas yarin 10 saat yol gidecek.. bugun de kızının dogum gunu var mecbur yaptim.yemem korkma
Ay bende izleyecem de inşallah akşama halim kalırsa yoksa sızıp kalıyorum hahaKizlar ben birazdan çarşıya alışverişe gelince ordan yüzmeye yemekten sonrada yürüyüşe gider akşam görüşürüz akşamda demisken masumlar apartmanı sezon finali var onu izlicem menü yazar kaçarım artık
bıçaksız yeni birşey bulan birbirine söylesin bence.Hadı yaa. Okadar kötü mü işlem. Gercı kendımce organlara zararlıdır dıye dusunmuyor degıldım. Napıcaz pekı
kuzum ilk gençlik yıllarımda yaptığım en büyük hatadır su içmeden diyet yapmaya çalışmak. bana derlerdi su içmen lazım yoksa zayıflayamazsın. ben inatla su içsem kilo alıyorum diye içmezdim. nasıl büyük bir yanlışmış meğer. haftalar boyu diyet yapar 2-3 kilo verir takılır kalırdım. o yüzden lütfen bu yolda ilerleyeceksen günlük 2,5 -3 lt mutlaka tüketmelisin.Yine burası var diye içiyorum o kadarını da normalde hiç suiçmeden gecem gunlerim olurdu benim.
ah bebem ben içi geçmiş karpuz numarası yapıyorum. çok kısa bir zaman sonra o sportif kadın fırlayıp çıkacak.Bizim. Menüler de canavar var ama bu haftanın en karpuzuda sen olmuşsun kaptanım
Spor yapmana engel Bi durum mu var benbutun yazılanları okuyamıyorum malesef bebeden dolayı yanlış Bisey söylediysem kusuruma bakma lutfenbıçaksız yeni birşey bulan birbirine söylesin bence.
kuzum ilk gençlik yıllarımda yaptığım en büyük hatadır su içmeden diyet yapmaya çalışmak. bana derlerdi su içmen lazım yoksa zayıflayamazsın. ben inatla su içsem kilo alıyorum diye içmezdim. nasıl büyük bir yanlışmış meğer. haftalar boyu diyet yapar 2-3 kilo verir takılır kalırdım. o yüzden lütfen bu yolda ilerleyeceksen günlük 2,5 -3 lt mutlaka tüketmelisin.
ah bebem ben içi geçmiş karpuz numarası yapıyorum. çok kısa bir zaman sonra o sportif kadın fırlayıp çıkacak.
ben de öyleydim hele ilk başladığım zamanlardaki paylaşımlarımı bir görsen komediEfso olur
Yahu benim günlük adım hedefim 3.000 idi(evden çalışıyorum aktif değilim)
Baktım burda kızlar dolu dolu 6.000-8.000-10.000. Gidiyor dedim yürüyüş bandına çıkayım hedefi 5.000 yaptım. Size bakıom hedef 10.000 artı neler neler... Bravo
Olan yine benim 5.000 e oldu
yok canım diyetisyen tavsiyesi. 2015 yılında kilo verdiğimde diyetisyenim bana spor yasağı koydu. 1 - çok düşük kalorili diyet yapıyordum yine o yüzden yasaktı 2- eğer spor yaparsan kilo verirsin ama istediğimiz inceliği yakalayamazsın belli bir kiloya gelmeden spor yasak.uzun mesafe yürümek yasak. asansör varsa onu kullanacaksın. merdiven yasak. bunlardı şartları. ve ben zayıfladım 58 gördüm. ilk gençliğimde de 50'lere indim ama yemin ediyorum bacaklarım hiç o kadar ince olmamıştı. hep kalın olurdu. velhasıl sebep budur canım. incelebilmek için spor yapmıyorum. gözümle görmesem inanmazdım. o yıllara kadar kızlarıma da hiç ince bacak hayali kurmayın genetiğimiz belli üst bacaklar kalın incelmez diyordum. ama oluyormuş.Spor yapmana engel Bi durum mu var benbutun yazılanları okuyamıyorum malesef bebeden dolayı yanlış Bisey söylediysem kusuruma bakma lutfen
Aaa şaşırdım gerçekten bende incelmek için spor yapıyorum neyse önemli olan kilo kaybetmek sağlıklı Bi şekilde gerisi önemli degilyok canım diyetisyen tavsiyesi. 2015 yılında kilo verdiğimde diyetisyenim bana spor yasağı koydu. 1 - çok düşük kalorili diyet yapıyordum yine o yüzden yasaktı 2- eğer spor yaparsan kilo verirsin ama istediğimiz inceliği yakalayamazsın belli bir kiloya gelmeden spor yasak.uzun mesafe yürümek yasak. asansör varsa onu kullanacaksın. merdiven yasak. bunlardı şartları. ve ben zayıfladım 58 gördüm. ilk gençliğimde de 50'lere indim ama yemin ediyorum bacaklarım hiç o kadar ince olmamıştı. hep kalın olurdu. velhasıl sebep budur canım. incelebilmek için spor yapmıyorum. gözümle görmesem inanmazdım. o yıllara kadar kızlarıma da hiç ince bacak hayali kurmayın genetiğimiz belli üst bacaklar kalın incelmez diyordum. ama oluyormuş.
kilo yaptığın zaman sıkılaşır o şekilde incelirsin. kas kütlen artar.Aaa şaşırdım gerçekten bende incelmek için spor yapıyorum neyse önemli olan kilo kaybetmek sağlıklı Bi şekilde gerisi önemli degil
Dun yürüyüş 2 kat puandi bebegem
yok canım diyetisyen tavsiyesi. 2015 yılında kilo verdiğimde diyetisyenim bana spor yasağı koydu. 1 - çok düşük kalorili diyet yapıyordum yine o yüzden yasaktı 2- eğer spor yaparsan kilo verirsin ama istediğimiz inceliği yakalayamazsın belli bir kiloya gelmeden spor yasak.uzun mesafe yürümek yasak. asansör varsa onu kullanacaksın. merdiven yasak. bunlardı şartları. ve ben zayıfladım 58 gördüm. ilk gençliğimde de 50'lere indim ama yemin ediyorum bacaklarım hiç o kadar ince olmamıştı. hep kalın olurdu. velhasıl sebep budur canım. incelebilmek için spor yapmıyorum. gözümle görmesem inanmazdım. o yıllara kadar kızlarıma da hiç ince bacak hayali kurmayın genetiğimiz belli üst bacaklar kalın incelmez diyordum. ama oluyormuş.