Vayy o kadar yani o zaman sen bu işlere gircen gibi iyi araştır ozaman canım yaptıran yorumları da işe yarar aslında bakmak lazimBaktım baktım oyleymıs. Cahal olmak zor valla
Canım hıccc cesaretim yokk bıcak altına. Sırf 2.kez bıcak altına yatmamak ıcın 2.doğumu normal yaptım zorlagerısını sen düşün duysan manyak dersın
Arastrıyorum bakalım. İnş bız cozum bulurum. Ideal kıloma gelıpte sarkık karın yuzunden bıkını gıyememk cok kotuVayy o kadar yani o zaman sen bu işlere gircen gibi iyi araştır ozaman canım yaptıran yorumları da işe yarar aslında bakmak lazim
Aman iyi olda yeterki gerçi enerji kaynağı gibi kadınsın zaten bişi olmaz sanaTurp gibiyim
Masallah de kizAman iyi olda yeterki gerçi enerji kaynağı gibi kadınsın zaten bişi olmaz sana
Ahh canım benim inşallahArastrıyorum bakalım. İnş bız cozum bulurum. Ideal kıloma gelıpte sarkık karın yuzunden bıkını gıyememk cok kotuumarım bı sekılde duzelır
Tü tü tü tü tü maşallah nazar değmez inşallahMasallah de kiz
ben soğuk lipofiz denedim 1 seans. çıktığımda 2,5 cm incelmişti belim. ama ertesi gün ölçtüm eski haline gelmiş. bende devam etmedim. ama şunu söylemeliyim berbat bir deneyim. iç organlarımın donduğunu hissettim.Kızlar şu lpg yada lazer lıposaksın yada soğuk lıpolız ıle ılgılı bılgısı olan varmı. Karın skılastrma dıyor ama etkı edermı gerçekten gtsemmi bılemedım
kaçamak çikolata yapacaktım yalan oldu. evde çikolata yok olanda %100 zaten peh.
Valla şu yulafla tok kslanlata hayret ediyorum geçen akşam yedim yulaf lapası sanki biley yememiş gibi 1 saat sonra acıktım dedim uleeyyynnn noluyor bir daha alçkşam öğünü olarak tüketmem bitsin buğday kepeği ne de bakayım bariYulafi alma eve. Bugday kepegi al. Sabah 1 kasik koydum yogurdumu. Hala tokum
Neden olmasınBu bir düello daveti mi
Aynen bende öyle düşünüyorum ama çakma if yapıyorumÖğünlerin saatlerini değiştirmeyip, yerlerini değiştirebilirsin. Yani oglende yiyeceğini akşam, akşam yiyeceğini öğlen yemek gibi.
Ben bu taktikle neredeyse 9 ay olacak, duraklama yaşamadan tıkır tıkır ilerledim.
Eşimde bir ara duraklama oldu, 1 ay Gr oynamadı. O da 1.5 gün canı ne isterse bool bolll yedi, sonra kaldığı yerden devam etti.
Bir de aceleci olmamak lazım. SABIR, SABIR, SABIR...
Ne meraklıymışsın savaş izleemeye onlycim sana da isyaaaaaannnnn uleeyyynnnEvetttthaydin bizde izleyek
Bebeğim savaşsa savaş, düelloysa düello alayına isyanAsi Matmazel nerdesin Asicim şehrin nabzını tutacuuuk kana susamışcasına savaş istiyorlar comee on
Eki Görüntüle 2866111
Kiz dur kuranima bu simdi aclik grevine girer
Mangonun tadını sevdim ben gayet lezzetli benceLahana sarması, yaprak sarması üstüne kalaolu büskivi fazla olmuş gerçekten.
Senin yerinde olsam yarın hafif kahvaltı
akşam üstü sebze salata ile 2 öğünde kapatırım
Benimde evde mango var hayatımda ilk kez yiyeceğim. Ben yeni tatları denemeye korkanlardanım. Direkt meyve gibi yiyeyim mi.
Umarım şimdi iyisindir canım…
Çok tahıllı alıyorum kaptancım bendeEkmek sabah olsaymış keşke. Yada akşam 1 dl de kalsaymış.
Sporlar süper gerçi yakmışsındır gerçi
Diyetisyenim tb ekmeğinin glisemik indeksinin beyaz ekmekten bile yüksek olduğunu tüketmememi söyledi geçen hafta. Çok tahıllı yada çavdar alıyorum artık birde üzerinde şekersiz yazan paketleri alın demişti. Aklında olsun
Ben çok tahıllı alıyorum unonun gayet doyurucu ve acıktırmıyor muhakkak öyle bişey alEvet haklisiniz aslinda hic yemesem daha iyiydi ama doymadan kalmak istemedim ,bu paketi bitirince cavdarli dusunuyorum aslinda onlarda daha cok ekmek yemişim gibi hissediyorum sekersiz aliyorumda jns.yinede yakabilmisimdir
Şahane hareketler valla izlerken yandı kaslarMustafa Keskin - Spor Videoları - Online Training Kurucusu on Instagram: "20.00 de ki Canlı Yaında Manyak gibi yağ yakalım diyenler kimlerdi? Ben hazırım💪💪 Gözünüzü korkutmak gibi olsunda niraz zorlayacağım✌ . . . Bu egzersizleri Yeni başlayanlar 2
2,705 likes, 229 comments - pt.mstfkeskin on June 7, 2021: "20.00 de ki Canlı Yaında Manyak gibi yağ yakalım diyenler kimlerdi? Ben hazırım💪💪 Gözünüzü korkutmak gibi olsunda niraz zorlayacağım✌ . . . Bu egzersizleri Yeni başlayanlar 2x 15 tekrar dinlenme süresi 40 saniye Orta seviye 3x20...www.instagram.com
Allahtan bugün gelmedim düellolar havada uçuşmuş izleyiciler çekirdeklerini alıp yerlerini kapmış bir ben yokum ortadaBizim maynaklar nerde?
@aedenli
KumraL_KrakeR
esmeriiim
Dahlia_
@aysunayy
E English_teacherrr
Asi Matmazel
gelmezseniz yarina 139 sayfa var. Siz bilirsiniz
kizcaroline84 sende gel kuzum. Sende sonra gecmis yapiyon gun sonu bitiyor orda pilin bitiyor uyuyon. Sabah yine ayni
Mümkün mü kuzu bu dediğinBen kaçar.. Uykumu almazsam sabah zombi olurumçok yazmayın tamam mııı
İyi geceler canlar
Kaptanım bende sen cevap vermeyince yazdım en azından 10 dk koşmuşumdurKaptan fosur fosur uyuyordu
Ikinizede evet. Tempolu yuruyusden hesaplaya bilirsiniz
ilk 2 sayfa benim uyguladığım 3. sayfa sonradan orjinal olduğu söylenen listetavsannesi
Eki Görüntüle 2866371 Eki Görüntüle 2866372 Eki Görüntüle 2866373
Kizzz bayılmışım resmen akşam oğlan 9 30 da bayıldı bende yatınca direk yattım vallaBizim maynaklar nerde?
@aedenli
KumraL_KrakeR
esmeriiim
Dahlia_
@aysunayy
E English_teacherrr
Asi Matmazel
gelmezseniz yarina 139 sayfa var. Siz bilirsiniz
kizcaroline84 sende gel kuzum. Sende sonra gecmis yapiyon gun sonu bitiyor orda pilin bitiyor uyuyon. Sabah yine ayni