Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yeni icatlar çıkarmayın yahu
55 dedik @Alys 52 dedi
şimdi 4 onlukları işlemeyin beynime
bozmayın algılarımı
hem yakışmaz dimi bana o kadar zayıflık
40 yaşıma gelmişim
Sen uyma bunlara kaptanım 40kilo nedir yahu Seren Serengil gibi olmayın

Selam kizlar
69.7 ile basladim bugun

Dukan protein gunundeyim
kilonu cuma tartısına göre güncelleyelim olur mu?
Ceydos Um beni de hesaplar misin ya sana zahmet ama ben 7 Temmuz da başladım buraya geldiğim.den beri mi hesaplayacaksin tam tarihi hatırlamıyorum da buraya geldiğim zamani
ilk başlangıcın kayıtlı bende ona göre aylık 3,44 kg kaybetmişsin. 251 gün olmuş.
E English_teacherrr 3117029.9.20207.6.2021-251,00
110,50​
80,00​
81,70​
28,80​
-3,44​
1,70​
26,06%​

Lahana sarması, yaprak sarması üstüne kalaolu büskivi fazla olmuş gerçekten.
Senin yerinde olsam yarın hafif kahvaltı
akşam üstü sebze salata ile 2 öğünde kapatırım
Benimde evde mango var hayatımda ilk kez yiyeceğim. Ben yeni tatları denemeye korkanlardanım. Direkt meyve gibi yiyeyim mi.
Umarım şimdi iyisindir canım…

Canım kendini kötü hissetme bence evet fazla olmuş ama sen de farkındasın. Önemli olan dengelemen. Bundan sonraki günler hafif beslenir egzersizi iyi tutarsan dengelersin bence.
Çok güzel menü olmuş gerçekten
Sporla destekleyebilseydin daha güzel olurmuş ama olsun menü de güzel
Aaaa hani dukan ben yulaf kepeği almayı unutmuşum yahu o da çok önemliymiş dukanda

Tesekkur ederim canım

yeni icatlar çıkarmayın yahu
55 dedik @Alys 52 dedi
şimdi 4 onlukları işlemeyin beynime
bozmayın algılarımı
hem yakışmaz dimi bana o kadar zayıflık
40 yaşıma gelmişim

Ama boyumuzda ayniymis Karpuzuncekirdegi ile 155 olunca ideal oyle oluyor simdilik hedefim 56 ama eylulden sonra tekrar niyetlenebiliirz
Super olur tamtas olmalik yol

Bu menünün kalorisi çok düşük değil mi? Önünde daha uzun bir yol var. BMH'den düşük kalori almamak gerektigini söylüyorlar. Şimdi bu kadar dusukse 3-5 ay sonra nasıl besleneceksin?

Eger tek basina yiyceksen tamamini soyma derim ustunden kesip kalanini strecle ortebilirsin ,eger sertse hafif mayhoş olur yumusak hali baya tatli 1 2.dilim tatliyi karsilar

Bu menünün kalorisi çok düşük değil mi? Önünde daha uzun bir yol var. BMH'den düşük kalori almamak gerektigini söylüyorlar. Şimdi bu kadar dusukse 3-5 ay sonra nasıl besleneceksin?
Evet ablacim. Benim menuler sikintili azicik. Heleki bugun ben tup mide ameliyati oldum. Zaten fazla yiyemiyom.Ama duzelme var

Yulaf kepegi degil yanlis biliyormusuz. Bugday kepegi yemeliyiz.

Afiyet, şifa olsun. Tarhana tostu nedir?

aynen onun gibi olmayayım ya
kadın yaş sendromuna girmiş resmen
çıtırlarla aşık atıyor
makyajsız halini görmeyi isterdim ne yalan söyliyeyim
Makyajlı haline bile katlanamıyorum ben
Zayıfladıkça çirkinleşmek istemem.Ümit Erdim de Serenden farklı değil

Ekmek sabah olsaymış keşke. Yada akşam 1 dl de kalsaymış.
Sporlar süper gerçi yakmışsındır gerçi

Diyetisyenim tb ekmeğinin glisemik indeksinin beyaz ekmekten bile yüksek olduğunu tüketmememi söyledi geçen hafta. Çok tahıllı yada çavdar alıyorum artık birde üzerinde şekersiz yazan paketleri alın demişti. Aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…