Tatile gitmeseydim belki alirdimHemen bul albenım bır tane bıle aletim yok
Bencede hakliBenim de yakınlarım göndermiyor, hele de astım hastası falan olanlar var, okul önemli ama şu an için canları daha çok önemli diyor, haklı da tabi..
Canım ben geceye bırakmadım sabah ögle akşam yoksa yetişemiyorum.Bizim maynaklar nerde?
@aedenli
@KumraL_KrakeR
esmeriiim
Dahlia_
aysunayy
@Ayse_M
@Asi Matmazel
gelmezseniz yarina 139 sayfa var. Siz bilirsiniz
kizcaroline84 sende gel kuzum. Sende sonra gecmis yapiyon gun sonu bitiyor orda pilin bitiyor uyuyon. Sabah yine ayni
İyi geceler bende yatıyorum artık
sabah iş var
Senide deli edecez yakindaCanım ben geceye bırakmadım sabah ögle akşam yoksa yetişemiyorum.
Neden noldu sanaBen pes ettim kiz. Zaten yemem sikintili. Oglen gene bulanti fln geldi. Hemencik sitop
Sen naptinnn?
Evet canım kesinlikle hiç birşey sağlıktan önemli degilBenim de yakınlarım göndermiyor, hele de astım hastası falan olanlar var, okul önemli ama şu an için canları daha çok önemli diyor, haklı da tabi..
Duydumm cok populer suan. Ama onu sanki zayifladiktan sonra yapman gerek degilmi. Zayiflatmiyor dimi?Kızlar şu lpg yada lazer lıposaksın yada soğuk lıpolız ıle ılgılı bılgısı olan varmı. Karın skılastrma dıyor ama etkı edermı gerçekten gtsemmi bılemedım
Neden noldu sanaben yarın bı deneyim bakem olmadı kabaga dönerim
Kabakla basla kiz ozmn. Yavas yavasNeden noldu sanaben yarın bı deneyim bakem olmadı kabaga dönerim
Kızlar şu lpg yada lazer lıposaksın yada soğuk lıpolız ıle ılgılı bılgısı olan varmı. Karın skılastrma dıyor ama etkı edermı gerçekten gtsemmi bılemedım
Zayıflatmıyor sıkılaştırıp İnceltiyor muş. Ben de artık bıraz zayıfladıgım için Doğum kaynaklı karnımda sarkma ve çatlak var. Etkısı olurmu acaba dıye düşünüyorumDuydumm cok populer suan. Ama onu sanki zayifladiktan sonra yapman gerek degilmi. Zayiflatmiyor dimi?
Tek ogun zor degilmi kizzBen bugün 2 öğün yaptım, guya kendimi iyi hissetmek adına, ama nasıl pişmanım.. 2 günde alışmışım tek öğüne, çok da rahatmışım.. Dün başağrım, bulantım oldu diye bugün artırayım dedim ama yine oldu, yemekle farketmiyor birşey, şu illet tam geçmeden rahat yok bana..
Zaten fazla yiyemiyorum, niye zorluyorsamYarın OMAD a devammm
Evet canım takviye alıyorum yükselmiyor.Takviye almana ragmen mi cikmiyor d vitamini
Benim d vit dusuk olunca modum da enerjim de dusuyor.
Karatayi ben cok severim, ama cok keskin çizgileri var dedigin gibi. Yine de ozellikle hamilelik ve emzirme doneminde uygulamaya calismistim, aynen dedigin gibi diyet olarak degil, saglikli beslenme adimi olarak.
Kizkardesim yapacakti sonra caydi. Niye unuttum. Bi arastir once ceylanim. Dedigin gibi zatiflamana gerek yok artik. Finishing touch kaldiZayıflatmıyor sıkılaştırıp İnceltiyor muş. Ben de artık bıraz zayıfladıgım için Doğum kaynaklı karnımda sarkma ve çatlak var. Etkısı olurmu acaba dıye düşünüyorum