Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne olursa olsun ceylan böyle mesaj yazılmaz ki. başıma geldi adamın biri bana otel faturası yolladı. kibarca benim bununla ilgim olmadığını yanlış yere yolladığını ilgili kişilere tekrar yollaması gerektiğini söyledim. çok çirkin geldi yazdıkları

Evet canım 2 yıl bitirdim dgs ile 4e tamamlamak istiyorum bende.Tıbbi sekreterilik sertifikası da almıştım belki lazım olur diye
Gunaydin
cuma 113,8
Pazartesi 113,1
Fark -700
Cuma hedef 112,5
A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Süpersin canım
Cuma - 69.7
Bugün - 68.8
Fark - 0.9
Yeni hedef - 68.5

A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS sedulu
Yaaa beni geçtin Ama bizim klanda olduğun için tebrik ediyorum seni
Felaket ac uyandim bu sabah
Ben dee
Oh hele şükür Ceylanım (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım)
Turp beni de şişirir cumaya halledersin sen
Reglim bittiği için yavaş yavaş ödemlerim gidiyor çok şükür
A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Cuma günkü kilom 65.3
Bugün 64.7
Fark -600
cuma hedef 64
Eki Görüntüle 2865615
2 günde çok güzel eksi canım
Günaydın
Bende durum böyle ama umarım cuma hedefime ulaşırım.
Cuma: 72.4
Bugun: 72.3
Olsun artı çıkmamışın ya..Cumaya kadar daha çok eksilir bu
Günaydın en son 28 mayısta 69 kiloydum Eki Görüntüle 2865630
Bak ödemler gitmiş
Bu hafta fazla + gelmişin abla..sen böyle bi ileri bi geri gidiyorsun süreç uzuyor bu seni sıkmıyor mu?
Gunaydin cok moralim bozuk valla bir diyet bitene kadar misafir gelmesin tum düzenim bozuldu Duysa beni öldürür

Cuma 71.7
Bugun 71.6

Eki Görüntüle 2865647
Seni gebertirim kız gibi..hem eksi gelmişin hem hala detoks diyorsun.Bu hafta detoks yapma sağlıklı beslen.Kas ve su kaybedersin diye korkuyorum
Ben çay içsem 1 kilo fazla çıkarım

sedulu

Cuma 55.9
Pazartesi 56.4

+500

Hedef 55.5

Arti cikmak sorun degil, hep artiyim pazartesileri zaten, bir de wc bekliyorum halen
Eki Görüntüle 2865666
Oy noldu kız sana 55 iyiydicumaya kadar hallet bu işi Alysm
cuma : 72,5 kg
pazartesi : 72,5 kg
fark : sabit
Eki Görüntüle 2865683
Cumaya hedefini tutturman dileğiyle

Sağol canım

Bende senin dediğini biliyorum ibufen daha zararlı diye firmalar arasında rekabet olabilir doğru 5 yaşında kızım üsüttü sanırım bir sıcak bir soğuk udihindi yağı sürdüm sonradan göğsüne sırtına birde icirdim gerçekten işe yaradı ateşi hafifledi çok şükür

Firdevs hanımın davetine icabet etmemek olur mu abla

Bi yandan bebelere makarna yapıyom bi yandan gecmis yapiyom ne yazmışsınız ayol oku oku bitmedi yine
Canım sana çok katılıyorum ben de her zaman aynı şey ise yaramıyor 2 hafta yaptım mesela bi diyet i devamı gelmiyor veremiyorum aynı şekilde değişince gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…