Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya cok haklısın. Okadar pislik doluki etraf. Daha gecen hafta instadan bırısı dadandı bana fake dıye hesap acmıs. Israrla engelledıkce yenısını acıp en son iğrenc bı foto yolladı. Allahın belası engelledım tabı ama bıdaha yazar dıyede korkuyorum
Niden tavuk yemiyorsun esmer kadın
Bugunluk yemıycem canım normalde yıyorumda. Bugun kabak detoksı gıbı olsun menum ıstedım bana ıyı gelıyor menusu
Oh hele şükür Ceylanım (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım)
Evet krakerım doğru hatrlıyosum

başına bir daha böyle bir olay gelirse savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım dersen geri adım atar. devam ediyorsa da gidip gerçekten yapabilirsin.

Selam bende katılmak istiyorum aranıza
Hosgeldin

Su an cok saskinim ,cunku en cok domates tüketiyorum yikildim diyebilirim ananas cok faydali evet haftaici unutmazsam hindistancevizi yagida alicam surekli aklımdan cikiyor yag yakimini hizlandiriyor ,ananasta harika
Bende domates cok seviyorummmm
Cumaya Kurt adamlari 1. Yapacak bir eksi ile gelmezsen sasiririm
Hem gaddar hem komik
A Arrietty_ sedulu H3RA_
Cuma: 67.40
Pazartesi 67.90
Hedef 67.00
Son 3 hafta klasiği yine pazartesi tartısında fazlayım.
Wcye çıkamadım yine çıldiriciiimmm
Gaddar kaptan magnezyum demisti. Kullandim fayda gordum yeminle. Kullan bence

Cok guzel, ben de cuma için çok motiveyim.
Domatese çok şaşırdım, ben 1 aydır o kadar çok domates tükettim ki, eve haftada 4 kilo domates alıyordum. Ananası yarından itibaren diyetimde kullanacağım.
Canim ben evde değilim, tarti siparis ettim, yeni geldi. Ama tokum ve 1 litre su içtim. Fotomu yarın sabah paylaşacağım.

Slm Kızlar çok yogun geciyo günüm, tartıyı paylaşıp kaçıyorum akşama gelirim
Allah için bin sayfa olmasın
Cuma 54
Bugün 54 reglim tartıya yansımamış henüz şu güzelliği cuma yapsa nolurdu
CEYDOS A Arrietty_

Eklentiler

• F081FD12-FC7C-4BF5-B25E-5A78726C4C16.jpeg
    154,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…