Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Şifa olsun canım🥰
Benim ve çocukların ki aynı D3 ama benimki tablet şeklinde olanlardan.

Ben gün ananas kivi yedim belki WC için iyi olur diye.

Kulak kristallerim ara ara kayarlar. Dünden beri yine baş dönmem başladı🤕
Çok korkuyorum yine kötü olursam diye. Geçen yıl tam 3 gün gözüm kapalı evde yattım, duvara tutunup tuvalete gidip geliyordum. ALLAH korusun öyle birşey olursa ne yapacağım😢kimsemiz yok burda en önemlisi eşim yok çocukların sorumlukları okulları yemeleri içmeleri nasıl olacak diye çok tedirginim.

Bir kaç arkadaşım var ama herkesin kendi sorunu işi gücü var.
Rabbim şifa versin🤲🏼🤲🏼
Geçtiğimiz selelerde dünürümde vardı, dr koltukta otururken kendini sert bir şekilde yana at Bikaç sefer demiş, biraz faydası oluyor demişti dünürüm, tekrar gelmesin🤲🏼🤲🏼, gelirse aklında olsun 👍🏼

günaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Hayaller aralıklı oruç gerçek oburumsu günler 🫣
Doyma probleminden çok atıştırma alışkanlığı zorluyor.Hallecez duzelecez Allah'ın izniyle 😊
Dukan birasina basliycam bugün
Kahvemede hindistan cevizi yağı unutmazsam katarim genelde🥰
Alışınca yağsız kahve çok yavan geliyor :KK70: :KK70: :KK70:

Kitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti. 🥺 Apar topar Viyanaya gittim çocuğa psikolojik destek olayım diye yeni döndüm. Normal hayatın seyrindeyiz şu an. Hayırlısı dedik herkes gibi.
Aynen, hayırlısı böyleymiş, oğlun nasıl?

günaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Çok geçmiş olsun nasıl şimdi annen daha iyidir umarım.

Durumu nasıl canım, acil şifalar dilerim 🤲🏼

Kitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti. 🥺 Apar topar Viyanaya gittim çocuğa psikolojik destek olayım diye yeni döndüm. Normal hayatın seyrindeyiz şu an. Hayırlısı dedik herkes gibi.
Hayırlısı olsun arkadaşım,düğün iptal oldu demi,vardır bir hayır diyelim bunada.
Evet, bazı sabahlar arabaların camını kazıyıp biniyorlarmış, ben dışarı pek çıkmıyorum
Normaldede zaten soğuk bir ülke.

Geçmiş olsun canım. Acayip ve değişik bir salgın var. Bitip bitip yeniden başlayan. Dikkatli olmak lazım.

X