Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vayy o kadar yani o zaman sen bu işlere gircen gibi iyi araştır ozaman canım yaptıran yorumları da işe yarar aslında bakmak lazim

Vayy o kadar yani o zaman sen bu işlere gircen gibi iyi araştır ozaman canım yaptıran yorumları da işe yarar aslında bakmak lazim
Arastrıyorum bakalım. İnş bız cozum bulurum. Ideal kıloma gelıpte sarkık karın yuzunden bıkını gıyememk cok kotu umarım bı sekılde duzelır

Kızlar şu lpg yada lazer lıposaksın yada soğuk lıpolız ıle ılgılı bılgısı olan varmı. Karın skılastrma dıyor ama etkı edermı gerçekten gtsemmi bılemedım
ben soğuk lipofiz denedim 1 seans. çıktığımda 2,5 cm incelmişti belim. ama ertesi gün ölçtüm eski haline gelmiş. bende devam etmedim. ama şunu söylemeliyim berbat bir deneyim. iç organlarımın donduğunu hissettim.

kaçamak çikolata yapacaktım yalan oldu. evde çikolata yok olanda %100 zaten peh.

Yulafi alma eve. Bugday kepegi al. Sabah 1 kasik koydum yogurdumu. Hala tokum
Valla şu yulafla tok kslanlata hayret ediyorum geçen akşam yedim yulaf lapası sanki biley yememiş gibi 1 saat sonra acıktım dedim uleeyyynnn noluyor bir daha alçkşam öğünü olarak tüketmem bitsin buğday kepeği ne de bakayım bari
Bu bir düello daveti mi
Neden olmasın
Aynen bende öyle düşünüyorum ama çakma if yapıyorum kahvaltı ve akşam öğünlerim var aslında şaşırtmak benim işim ama bu hafta çok yoğun ve karışık geçti hallederim bu hafta inşeAllah
Evetttthaydin bizde izleyek
Ne meraklıymışsın savaş izleemeye onlycim sana da isyaaaaaannnnn uleeyyynnn
Asi Matmazel nerdesin Asicim şehrin nabzını tutacuuuk kana susamışcasına savaş istiyorlar comee on

Eki Görüntüle 2866111
Bebeğim savaşsa savaş, düelloysa düello alayına isyan
Kiz dur kuranima bu simdi aclik grevine girer
Girer valla
Mangonun tadını sevdim ben gayet lezzetli bence
Çok tahıllı alıyorum kaptancım bende tam buğday yemiştim yıllar önce çabuk acıktırmıştı gerçekten bidaha da almadım
Evet haklisiniz aslinda hic yemesem daha iyiydi ama doymadan kalmak istemedim ,bu paketi bitirince cavdarli dusunuyorum aslinda onlarda daha cok ekmek yemişim gibi hissediyorum sekersiz aliyorumda jns.yinede yakabilmisimdir
Ben çok tahıllı alıyorum unonun gayet doyurucu ve acıktırmıyor muhakkak öyle bişey al kepekli ya da tam buğday çabuk acıktırıyor ayrıca glisemik indeksi düşük
Şahane hareketler valla izlerken yandı kaslar

Bi sorum var kaptanım A Arrietty_ bugün tv karşısında tempolu adım attım tempolu yürüyüş olarak mı hesaplıcam bunu.Ben sadece adım olarak hesaplıyorum yanlış mı yapıyorum?

Kaptan fosur fosur uyuyordu

Ikinizede evet. Tempolu yuruyusden hesaplaya bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…