Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olursa olsun ceylan böyle mesaj yazılmaz ki. başıma geldi adamın biri bana otel faturası yolladı. kibarca benim bununla ilgim olmadığını yanlış yere yolladığını ilgili kişilere tekrar yollaması gerektiğini söyledim. çok çirkin geldi yazdıklarıAnaa adamda sasröıs ve dalga gecmıs olabılırmı
Calpol un zararlı oldugunu dusunmuyorum. Fırmalar arası rekabet sonucu cıkan bı haber oldugunu soylemısti doktorlar. Tam tersi ıbufen pedıfen daha agırdır.
dönüşümlü kullanmanda sakınca yok bence. Ne kadarlık cocugunuz
Niden tavuk yemiyorsun esmer kadınEki Görüntüle 2865856
Fırında kabaklarım hazr. Oğlanı spora goturcem 3 te aksama hazr olsun dıye sımdıden yaptım yemeklerımı. Bana kabak evdekılere tavuk sote
Evet canım 2 yıl bitirdim dgs ile 4e tamamlamak istiyorum bende.Tıbbi sekreterilik sertifikası da almıştım belki lazım olur diyeKumraL_KrakeR cocuk gelısımı mı okuyordun. Ben meslek lisesı cocuk gelısımı mezunuyum. Ama 10 yıldır tıbbi sekreterlık yapıyorum. 2 yıl acıktan çocuk gelısımı bıtırdım dgs ıle tamamlıcam 4 e. Çorba gıbıyım
Süpersin canım
Yaaa beni geçtin Ama bizim klanda olduğun için tebrik ediyorum seni
Ben deeFelaket ac uyandim bu sabah
Oh hele şükür Ceylanım (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım)
Turp beni de şişirir cumaya halledersin senGünaydın kızlar nasılsınız?
Bugün baya Bi artı çıktım ama stres yok çünkü dün salatamda ızgara mantar turp karalahana dereotu felan vardı hepsi bende aşırı şişkinlik yapıyor ama çok da sağlıklı.
Pzt 66.8
Cuma hedefim 66.0 olsun
Eki Görüntüle 2865614
2 günde çok güzel eksi canımReglim bittiği için yavaş yavaş ödemlerim gidiyor çok şükür
A Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Cuma günkü kilom 65.3
Bugün 64.7
Fark -600
cuma hedef 64
Eki Görüntüle 2865615
Olsun artı çıkmamışın ya..Cumaya kadar daha çok eksilir buGünaydın
Bende durum böyle ama umarım cuma hedefime ulaşırım.
Cuma: 72.4
Bugun: 72.3
Bak ödemler gitmişGünaydın en son 28 mayısta 69 kiloydum Eki Görüntüle 2865630
Bu hafta fazla + gelmişin abla..sen böyle bi ileri bi geri gidiyorsun süreç uzuyor bu seni sıkmıyor mu?Merhaba kızlar bir pazartesi klasiği
Çünkü ben haftanın 2 günü gönlümce besleniyorum 5 günü dikkat ederek besleniyorum
Yani 5 2 if diyetini
2 5 şeklinde yapıyorum
Hafta sonu listelerimi sansürleyerek yazıyorum
Sizin diyet listesinde görmek istediklerinizi yazıp geçiyorum yediklerimi değil
Yorum yaparken bunu unutmayınız
Cuma 65.5 kg
Bugün 66.3 kg
Fark +800 gr
Cuma gününe ortalama hefefim herzamanki gibi 300 ya da 500 gr
Seni gebertirim kız gibi..hem eksi gelmişin hem hala detoks diyorsun.Bu hafta detoks yapma sağlıklı beslen.Kas ve su kaybedersin diye korkuyorumGunaydin cok moralim bozuk valla bir diyet bitene kadar misafir gelmesin tum düzenim bozuldu Duysa beni öldürür
Cuma 71.7
Bugun 71.6
Eki Görüntüle 2865647
Ben çay içsem 1 kilo fazla çıkarımGünaydınlar
Cuma:60.8
Pazartesi:61.1 (çay içtim çaysız halime göre 200 gr daha artmış)
Fark: +300 gr
Cuma hedef: 60.5
Ancak 3 -4 gün sonra reglim başlıyor
A Arrietty_ sedulu CEYDOS
Eki Görüntüle 2865648
Oy noldu kız sana 55 iyiydicumaya kadar hallet bu işi Alysmsedulu
Cuma 55.9
Pazartesi 56.4
+500
Hedef 55.5
Arti cikmak sorun degil, hep artiyim pazartesileri zaten, bir de wc bekliyorum halen
Eki Görüntüle 2865666
Cumaya hedefini tutturman dileğiyle
Tatile.gidene kadar 63 yetişmez ama tatilde çok ayakta ve hareketli olduğum için 63 u görebilirim.bak bu sene yetmez hadi daha fazla yapalım hem boyuna daha çok yakışır 63 kg
Evet kaptanlar yanlış etiket olmuşEki Görüntüle 2865884 Eki Görüntüle 2865884
@ceydoş A arrietty
Geçmiş yapım dedim 20 sayfa kadar var.
Akşam görüşürüz
Birde ben böyle bakınca anlamıyorum artı mı? Eksi mi? Cuma kilonu ve aradaki farkı yazarsan daha iyi anlarız canımEki Görüntüle 2865884 Eki Görüntüle 2865884
@ceydoş A arrietty
Geçmiş yapım dedim 20 sayfa kadar var.
Akşam görüşürüz
beni boşver kaptanı yine yanlış etiketlenmişCEYDOS yanlışmı etiketledim
Zaten bütün ilaclar zararlı mümkünse kullanmamak lazım en iyisi doğal yollarDikkat bu ilaçları kullanmayın! 2015 yılında yapılmış bir açıklama ama sonuç değerlendirmesi ne oldu bilmiyorum.
Sağol canımEvet canım 2 yıl bitirdim dgs ile 4e tamamlamak istiyorum bende.Tıbbi sekreterilik sertifikası da almıştım belki lazım olur diye
Süpersin canım
Yaaa beni geçtin Ama bizim klanda olduğun için tebrik ediyorum seni
Ben dee
Oh hele şükür Ceylanım (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım)
Turp beni de şişirir cumaya halledersin sen
2 günde çok güzel eksi canım
Olsun artı çıkmamışın ya..Cumaya kadar daha çok eksilir bu
Bak ödemler gitmiş
Bu hafta fazla + gelmişin abla..sen böyle bi ileri bi geri gidiyorsun süreç uzuyor bu seni sıkmıyor mu?
Seni gebertirim kız gibi..hem eksi gelmişin hem hala detoks diyorsun.Bu hafta detoks yapma sağlıklı beslen.Kas ve su kaybedersin diye korkuyorum
Ben çay içsem 1 kilo fazla çıkarım
Oy noldu kız sana 55 iyiydicumaya kadar hallet bu işi Alysm
Cumaya hedefini tutturman dileğiyle
Bende senin dediğini biliyorum ibufen daha zararlı diye firmalar arasında rekabet olabilir doğru 5 yaşında kızım üsüttü sanırım bir sıcak bir soğuk udihindi yağı sürdüm sonradan göğsüne sırtına birde icirdim gerçekten işe yaradı ateşi hafifledi çok şükürAnaa adamda sasröıs ve dalga gecmıs olabılırmı
Calpol un zararlı oldugunu dusunmuyorum. Fırmalar arası rekabet sonucu cıkan bı haber oldugunu soylemısti doktorlar. Tam tersi ıbufen pedıfen daha agırdır.
dönüşümlü kullanmanda sakınca yok bence. Ne kadarlık cocugunuz
Çok güzel afiyet olsunEki Görüntüle 2865856
Fırında kabaklarım hazr. Oğlanı spora goturcem 3 te aksama hazr olsun dıye sımdıden yaptım yemeklerımı. Bana kabak evdekılere tavuk sote
Canım sana çok katılıyorum ben de her zaman aynı şey ise yaramıyor 2 hafta yaptım mesela bi diyet i devamı gelmiyor veremiyorum aynı şekilde değişince gidiyobir doktoru izledim,
ne yapiyorsaniz yapin, hep ayni seyi yapmayin diyor
keto mu yapiyorsunuz, arada ketosisten cikin, geri girin,
low carb mi yapiyorsunuz,
arada (saglikli karblar tabi ki) karb yogun beslenin,
omad mi yapiyorsunuz, arada kahvaltinizi yapin.
...
herkes icin ama ozellikle kadinlar icin diyor bunu.