Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2018 Eylül ayına kadar kilo problemim hemen hiç olmadı. En fazla 3-5 kg olur, biraz dikkat edince normale dönerdim.
Eylül 2018'de nörolojik bir rahatsızlık başladı. Dengemi tamamen kaybettim, 9 ay kadar sürekli yattım. Evde doğru dürüst tencere yemeği pişmedi, eşim ne yaparsa, ne getirirse o yendi. 30+ kilo aldım.

Sonra iyi oldum. Normal beslenmeme biraz daha dikkat ederek geri döndüm.
Bol çeşitli ve sağlıklı yiyecekler...
Zaten normalde şeker, hamur isi vs yemezdim. Bol protein, sebze, meyve...
Beyaz un, pirinç, şeker hiç tuketmiyorum. Tatli ihtiyacımı kuru meyve, nadiren cevizli sucuk, pekmez, bitterle karşılıyorum. Bir de sağlığım elverdikce bol bol hareket ettim. Öğrencilik yıllarımda spor yapmıştım. Kas hafizasi denen bir sey var, tozum silkelenmis gibi hissediyorum. 🤭
Hemen hemen bir hafta önce de gezizede oldum. Eski sakatlığım nuksetti. Baldır lifi koptu, yine yatistayim. Hareketsiz kalınca, günlük 1400-1500 kaloriyi, 1250-1350 kaloriye düşürdüm.
Vermesem de sabit kalayım istiyorum.
Benimki sağlıklı ve dengeli beslenme üzerine kurulu.
Bahsedilen diyetlerin bir çoğunu burda duydum, öğrendim. 🤭
Maasallah canım nazar değmesin inşallah en yakın zamanda kalkarsınız ayaga.

Evet canım takviye alıyorum yükselmiyor.
Pkos tan reglim olmuyor.
Haşimoto ayrı dert. Yıllardır lazerle ugraşıyorum vucudumdaki kıllanmalar için.
Elhamdülillah ne yapalım yatmadan baklava yiyerekte hastalıklarımdan kurtulamam.
Kadın dogum uzmanım kapıdan girişte tartar beni.
Temmuzda randevum var.
Hadi insallah🙏🏻

Kızlar şu lpg yada lazer lıposaksın yada soğuk lıpolız ıle ılgılı bılgısı olan varmı. Karın skılastrma dıyor ama etkı edermı gerçekten gtsemmi bılemedım
Hiç girme bence o işlere bana yalan dolan geliyo sokağa para atmak gibi bişi sanki.en iyisi spor yetmediği yerde direk bıçak altı cesaretin varsa tabi😊

Heyt yavrum. Helal sana hemen bi cozum buluyon yada bulmakla ugrasiyon♥️

Kaptanım sağolsun A Arrietty_ dün limonu önerdi, bu sabah da doktoru dinledim, covid atlatanlar suyu çok ve limonlu içsin vücuttan tüm etkisini atmayı kolaylaştırır diye, bugün denedim, sorunsuz 2.5 içtim, daha çok içerdim de benim kilom için ideal 2.5 diye bıraktım.. İlk defa bu kadar kararlıyım kilo vermeye, pes etmem, herşeye çare bulurum, bahane yok :confused:

Anlami: bitirici dokunus. Tam senlik haa
Baktım baktım oyleymıs. Cahal olmak zor valla🤣
Hiç girme bence o işlere bana yalan dolan geliyo sokağa para atmak gibi bişi sanki.en iyisi spor yetmediği yerde direk bıçak altı cesaretin varsa tabi😊
Canım hıccc cesaretim yokk bıcak altına. Sırf 2.kez bıcak altına yatmamak ıcın 2.doğumu normal yaptım zorla😂 gerısını sen düşün duysan manyak dersın

X