- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.807
- 40
Maasallah canım nazar değmesin inşallah en yakın zamanda kalkarsınız ayaga.2018 Eylül ayına kadar kilo problemim hemen hiç olmadı. En fazla 3-5 kg olur, biraz dikkat edince normale dönerdim.
Eylül 2018'de nörolojik bir rahatsızlık başladı. Dengemi tamamen kaybettim, 9 ay kadar sürekli yattım. Evde doğru dürüst tencere yemeği pişmedi, eşim ne yaparsa, ne getirirse o yendi. 30+ kilo aldım.
Sonra iyi oldum. Normal beslenmeme biraz daha dikkat ederek geri döndüm.
Bol çeşitli ve sağlıklı yiyecekler...
Zaten normalde şeker, hamur isi vs yemezdim. Bol protein, sebze, meyve...
Beyaz un, pirinç, şeker hiç tuketmiyorum. Tatli ihtiyacımı kuru meyve, nadiren cevizli sucuk, pekmez, bitterle karşılıyorum. Bir de sağlığım elverdikce bol bol hareket ettim. Öğrencilik yıllarımda spor yapmıştım. Kas hafizasi denen bir sey var, tozum silkelenmis gibi hissediyorum.
Hemen hemen bir hafta önce de gezizede oldum. Eski sakatlığım nuksetti. Baldır lifi koptu, yine yatistayim. Hareketsiz kalınca, günlük 1400-1500 kaloriyi, 1250-1350 kaloriye düşürdüm.
Vermesem de sabit kalayım istiyorum.
Benimki sağlıklı ve dengeli beslenme üzerine kurulu.
Bahsedilen diyetlerin bir çoğunu burda duydum, öğrendim.
Tek ogun zor degilmi kizz
Hadi insallahEvet canım takviye alıyorum yükselmiyor.
Pkos tan reglim olmuyor.
Haşimoto ayrı dert. Yıllardır lazerle ugraşıyorum vucudumdaki kıllanmalar için.
Elhamdülillah ne yapalım yatmadan baklava yiyerekte hastalıklarımdan kurtulamam.
Kadın dogum uzmanım kapıdan girişte tartar beni.
Temmuzda randevum var.
yazdıgının anlamına translate ten bakmam pekiKizkardesim yapacakti sonra caydi. Niye unuttum. Bi arastir once ceylanim. Dedigin gibi zatiflamana gerek yok artik. Finishing touch kaldi
Heyt yavrum. Helal sana hemen bi cozum buluyon yada bulmakla ugrasiyonYok canım ya, çok hafif oluyorum..
Tek sıkıntı uzun süre mide boş diye su içemiyordum, onu da limonla çözdüm bugün..
Anlami: bitirici dokunus. Tam senlik haayazdıgının anlamına translate ten bakmam peki
Hiç girme bence o işlere bana yalan dolan geliyo sokağa para atmak gibi bişi sanki.en iyisi spor yetmediği yerde direk bıçak altı cesaretin varsa tabiKızlar şu lpg yada lazer lıposaksın yada soğuk lıpolız ıle ılgılı bılgısı olan varmı. Karın skılastrma dıyor ama etkı edermı gerçekten gtsemmi bılemedım
Kolay degil o germe ameliyatlari kizz. Hele karinnHiç girme bence o işlere bana yalan dolan geliyo sokağa para atmak gibi bişi sanki.en iyisi spor yetmediği yerde direk bıçak altı cesaretin varsa tabi
Yaa araştırdım ben burda en popüler oTakım dönüp dolaşıp kabağa geliyorrr
Heyt yavrum. Helal sana hemen bi cozum buluyon yada bulmakla ugrasiyon
Çarşamba pazar var ondan dedim de sen hasta mısın onu deKabakla basla kiz ozmn. Yavas yavas
Yoo iyiyim cicegimmÇarşamba pazar var ondan dedim de sen hasta mısın onu de
Ettircem ben kesin kararliyim meme ve karın kombin estetik diyorlar onu yaptırcam bı kurtulayım su fazlaliklardanKolay degil o germe ameliyatlari kizz. Hele karinn
Bulantı filan yemem sıkıntılı deyince hastasın sandimYoo iyiyim cicegimm
InsssEttircem ben kesin kararliyim meme ve karın kombin estetik diyorlar onu yaptırcam bı kurtulayım su fazlaliklardan
Baktım baktım oyleymıs. Cahal olmak zor vallaAnlami: bitirici dokunus. Tam senlik haa
Canım hıccc cesaretim yokk bıcak altına. Sırf 2.kez bıcak altına yatmamak ıcın 2.doğumu normal yaptım zorlaHiç girme bence o işlere bana yalan dolan geliyo sokağa para atmak gibi bişi sanki.en iyisi spor yetmediği yerde direk bıçak altı cesaretin varsa tabi
Turp gibiyimBulantı filan yemem sıkıntılı deyince hastasın sandim
Iyi geceler bebisim. Bende yatacamBen kaçar.. Uykumu almazsam sabah zombi olurumçok yazmayın tamam mııı
İyi geceler canlar