- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Bugün bende 69.7 çıktımSelam kizlar
69.7 ile basladim bugun
Dukan protein gunundeyim
Sen uyma bunlara kaptanım 40kilo nedir yahu Seren Serengil gibi olmayınyeni icatlar çıkarmayın yahu
55 dedik @Alys 52 dedi
şimdi 4 onlukları işlemeyin beynime
bozmayın algılarımı
hem yakışmaz dimi bana o kadar zayıflık
40 yaşıma gelmişim
kilonu cuma tartısına göre güncelleyelim olur mu?Selam kizlar
69.7 ile basladim bugun
Dukan protein gunundeyim
ilk başlangıcın kayıtlı bende ona göre aylık 3,44 kg kaybetmişsin. 251 gün olmuş.Ceydos Um beni de hesaplar misin ya sana zahmet ama ben 7 Temmuz da başladım buraya geldiğim.den beri mi hesaplayacaksin tam tarihi hatırlamıyorum da buraya geldiğim zamani
E English_teacherrr | 31 | 170 | 29.9.2020 | 7.6.2021 | -251,00 | 110,50 | 80,00 | 81,70 | 28,80 | -3,44 | 1,70 | 26,06% |
Lahana sarması, yaprak sarması üstüne kalaolu büskivi fazla olmuş gerçekten.CEYDOS
Bugün menum çok kotuydu misafirlikteydim ve başka seçeneğim yoktu tüm cezalara razıyım
Kahvalti=2yumurta az yağda pismis
2zeytin
1dilim süzme peynir yeşillik
2dilim cavdar ekmegi
Ara=4lahana sarma
Öğle=buraya özgü köfte çorbası ikikepce
Yaprak sarma sayamadım kaç tane yediğimi valla
Ara=çayın yanında 2kakaolu bisküvi ve çok az patlamış mısır
Akşamı boş geciyorum çok yediğim için 16:30da bitirdim yemeyi birazdan spora başlıcam onuda bitince yazarım 1.5litre şu oldu yatana kdr 2.5yapcam
Valla gelecek yorumlardan çok korkuyoruuuuumama kaptanım cumaya hedefledigimden daha fazla vercem söz bana ders oldu bugün
Benimde evde mango var hayatımda ilk kez yiyeceğim. Ben yeni tatları denemeye korkanlardanım. Direkt meyve gibi yiyeyim mi.@sedulu
11.00
1 bardak meyveli kefir, ev yapimi
12.30
Poke bowl, (2 yk pirinc, yarim mango ve 1 tabak sebze ile)
Arada
1 avus kuruyemis
1 kuru incir
17.30
1 tabak kiymali patlican,
Yarim kase yogurt
Yarim kase piyaz, az fasulyeli bol salatalo
2 lt su simdilik, daha icmeye calisicam.
Sporu sonra yazayim.
Kotu bir gun gecirdim, hic adim sayima bakmadim bile, simdiden sonra adimlamaya odaklanicam.
Canım kendini kötü hissetme bence evet fazla olmuş ama sen de farkındasın. Önemli olan dengelemen. Bundan sonraki günler hafif beslenir egzersizi iyi tutarsan dengelersin bence.CEYDOS
Bugün menum çok kotuydu misafirlikteydim ve başka seçeneğim yoktu tüm cezalara razıyım
Kahvalti=2yumurta az yağda pismis
2zeytin
1dilim süzme peynir yeşillik
2dilim cavdar ekmegi
Ara=4lahana sarma
Öğle=buraya özgü köfte çorbası ikikepce
Yaprak sarma sayamadım kaç tane yediğimi valla
Ara=çayın yanında 2kakaolu bisküvi ve çok az patlamış mısır
Akşamı boş geciyorum çok yediğim için 16:30da bitirdim yemeyi birazdan spora başlıcam onuda bitince yazarım 1.5litre şu oldu yatana kdr 2.5yapcam
Valla gelecek yorumlardan çok korkuyoruuuuumama kaptanım cumaya hedefledigimden daha fazla vercem söz bana ders oldu bugün
Çok güzel menü olmuş gerçektenKahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
10 kaju 3 ceviz
1 dilim kavun
Aralar (okulda )
1 Türk kahvesi
200 ml kuşburnu çayı
200 ml papatya çayı
Ara (annemde )
300 ml kahveli süt
Akşam 17.00 17.30
1 tabak kuru fasulye
2 tavuk baget
1 kase süzme yoğurt
1 dilim kavun
1 soğan
1 maden suyu
Su yatana kadar 2 - 2.5 lt arası
Sporla destekleyebilseydin daha güzel olurmuş ama olsun menü de güzelSabah kalktım öğlene kadar 1litre su içtim yemekten yarım saat öncede yeşil çay içtim
Öğlen yoğurdun içine salatalık doğrayıb yedim
Axşam yemeğine kadarda 1 litre su içtim
Akşam yemeğimde de tavuk göğsü ve salata yedim
Şimdi bir kupa sade kahve içicem sonra yatana kadarda yarım litre su
Spor yapamadım yine
Aaaa hani dukan
Tesekkur ederim canımkilonu cuma tartısına göre güncelleyelim olur mu?
ilk başlangıcın kayıtlı bende ona göre aylık 3,44 kg kaybetmişsin. 251 gün olmuş.
E English_teacherrr 31 170 29.9.2020 7.6.2021 -251,00 110,50 80,00 81,70 28,80 -3,44 1,70 26,06%
yeni icatlar çıkarmayın yahu
55 dedik @Alys 52 dedi
şimdi 4 onlukları işlemeyin beynime
bozmayın algılarımı
hem yakışmaz dimi bana o kadar zayıflık
40 yaşıma gelmişim
aynen onun gibi olmayayım yaSen uyma bunlara kaptanım 40kilo nedir yahu Seren Serengil gibi olmayın
Bu menünün kalorisi çok düşük değil mi? Önünde daha uzun bir yol var. BMH'den düşük kalori almamak gerektigini söylüyorlar. Şimdi bu kadar dusukse 3-5 ay sonra nasıl besleneceksin?
Lahana sarması, yaprak sarması üstüne kalaolu büskivi fazla olmuş gerçekten.
Senin yerinde olsam yarın hafif kahvaltı
akşam üstü sebze salata ile 2 öğünde kapatırım
Benimde evde mango var hayatımda ilk kez yiyeceğim. Ben yeni tatları denemeye korkanlardanım. Direkt meyve gibi yiyeyim mi.
Umarım şimdi iyisindir canım…
Evet ablacim. Benim menuler sikintili azicik. Heleki bugunBu menünün kalorisi çok düşük değil mi? Önünde daha uzun bir yol var. BMH'den düşük kalori almamak gerektigini söylüyorlar. Şimdi bu kadar dusukse 3-5 ay sonra nasıl besleneceksin?
Yulaf kepegi degil yanlis biliyormusuz. Bugday kepegi yemeliyiz.Canım kendini kötü hissetme bence evet fazla olmuş ama sen de farkındasın. Önemli olan dengelemen. Bundan sonraki günler hafif beslenir egzersizi iyi tutarsan dengelersin bence.
Çok güzel menü olmuş gerçekten
Sporla destekleyebilseydin daha güzel olurmuş ama olsun menü de güzel
Aaaa hani dukanben yulaf kepeği almayı unutmuşum yahu o da çok önemliymiş dukanda
Aman canım kendine dikkat et. Diyetisyenle mi ilerlesen acaba?Evet ablacim. Benim menuler sikintili azicik. Heleki bugunben tup mide ameliyati oldum. Zaten fazla yiyemiyom. Ama duzelme var
Bütün internet sitelerinde yulaf diye yazıyoduYulaf kepegi degil yanlis biliyormusuz. Bugday kepegi yemeliyiz.
Afiyet, şifa olsun.Merhaba
sabah 11:30 kahvaltı tarhana tostu(küçük ebatlarda) içine beyaz peynir ve maydonoz, 1 wasa üzerine şekersiz çilek reçeli, 3 yeşil zeytin
15:00 1 kupa şekersiz nescafe
19:00 yağsız tavada pişirilmiş 6 adet kinoalı köfte
Su 2,5 litre
21:00 1 kupa yeşil çay
Bugün sadece 1000 adım atmışım evde olduğum için 30 puan ordan
Plank 20 puan
Jj 40 puan
Bölgesel egzersiz 84 puan
Toplam 174 puan
@sedulu
Makyajlı haline bile katlanamıyorum benaynen onun gibi olmayayım ya
kadın yaş sendromuna girmiş resmen
çıtırlarla aşık atıyor
makyajsız halini görmeyi isterdim ne yalan söyliyeyim
Azıcık beynim yanmış ola bilirdiğer topiğe yazman gerekiyor canım
bu dukan atak için mi buğday kepeği ?Yulaf kepegi degil yanlis biliyormusuz. Bugday kepegi yemeliyiz.
Kaptanım bu liste özel bir sürece mi ait?Eki Görüntüle 2866268
12:15 - 15:15 ve 19:15 saatlerinde beslendim.
sabah iki etimek arası peynir yaptım. kalan menülere olduğu gibi uydum. az sonra evde çikolata bulabilirsem 1 x 1 kre yiyeceğim bilginize.
su : 3000 ml ama devam.
E English_teacherrr @aedenli @matilda34 @Yzgt66
Ekmek sabah olsaymış keşke. Yada akşam 1 dl de kalsaymış.Sabah ,limonlu su ,1krep ,az cilek receli
Ara yarim elma ,yarim haslanmis misir
Aksam 4 y.k bezelye yemegi ,2d.tavuk salam ,2 dilim tb ekmek(bugun cok acikmis hissettim)
Ara 2kare bitter cikolata ,cay
2.5ltre su uyuyana kadar 1lt devam edicem
30dk leslie3 120puan
30dk kosu 180puan
11 .000 adim 660puan
Toplam 960puan
H3RA_ CEYDOS A Arrietty_ @sedulu