Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyor

Evet haklisiniz aslinda hic yemesem daha iyiydi ama doymadan kalmak istemedim ,bu paketi bitirince cavdarli dusunuyorum aslinda onlarda daha cok ekmek yemişim gibi hissediyorum sekersiz aliyorumda jns.yinede yakabilmisimdir

evet isveç diyeti yapıyorum. ama bende kalabalık liste görmen mümkün değil bu olmasa da. koy verince gidiyor bende diyet falan kalmıyor.
Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ben de tam aksine bol çeşit yemeliyim ki bıkkınlık olmasın. Bir de enerjim düşer, basım ağrır, bulantı da cabası. Nazlı miyim neyim? Bünye farkı sanırım...

Afiyet, şifa olsun. Tarhana tostu nedir?
Teşekkürler 2 yk tarhana, 1 yumurta ve azıcık zyağını çırpıyoruz. Tost makinesinde yağlı kağıtta pişiriyoruz. Çok basit ama lezzetli bir tarif hem de besleyici
Bebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyor
Benimki de öyle, spor yapmıyım diye gelip üstüme yatıyor mekik çekerken falan ben de uyuduğunda yapıyorum.

Akşamı sadece yoğurtla kapatmışsın. Acıkmadın mı?
Yanına salatalık yada yeşillik ekleyebilirsin hafif kapatmak istediğinde.
Onun dışında menü on numara

Aa guzelmis, denemeliyim.

evet isveç diyeti yapıyorum. ama bende kalabalık liste görmen mümkün değil bu olmasa da. koy verince gidiyor bende diyet falan kalmıyor.
Isvec icin 2farkli menu gordum biri ilkgun kahveylebasliyor2. Domates peynir cok alakasiz geldi ikisininde etkisi ayni midir acaba

su yok bunda. ama menün gayet güzel.
Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ben de tam aksine bol çeşit yemeliyim ki bıkkınlık olmasın. Bir de enerjim düşer, basım ağrır, bulantı da cabası. Nazlı miyim neyim? Bünye farkı sanırım...
kan şekerine baktırdın mı hiç. insülin direncine. onlar böyle sık beslenme istiyor. geçmişte aç kalınca benimde başım ağrırdı. böyle sersem sersem yatardım. sonra fark ettim ki karbonhidrat beni böyle yapıyormuş. o günden beri sınırlı tüketiyorum. hatta tüketmiyorum.

Isvec icin 2farkli menu gordum biri ilkgun kahveylebasliyor2. Domates peynir cok alakasiz geldi ikisininde etkisi ayni midir acaba
bende 2 menü buldum. ama ilk bulduğuma başlamış oldum. orjinali 2. bulduğummuş hatta isveç bile değil 13 günlük metabolizma diyeti geçiyor. bunun etkisine bakayım. ileride onu da deneyeceğim.

Şimdi bu mesajını okuyunca ekmeğime baktım inan tam buğday diye alıyordum hep ama bu tam buğday mı oluyor acaba? Eğer öyleyse değiştireyim ekmeğimi

Tarhana tostunu deneyeceğim ilk defa duydum bende

İçime su serptin valla teşekkür ederim 16:30dan sonra Bi kırıntı dahi atmadım ağzıma kimsenin menüsünü okuyamadım kendimden utandım resmen emzirdigim halde şu hariç hiç Bisey sokmadı ağzıma kesinlikle cumaya kdr dengeli Olcak ogunlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…