çok hayal kurdum ama benŞansına küs.
kendi ekmeğini yap bademden nasıl olur?Şimdi bu mesajını okuyunca ekmeğime baktım inan tam buğday diye alıyordum hep ama bu tam buğday mı oluyor acaba? Eğer öyleyse değiştireyim ekmeğimiEki Görüntüle 2866285
bende 2 menü buldum. ama ilk bulduğuma başlamış oldum. orjinali 2. bulduğummuş hatta isveç bile değil 13 günlük metabolizma diyeti geçiyor. bunun etkisine bakayım. ileride onu da deneyeceğim.
serpilmesin su falan susuyorsam çok eleştirildiğin için. vampirlere yem yaparım seniİçime su serptin valla teşekkür ederim 16:30dan sonra Bi kırıntı dahi atmadım ağzıma kimsenin menüsünü okuyamadım kendimden utandım resmen emzirdigim halde şu hariç hiç Bisey sokmadı ağzıma kesinlikle cumaya kdr dengeli Olcak ogunlerin
Tatli bi rekabet havasi. En sevdigim
Izin tartimin cok ustundeyim zaten en az 3 haftam varkilonu cuma tartısına göre güncelleyelim olur mu?
ilk başlangıcın kayıtlı bende ona göre aylık 3,44 kg kaybetmişsin. 251 gün olmuş.
@Ayse_M 31 170 29.9.2020 7.6.2021 -251,00 110,50 80,00 81,70 28,80 -3,44 1,70 26,06%
Çok üşenirim ben öyle şeylere vakit harcayamam yaçok hayal kurdum ama ben
kendi ekmeğini yap bademden nasıl olur?
alışverişi haftalık yap ve bahsedilen peynir lor peyniri 250 gr 25 gr değil.Hmm belki benim bahsettigim 2.olandir ikiside alternatif olabilir gerci 1 2 gun normal ielrleyerek baslamayi dusunuyorum once listeye gore alisverisimi.yapiyim . Ins. Sonucu guzel olur
Yani serpme derkeeenserpilmesin su falan susuyorsam çok eleştirildiğin için. vampirlere yem yaparım seni
Tarhana tostu nasıl yaptın? Bir de kinoali köfte tadı nasıl değiştiriyor mu kinoa ? Ekmek yumurta vs koyuyor musun yaparken ?Merhaba
sabah 11:30 kahvaltı tarhana tostu(küçük ebatlarda) içine beyaz peynir ve maydonoz, 1 wasa üzerine şekersiz çilek reçeli, 3 yeşil zeytin
15:00 1 kupa şekersiz nescafe
19:00 yağsız tavada pişirilmiş 6 adet kinoalı köfte
Su 2,5 litre
21:00 1 kupa yeşil çay
Bugün sadece 1000 adım atmışım evde olduğum için 30 puan ordan
Plank 20 puan
Jj 40 puan
Bölgesel egzersiz 84 puan
Toplam 174 puan
sedulu
Yavrucum sen bu kadar su ile nasıl yaşatıyorsun organlarını ? Çok dusuk değil mi günlük miktar ?sedulu
Sabah 》 2 wasa , 2 dilim beyaz peynir, salatalık, yarim minik armut
Öğlen 》 Latte , 1 muz , 2 tahilli pirinç patlağı
Ara 》1 protein bar , sade kahve
Akşam 》 5 bulgurlu sarma, 5 kasıkkabak tarator, 5 kasık yoğurt , yarim pors zeytinyağlı enginar
Su: 1 litre
Spor : 5600 adım: 300 p ( dün çok ev işi yapmıştım bel fitigimazdı zor hareket ettim bugün bu adımlar da mecburi işler hep)
Eki Görüntüle 2866276
Dene bakalım lezzetli oluyor bence içine istediğin malzemeleride koyabilirsin ben bugün peynir ve maydanoz koydum gayet güzel oldu.Tarhana tostunu deneyeceğim ilk defa duydum bende
Öğünleri ve sporunu iyi yaparsan dengelersin canımİçime su serptin valla teşekkür ederim 16:30dan sonra Bi kırıntı dahi atmadım ağzıma kimsenin menüsünü okuyamadım kendimden utandım resmen emzirdigim halde şu hariç hiç Bisey sokmadı ağzıma kesinlikle cumaya kdr dengeli Olcak ogunlerin
Oyy kıyamam kuzuya. Uyudugunda yap annesi.
2 yk tarhana,1 yumurta ve azıcık zyağını çırpıyoruz. Tost makinesinde yağlı kağıtta pişiriyoruz. Bu kadarTarhana tostu nasıl yaptın? Bir de kinoali köfte tadı nasıl değiştiriyor mu kinoa ? Ekmek yumurta vs koyuyor musun yaparken ?
Yavrucum sen bu kadar su ile nasıl yaşatıyorsun organlarını ? Çok dusuk değil mi günlük miktar ?
O zaman arabasına koyup,Gece 1de falan uyuyor o zamana kadar zaten benim pilim bitiyor
Durmuyo ki bi yerde hiperaktivO zaman arabasına koyup,
sokak sokak gezeceksiniz. Tabi ki arabada oturuyorsa. Olmuyorsa da olduğu kadar...
Onun canı sağ olsun.Durmuyo ki bi yerde hiperaktiv
Sen covid mi geçirdin canım bilmiyordum çok geçmiş olsun yeni mi geçirdin hala etkisi varSağol canım..
Yok ya 8 saat uyudum bu gece
Covidden sonra böyle hep, günün bir kısmını ağrıyıp zehir eder, uyurum geçer sonra..
Benim önceligimde saglıklı olmak hocam zaten saglıklı beslenince vucutta zayıflıycak.Amin ablacım amin
Hedefim o yönde saçı başı dökmeden
Yüzüm gözüm solmadan hastalıklı beniz gibi görünmeden depolarım boşalmadan başım gözüm dönmeden aç kalmadan
Sağlıklı parlak bir görüntü ile kiloları kalıcı bir şekilde göndermek
yok canım bu siyez buğdaylıŞimdi bu mesajını okuyunca ekmeğime baktım inan tam buğday diye alıyordum hep ama bu tam buğday mı oluyor acaba? Eğer öyleyse değiştireyim ekmeğimiEki Görüntüle 2866285
52/55 iyidir yaAma boyumuzda ayniymisKarpuzuncekirdegi ile 155 olunca ideal oyle oluyor simdilik hedefim 56 ama eylulden sonra tekrar niyetlenebiliirz
Super olur tamtas olmalik yol
yeni icatlar çıkarmayın yahu
55 dedikAlys 52 dedi
şimdi 4 onlukları işlemeyin beynime
bozmayın algılarımı
hem yakışmaz dimi bana o kadar zayıflık
40 yaşıma gelmişim
Lahana sarması, yaprak sarması üstüne kalaolu büskivi fazla olmuş gerçekten.
Senin yerinde olsam yarın hafif kahvaltı
akşam üstü sebze salata ile 2 öğünde kapatırım
Benimde evde mango var hayatımda ilk kez yiyeceğim. Ben yeni tatları denemeye korkanlardanım. Direkt meyve gibi yiyeyim mi.
Umarım şimdi iyisindir canım…
Detoks kraliçemiz gelmişMerhaba kizlarrrrr bu hafta beni affedin cok giremiyorummm..
Kahvaltı
1 haslama yumurta
Domates
Peynir
Aksam
Ton balıklı salata
2.5 lt su
3.kahve
1 yag yakan cay
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2866289
alışverişi haftalık yap ve bahsedilen peynir lor peyniri 250 gr 25 gr değil.