Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım kendini kötü hissetme bence evet fazla olmuş ama sen de farkındasın. Önemli olan dengelemen. Bundan sonraki günler hafif beslenir egzersizi iyi tutarsan dengelersin bence.

Çok güzel menü olmuş gerçekten ✌️😁

Sporla destekleyebilseydin daha güzel olurmuş ama olsun menü de güzel 👍

Aaaa hani dukan 😁 ben yulaf kepeği almayı unutmuşum yahu o da çok önemliymiş dukanda 🥲
Bebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyor😬

Ekmek sabah olsaymış keşke. Yada akşam 1 dl de kalsaymış.
Sporlar süper gerçi yakmışsındır gerçi

Diyetisyenim tb ekmeğinin glisemik indeksinin beyaz ekmekten bile yüksek olduğunu tüketmememi söyledi geçen hafta. Çok tahıllı yada çavdar alıyorum artık birde üzerinde şekersiz yazan paketleri alın demişti. Aklında olsun

Evet haklisiniz aslinda hic yemesem daha iyiydi ama doymadan kalmak istemedim ,bu paketi bitirince cavdarli dusunuyorum aslinda onlarda daha cok ekmek yemişim gibi hissediyorum sekersiz aliyorumda jns.yinede yakabilmisimdir😬

evet isveç diyeti yapıyorum. ama bende kalabalık liste görmen mümkün değil bu olmasa da. koy verince gidiyor bende diyet falan kalmıyor.
Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ben de tam aksine bol çeşit yemeliyim ki bıkkınlık olmasın. Bir de enerjim düşer, basım ağrır, bulantı da cabası. Nazlı miyim neyim? 😁 Bünye farkı sanırım...

Afiyet, şifa olsun. 😊 Tarhana tostu nedir?
Teşekkürler 🥰 2 yk tarhana, 1 yumurta ve azıcık zyağını çırpıyoruz. Tost makinesinde yağlı kağıtta pişiriyoruz. Çok basit ama lezzetli bir tarif hem de besleyici 😻
Bebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyor😬
Benimki de öyle, spor yapmıyım diye gelip üstüme yatıyor mekik çekerken falan 😂 ben de uyuduğunda yapıyorum.

Sabah
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmegi
Domates salatalık
1 kaşık helva
1 kaşık kaymak

Oglen:
1 tabak tavuk sote

Aksam
1 kase yoğurt

Su: 2 litre Yarım litre daha içerim

Spor:
45 sn planı
100 suguat 16
6500 adim 190×2 380
Toplam puan- 396 puan
CEYDOS CEYDOS A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ @sedulu
Akşamı sadece yoğurtla kapatmışsın. Acıkmadın mı?
Yanına salatalık yada yeşillik ekleyebilirsin hafif kapatmak istediğinde.
Onun dışında menü on numara 🤩

Teşekkürler 🥰 2 yk tarhana, 1 yumurta ve azıcık zyağını çırpıyoruz. Tost makinesinde yağlı kağıtta pişiriyoruz. Çok basit ama lezzetli bir tarif hem de besleyici 😻

Benimki de öyle, spor yapmıyım diye gelip üstüme yatıyor mekik çekerken falan 😂 ben de uyuduğunda yapıyorum.
Aa guzelmis, denemeliyim. 😎

evet isveç diyeti yapıyorum. ama bende kalabalık liste görmen mümkün değil bu olmasa da. koy verince gidiyor bende diyet falan kalmıyor.
Isvec icin 2farkli menu gordum biri ilkgun kahveylebasliyor2. Domates peynir cok alakasiz geldi ikisininde etkisi ayni midir acaba

Sabah 2 dılım peynır yarım haslanmıs yumurta cay

Saat 13:30 1 dılım karpuz, 4 badem

Saat 20:30 yogurtlu kabak 2 dılım karpuz,1 dılım ekmek

sözde detoks yapacaktım😂 hey allahım ya normal menu oldu
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
su yok bunda. ama menün gayet güzel.
Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ben de tam aksine bol çeşit yemeliyim ki bıkkınlık olmasın. Bir de enerjim düşer, basım ağrır, bulantı da cabası. Nazlı miyim neyim? 😁 Bünye farkı sanırım...
kan şekerine baktırdın mı hiç. insülin direncine. onlar böyle sık beslenme istiyor. geçmişte aç kalınca benimde başım ağrırdı. böyle sersem sersem yatardım. sonra fark ettim ki karbonhidrat beni böyle yapıyormuş. o günden beri sınırlı tüketiyorum. hatta tüketmiyorum.

Isvec icin 2farkli menu gordum biri ilkgun kahveylebasliyor2. Domates peynir cok alakasiz geldi ikisininde etkisi ayni midir acaba
bende 2 menü buldum. ama ilk bulduğuma başlamış oldum. orjinali 2. bulduğummuş hatta isveç bile değil 13 günlük metabolizma diyeti geçiyor. bunun etkisine bakayım. ileride onu da deneyeceğim.

Ekmek sabah olsaymış keşke. Yada akşam 1 dl de kalsaymış.
Sporlar süper gerçi yakmışsındır gerçi

Diyetisyenim tb ekmeğinin glisemik indeksinin beyaz ekmekten bile yüksek olduğunu tüketmememi söyledi geçen hafta. Çok tahıllı yada çavdar alıyorum artık birde üzerinde şekersiz yazan paketleri alın demişti. Aklında olsun
Şimdi bu mesajını okuyunca ekmeğime baktım inan tam buğday diye alıyordum hep ama bu tam buğday mı oluyor acaba? Eğer öyleyse değiştireyim ekmeğimi
E9C52836-BE7F-4AA0-B8A4-1C073FD14CA7.png

Tarhana tostunu deneyeceğim ilk defa duydum bende

Canım kendini kötü hissetme bence evet fazla olmuş ama sen de farkındasın. Önemli olan dengelemen. Bundan sonraki günler hafif beslenir egzersizi iyi tutarsan dengelersin bence.

Çok güzel menü olmuş gerçekten ✌️😁

Sporla destekleyebilseydin daha güzel olurmuş ama olsun menü de güzel 👍

Aaaa hani dukan 😁 ben yulaf kepeği almayı unutmuşum yahu o da çok önemliymiş dukanda 🥲
İçime su serptin valla teşekkür ederim 16:30dan sonra Bi kırıntı dahi atmadım ağzıma kimsenin menüsünü okuyamadım kendimden utandım resmen emzirdigim halde şu hariç hiç Bisey sokmadı ağzıma kesinlikle cumaya kdr dengeli Olcak ogunlerin🙂

X