Bebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyorCanım kendini kötü hissetme bence evet fazla olmuş ama sen de farkındasın. Önemli olan dengelemen. Bundan sonraki günler hafif beslenir egzersizi iyi tutarsan dengelersin bence.
Çok güzel menü olmuş gerçekten
Sporla destekleyebilseydin daha güzel olurmuş ama olsun menü de güzel
Aaaa hani dukanben yulaf kepeği almayı unutmuşum yahu o da çok önemliymiş dukanda
kusur yok canımAzıcık beynim yanmış ola bilir
Kusura bakmayin
evet isveç diyeti yapıyorum. ama bende kalabalık liste görmen mümkün değil bu olmasa da. koy verince gidiyor bende diyet falan kalmıyor.Kaptanım bu liste özel bir sürece mi ait?
Genel olarak listelere bakınca kendimi çok obur gordum.
Oyy kıyamam kuzuya. Uyudugunda yap annesi.Bebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyor
helal olsun kız. lafımı olur.yeterki zayıflayalım birlikte. bunlar motive edici şeyler.
Ekmek sabah olsaymış keşke. Yada akşam 1 dl de kalsaymış.
Sporlar süper gerçi yakmışsındır gerçi
Diyetisyenim tb ekmeğinin glisemik indeksinin beyaz ekmekten bile yüksek olduğunu tüketmememi söyledi geçen hafta. Çok tahıllı yada çavdar alıyorum artık birde üzerinde şekersiz yazan paketleri alın demişti. Aklında olsun
Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ben de tam aksine bol çeşit yemeliyim ki bıkkınlık olmasın. Bir de enerjim düşer, basım ağrır, bulantı da cabası. Nazlı miyim neyim?evet isveç diyeti yapıyorum. ama bende kalabalık liste görmen mümkün değil bu olmasa da. koy verince gidiyor bende diyet falan kalmıyor.
TeşekkürlerAfiyet, şifa olsun.Tarhana tostu nedir?
Benimki de öyle, spor yapmıyım diye gelip üstüme yatıyor mekik çekerken falanBebeğim çok huysuz ne zaman spor yapmaya başlasam bacaklarıma sarılıp ağlamaya başlıyor
Akşamı sadece yoğurtla kapatmışsın. Acıkmadın mı?
Şansına küs.kaçamak çikolata yapacaktım yalan oldu. evde çikolata yok olanda %100 zaten peh.
Aa guzelmis, denemeliyim.Teşekkürler2 yk tarhana, 1 yumurta ve azıcık zyağını çırpıyoruz. Tost makinesinde yağlı kağıtta pişiriyoruz. Çok basit ama lezzetli bir tarif hem de besleyici
Benimki de öyle, spor yapmıyım diye gelip üstüme yatıyor mekik çekerken falanben de uyuduğunda yapıyorum.
Isvec icin 2farkli menu gordum biri ilkgun kahveylebasliyor2. Domates peynir cok alakasiz geldi ikisininde etkisi ayni midir acabaevet isveç diyeti yapıyorum. ama bende kalabalık liste görmen mümkün değil bu olmasa da. koy verince gidiyor bende diyet falan kalmıyor.
su yok bunda. ama menün gayet güzel.
kan şekerine baktırdın mı hiç. insülin direncine. onlar böyle sık beslenme istiyor. geçmişte aç kalınca benimde başım ağrırdı. böyle sersem sersem yatardım. sonra fark ettim ki karbonhidrat beni böyle yapıyormuş. o günden beri sınırlı tüketiyorum. hatta tüketmiyorum.Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ben de tam aksine bol çeşit yemeliyim ki bıkkınlık olmasın. Bir de enerjim düşer, basım ağrır, bulantı da cabası. Nazlı miyim neyim?Bünye farkı sanırım...
bende 2 menü buldum. ama ilk bulduğuma başlamış oldum. orjinali 2. bulduğummuş hatta isveç bile değil 13 günlük metabolizma diyeti geçiyor. bunun etkisine bakayım. ileride onu da deneyeceğim.Isvec icin 2farkli menu gordum biri ilkgun kahveylebasliyor2. Domates peynir cok alakasiz geldi ikisininde etkisi ayni midir acaba
Şimdi bu mesajını okuyunca ekmeğime baktım inan tam buğday diye alıyordum hep ama bu tam buğday mı oluyor acaba? Eğer öyleyse değiştireyim ekmeğimiEkmek sabah olsaymış keşke. Yada akşam 1 dl de kalsaymış.
Sporlar süper gerçi yakmışsındır gerçi
Diyetisyenim tb ekmeğinin glisemik indeksinin beyaz ekmekten bile yüksek olduğunu tüketmememi söyledi geçen hafta. Çok tahıllı yada çavdar alıyorum artık birde üzerinde şekersiz yazan paketleri alın demişti. Aklında olsun
Tarhana tostunu deneyeceğim ilk defa duydum bendeTeşekkürler2 yk tarhana, 1 yumurta ve azıcık zyağını çırpıyoruz. Tost makinesinde yağlı kağıtta pişiriyoruz. Çok basit ama lezzetli bir tarif hem de besleyici
Benimki de öyle, spor yapmıyım diye gelip üstüme yatıyor mekik çekerken falanben de uyuduğunda yapıyorum.
İçime su serptin valla teşekkür ederim 16:30dan sonra Bi kırıntı dahi atmadım ağzıma kimsenin menüsünü okuyamadım kendimden utandım resmen emzirdigim halde şu hariç hiç Bisey sokmadı ağzıma kesinlikle cumaya kdr dengeli Olcak ogunlerinCanım kendini kötü hissetme bence evet fazla olmuş ama sen de farkındasın. Önemli olan dengelemen. Bundan sonraki günler hafif beslenir egzersizi iyi tutarsan dengelersin bence.
Çok güzel menü olmuş gerçekten
Sporla destekleyebilseydin daha güzel olurmuş ama olsun menü de güzel
Aaaa hani dukanben yulaf kepeği almayı unutmuşum yahu o da çok önemliymiş dukanda