Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazar menüsü

Şekersiz 21 gün 6. Gün

Saat 10
1 haşlama yumurta
4 çeri domates
5 zeytin
Bir dilim peynir
Sütlü filtre kahve

Saat 15
Bir tabak kuru fasülye
Soğan
Bir dilim olmayan çavdar ekmeği

Saat 19
3 kepçe yalancı paça çorbası
Bir kase salata

Saat 24
Bir avuç leblebi
1 wasa üstü biraz peynir zeytin kavurma

(Şu üstteki kısım tamamen stres kaynaklıydı sınava girmeden koşup yedim cezam neyse kesin telafi eder inşallah🥺 )

3lt su
60 dk tempolu yürüyüş ==> 150 puan
12 bin adım ==> 360 puan
10 dakika park aletlerinde tepinmece ==> 60 puan
320 merdiven ==> 96 puan

666 puan

A Arrietty_

ne sinavi gecenin bir vakti?

eger gece acikiyorsan aksam menunu daha fazla zenginlestirebilirsin.
ben doymazsam surekli bir seyler atistirma ihtiyaci hissediyorum, onun da takibi zor oluyor.

cinlerim tepeme çıktı M'li marketten aradılar konumunuzu bulamıyoruz yollar mısınız dediler. bende numaraya kaydettim. ve konum yolladım. nasıl olduysa anlayabilmiş değilim farklı bir numara kaydedilmiş salağın biri. konumunuza gelip sizi ziyaret etmek isterdim diye mesaj atmış geri bana. yuh hıyar aaaa çok sinirliyim.

geçmiş olsun canım inşallah hemen düşer ateşi çift ateş düşürücü kullanımını dene. 4 saatte bir farklı ateş düşürücü yani.
Sağol canım onu denememistim gece 2 de verdim düştü ama sonradan hop yine yükseldi çok nazlı benim kızım hemen hastalaniyor dün güneşte çok oynadı hava dokundu sanırım

cinlerim tepeme çıktı M'li marketten aradılar konumunuzu bulamıyoruz yollar mısınız dediler. bende numaraya kaydettim. ve konum yolladım. nasıl olduysa anlayabilmiş değilim farklı bir numara kaydedilmiş salağın biri. konumunuza gelip sizi ziyaret etmek isterdim diye mesaj atmış geri bana. yuh hıyar aaaa çok sinirliyim.

Aaa,terbiyesiz 😡😡

Sağol canım onu denememistim gece 2 de verdim düştü ama sonradan hop yine yükseldi çok nazlı benim kızım hemen hastalaniyor dün güneşte çok oynadı hava dokundu sanırım
offf isimlerinide unutmuşum ibufen biri diğeri minoset çocuk şurubu bu ikisini dönüşümlü verirsen ateşi düşer. ayaklarını koltuk altlarını bir bezi sabunla kalıp sabunla onunla sil. calpol dü galiba onu verme mümkünse bir dönem yurtdışında kullanımı yasaklanmasına rağmen bizim ülkemizde kullanıma devam edildi. kalp ritmini bozuyormuş. şimdi nasıldır bilemiyorum tabi.

offf isimlerinide unutmuşum ibufen biri diğeri minoset çocuk şurubu bu ikisini dönüşümlü verirsen ateşi düşer. ayaklarını koltuk altlarını bir bezi sabunla kalıp sabunla onunla sil. calpol dü galiba onu verme mümkünse bir dönem yurtdışında kullanımı yasaklanmasına rağmen bizim ülkemizde kullanıma devam edildi. kalp ritmini bozuyormuş. şimdi nasıldır bilemiyorum tabi.

Calpolun cok etkiside yok bence ,yazin ilaclarimiz bitince almistik (yurtdisindan gelirken agrikesicilerini getirmistim) 2saat icinde atesi tam dusmemesine ragmen hemen yukseliyordu

Günaydın kızlar geçmiş yaparak ilerliyorum ama tartı fotomu atıyım önce dedim.
Cuma:69.5
Pazartesi:69.7
Fark:+200
Cuma hedef:68.9
Cumaya kadar hallederim kaptanım adet olmam gerekiyor sanırım onun şişkinliği 🙈
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS

Eklentiler

• 5E930598-821A-45F6-99BC-9701F22F2077.jpeg
    5E930598-821A-45F6-99BC-9701F22F2077.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 15
Bende calpol verdim ya hiç duymamıştım başkada agri kesici yokki 😔

ne sinavi gecenin bir vakti?

eger gece acikiyorsan aksam menunu daha fazla zenginlestirebilirsin.
ben doymazsam surekli bir seyler atistirma ihtiyaci hissediyorum, onun da takibi zor oluyor.
Sınavları online yaptılar 3 gün boyunca istediğin saatlerde girebiliyorsun. Ben de zalım bebeleri uyutup girdim :KK14:

Anaa adamda sasröıs ve dalga gecmıs olabılırmı
Bende calpol verdim ya hiç duymamıştım başkada agri kesici yokki 😔
Calpol un zararlı oldugunu dusunmuyorum. Fırmalar arası rekabet sonucu cıkan bı haber oldugunu soylemısti doktorlar. Tam tersi ıbufen pedıfen daha agırdır.
dönüşümlü kullanmanda sakınca yok bence. Ne kadarlık cocugunuz

X