Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende 2 menü buldum. ama ilk bulduğuma başlamış oldum. orjinali 2. bulduğummuş hatta isveç bile değil 13 günlük metabolizma diyeti geçiyor. bunun etkisine bakayım. ileride onu da deneyeceğim.

Hmm belki benim bahsettigim 2.olandir ikiside alternatif olabilir gerci 1 2 gun normal ielrleyerek baslamayi dusunuyorum once listeye gore alisverisimi.yapiyim . Ins. Sonucu guzel olur

serpilmesin su falan susuyorsam çok eleştirildiğin için. vampirlere yem yaparım seni

Tarhana tostu nasıl yaptın? Bir de kinoali köfte tadı nasıl değiştiriyor mu kinoa ? Ekmek yumurta vs koyuyor musun yaparken ?
Yavrucum sen bu kadar su ile nasıl yaşatıyorsun organlarını ? Çok dusuk değil mi günlük miktar ?

Tarhana tostunu deneyeceğim ilk defa duydum bende
Dene bakalım lezzetli oluyor bence içine istediğin malzemeleride koyabilirsin ben bugün peynir ve maydanoz koydum gayet güzel oldu.
Öğünleri ve sporunu iyi yaparsan dengelersin canım

2 yk tarhana,1 yumurta ve azıcık zyağını çırpıyoruz. Tost makinesinde yağlı kağıtta pişiriyoruz. Bu kadar
Kinoalı köfteyi ilk kez yaptım. Biraz kinoayı haşladım. Bol su ile yıkadım o kendine has kokusu gitsin diye. Sonra kıyma, az soğan, maydanoz, baharat ve kinoayı karıştırıp pişirdim. Yumurta koymadım hiç aklıma da gelmedi açıkcası yağsız tavada önlü arkalı pişirdim klasik. Ekmek koymadım, ekmek yerine kinoayı ekledim zaten.
Tadından ben de korkuyordum ama bence gayet lezzetliydi. Normal köfte gibiydi yani.

Benim önceligimde saglıklı olmak hocam zaten saglıklı beslenince vucutta zayıflıycak.
Hocam ben çocukluğumdan beri ugraşıyorum çok az yersem sonra daha kötü kilo alıyorum.

Şimdi bu mesajını okuyunca ekmeğime baktım inan tam buğday diye alıyordum hep ama bu tam buğday mı oluyor acaba? Eğer öyleyse değiştireyim ekmeğimiEki Görüntüle 2866285
yok canım bu siyez buğdaylı
benim bildiğim kadarıyla en faydalı karbonhidrat
bu hafta eve siyez unu aldım bende
onunla krep yazmıştı diyetisyen bu hafta
hemde bir kahvaltıda 3 kahvaltı tabağı büyüklüğünde yiyebilirsin demişti

yaptım mı hayır
3 adet kahvaltı tabağı büyüküğünde krep yesem pişmanlıktan gün boyu başka bir şey yiyemem
Ama boyumuzda ayniymis Karpuzuncekirdegi ile 155 olunca ideal oyle oluyor simdilik hedefim 56 ama eylulden sonra tekrar niyetlenebiliirz
Super olur tamtas olmalik yol
52/55 iyidir ya
sonrasında sıkılaşmaya çabalarsın
ben vücut yağ oranımı 25/27 gibi yapınca sıkılaşmaya odaklanıcam

yeni icatlar çıkarmayın yahu
55 dedik Alys 52 dedi
şimdi 4 onlukları işlemeyin beynime
bozmayın algılarımı
hem yakışmaz dimi bana o kadar zayıflık
40 yaşıma gelmişim

ben universitede 40li kilolardaydim,
ama kendi istegimle degil, cokciddi fakirlikten,
bir hazir kupa corba ile gecirdigim gunlerim oldu,
aman istemem bir daha o kilolara donmek de o kadar ac kalmak da,
doyarak mutluyum, 50ler kafi

mango super ya, cok da bereketli.
hani pahali bir meyve ama bir tanesi tum aileye yetiyor.
meyve olarak dilimle tuket,
buzluga at, smootie ne ekle buzlu buzlu,

boyle hafif eksimsi tatli tadi var, her seye yakisir.

ama dolapta beklemiyor maalesef, ya da ben beceremedim,
kestigim gun ya tuketiyoum tamamini, tuketemeyeceksem de dilimleyip buzluga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…