Tartı hediye olduğu için adamlar üzerine reklamını yapmış. Bir dahakine kapar öyle çekerim.bu mesaj reklam kokuyor.
niye burada öpücük yok ya o da olmalıydı ben sana yolladım say.Selam canlarim. Sabah tartildim resmi cekildim ama buraya atmaya unutmusum
CEYDOS ve gaddar kaptandan azar yemeden atam bari
Ya cok haklısın. Okadar pislik doluki etraf. Daha gecen hafta instadan bırısı dadandı bana fake dıye hesap acmıs. Israrla engelledıkce yenısını acıp en son iğrenc bı foto yolladı. Allahın belası engelledım tabı ama bıdaha yazar dıyede korkuyorumne olursa olsun ceylan böyle mesaj yazılmaz ki. başıma geldi adamın biri bana otel faturası yolladı. kibarca benim bununla ilgim olmadığını yanlış yere yolladığını ilgili kişilere tekrar yollaması gerektiğini söyledim. çok çirkin geldi yazdıkları
Bugunluk yemıycem canım normalde yıyorumda. Bugun kabak detoksı gıbı olsun menum ıstedım bana ıyı gelıyor menusuNiden tavuk yemiyorsun esmer kadın
Evet krakerım doğru hatrlıyosumOh hele şükür Ceylanım(ismini doğru hatırlıyorumdur umarım )
başına bir daha böyle bir olay gelirse savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım dersen geri adım atar. devam ediyorsa da gidip gerçekten yapabilirsin.Ya cok haklısın. Okadar pislik doluki etraf. Daha gecen hafta instadan bırısı dadandı bana fake dıye hesap acmıs. Israrla engelledıkce yenısını acıp en son iğrenc bı foto yolladı. Allahın belası engelledım tabı ama bıdaha yazar dıyede korkuyorum
Bugunluk yemıycem canım normalde yıyorumda. Bugun kabak detoksı gıbı olsun menum ıstedım bana ıyı gelıyor menusu
Evet krakerım doğru hatrlıyosum
HosgeldinSelam bende katılmak istiyorum aranıza
Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal @magickk @Tavsannesi @Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç
Bende domates cok seviyorummmmSu an cok saskinim ,cunku en cok domates tüketiyorum yikildim diyebilirimananas cok faydali evet haftaici unutmazsam hindistancevizi yagida alicam surekli aklımdan cikiyor yag yakimini hizlandiriyor ,ananasta harika
Hem gaddar hem komikCumaya Kurt adamlari 1. Yapacak bir eksi ile gelmezsen sasiririm
Gaddar kaptan magnezyum demisti. Kullandim fayda gordum yeminle. Kullan benceCuma: 67.40
Pazartesi 67.90
Hedef 67.00
Son 3 hafta klasiği yine pazartesi tartısında fazlayım.
Wcye çıkamadım yine çıldiriciiimmm
OmgSera mi oluyor ismi bilmiyorum. Salatalik ordan aliyoruz. Lidl de harika domates buldum dun
Guzellige bak
Hıc cevap vermmeıstım resımden sonra savcıya verıcem dıyıp engelledım daha yazmadı umarım yazmazbaşına bir daha böyle bir olay gelirse savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım dersen geri adım atar. devam ediyorsa da gidip gerçekten yapabilirsin.
Cok guzel, ben de cuma için çok motiveyim.Günaydın güzel hatunlar
Eki Görüntüle 2865580
Cuma 58.60
Bugün 58.50
Hedef 58
Spor dersine gideceğim o yüzden uyandığım gibi tartıldım. Ama yine eksi
A Arrietty_sedulu CEYDOS
perilerim cuma bizim günümüz olacak
Ozzybal @Mahi57 @magickk @Tavsannesi
Domatese çok şaşırdım, ben 1 aydır o kadar çok domates tükettim ki, eve haftada 4 kilo domates alıyordum. Ananası yarından itibaren diyetimde kullanacağım.Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal @magickk @Tavsannesi @Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç
Canim ben evde değilim, tarti siparis ettim, yeni geldi. Ama tokum ve 1 litre su içtim. Fotomu yarın sabah paylaşacağım.kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
aedenli asena87 Asi Matmazel Karpuzuncekirdegi matilda34 noram Ozzybal
@Onlymemeself tartı fotoğrafın yoktu
Tamam tamam rafa kaldirdim bi sureSeni gebertirim kız gibi..hem eksi gelmişin hem hala detoks diyorsun.Bu hafta detoks yapma sağlıklı beslen.Kas ve su kaybedersin diye korkuyorum
Ben de hergun mutlaka yedim yemesem demek daha cok verecektimBen dün domates yedim demek ondan artı çıktımlisteme eklemiyim bu hafta bakalım bi değişiklik olcak mı.