Pazar menüsü
Şekersiz 21 gün 6. Gün
Saat 10
1 haşlama yumurta
4 çeri domates
5 zeytin
Bir dilim peynir
Sütlü filtre kahve
Saat 15
Bir tabak kuru fasülye
Soğan
Bir dilim olmayan çavdar ekmeği
Saat 19
3 kepçe yalancı paça çorbası
Bir kase salata
Saat 24
Bir avuç leblebi
1 wasa üstü biraz peynir zeytin kavurma
(Şu üstteki kısım tamamen stres kaynaklıydı sınava girmeden koşup yedim cezam neyse kesin telafi eder inşallah)
3lt su
60 dk tempolu yürüyüş ==> 150 puan
12 bin adım ==> 360 puan
10 dakika park aletlerinde tepinmece ==> 60 puan
320 merdiven ==> 96 puan
666 puan
A Arrietty_
Benim yaptigim gibi tavsiye ederim. Sade kefir de bile 100 ml de 3,7 gr karb var. Meyveliyi dusunemiyorum bile
çok teşekkrüler kaptanımSen onerilere kulak astin ve yaptin. Kendinede tesekkur et :)
Sağol canım amin inşallahGecmis olsun prensese ins. Beraber uyuyup toparlarsiniz
Sağol canımCok gecmis olsun canim
Sağol canım onu denememistim gece 2 de verdim düştü ama sonradan hop yine yükseldi çok nazlı benim kızım hemen hastalaniyor dün güneşte çok oynadı hava dokundu sanırımgeçmiş olsun canım inşallah hemen düşer ateşi çift ateş düşürücü kullanımını dene. 4 saatte bir farklı ateş düşürücü yani.
Sağol canım çok zor oğlumda hiç ateş olmazdı bu tam tersi sabaha kadar inleyip durdu uyuyamadıGeçmiş olsun umarım atlatır çabucak. Ateş nöbetlerini oğlumdan iyi bilirim. Sen kendine ve prensesine odaklan. Geçmiş olsun
cinlerim tepeme çıktı M'li marketten aradılar konumunuzu bulamıyoruz yollar mısınız dediler. bende numaraya kaydettim. ve konum yolladım. nasıl olduysa anlayabilmiş değilim farklı bir numara kaydedilmiş salağın biri. konumunuza gelip sizi ziyaret etmek isterdim diye mesaj atmış geri bana. yuh hıyar aaaa çok sinirliyim.
offf isimlerinide unutmuşum ibufen biri diğeri minoset çocuk şurubu bu ikisini dönüşümlü verirsen ateşi düşer. ayaklarını koltuk altlarını bir bezi sabunla kalıp sabunla onunla sil. calpol dü galiba onu verme mümkünse bir dönem yurtdışında kullanımı yasaklanmasına rağmen bizim ülkemizde kullanıma devam edildi. kalp ritmini bozuyormuş. şimdi nasıldır bilemiyorum tabi.Sağol canım onu denememistim gece 2 de verdim düştü ama sonradan hop yine yükseldi çok nazlı benim kızım hemen hastalaniyor dün güneşte çok oynadı hava dokundu sanırım
Haklısın.Haha demekki bizde uyuyoruz
Aman hic bulasma
H3RA_ gecen haftalarda bahsetmistin detox dan. Ananas aldim yapayim diye. Cok uzun senelerdir yemiyordum.
Alerjim var herhal, bogazim hafif sisiyor gibi oldu. Felaket Korktum
Kefirle naneli cacık yapabilirsin, içimi guzel oluyor.kendim yaptim ama sekerli bile olmadi
salatalikla deneyebilirim belki keten tohumunu sonra denerim.
offf isimlerinide unutmuşum ibufen biri diğeri minoset çocuk şurubu bu ikisini dönüşümlü verirsen ateşi düşer. ayaklarını koltuk altlarını bir bezi sabunla kalıp sabunla onunla sil. calpol dü galiba onu verme mümkünse bir dönem yurtdışında kullanımı yasaklanmasına rağmen bizim ülkemizde kullanıma devam edildi. kalp ritmini bozuyormuş. şimdi nasıldır bilemiyorum tabi.
Kefirle naneli cacık yapabilirsin, içimi guzel oluyor.
Bende calpol verdim ya hiç duymamıştım başkada agri kesici yokkiofff isimlerinide unutmuşum ibufen biri diğeri minoset çocuk şurubu bu ikisini dönüşümlü verirsen ateşi düşer. ayaklarını koltuk altlarını bir bezi sabunla kalıp sabunla onunla sil. calpol dü galiba onu verme mümkünse bir dönem yurtdışında kullanımı yasaklanmasına rağmen bizim ülkemizde kullanıma devam edildi. kalp ritmini bozuyormuş. şimdi nasıldır bilemiyorum tabi.
Sınavları online yaptılar 3 gün boyunca istediğin saatlerde girebiliyorsun. Ben de zalım bebeleri uyutup girdimne sinavi gecenin bir vakti?
eger gece acikiyorsan aksam menunu daha fazla zenginlestirebilirsin.
ben doymazsam surekli bir seyler atistirma ihtiyaci hissediyorum, onun da takibi zor oluyor.
Dikkat bu ilaçları kullanmayın! 2015 yılında yapılmış bir açıklama ama sonuç değerlendirmesi ne oldu bilmiyorum.Bende calpol verdim ya hiç duymamıştım başkada agri kesici yokki
Sınavları online yaptılar 3 gün boyunca istediğin saatlerde girebiliyorsun. Ben de zalım bebeleri uyutup girdim
Anaa adamda sasröıs ve dalga gecmıs olabılırmıcinlerim tepeme çıktı M'li marketten aradılar konumunuzu bulamıyoruz yollar mısınız dediler. bende numaraya kaydettim. ve konum yolladım. nasıl olduysa anlayabilmiş değilim farklı bir numara kaydedilmiş salağın biri. konumunuza gelip sizi ziyaret etmek isterdim diye mesaj atmış geri bana. yuh hıyar aaaa çok sinirliyim.
Calpol un zararlı oldugunu dusunmuyorum. Fırmalar arası rekabet sonucu cıkan bı haber oldugunu soylemısti doktorlar. Tam tersi ıbufen pedıfen daha agırdır.Bende calpol verdim ya hiç duymamıştım başkada agri kesici yokki