Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Cuma: 67.40
Pazartesi 67.90
Hedef 67.00
Son 3 hafta klasiği yine pazartesi tartısında fazlayım. 😤😤
Wcye çıkamadım yine çıldiriciiimmm

Eklentiler

• IMG_20210607_104625.jpg
    IMG_20210607_104625.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 18
ne olursa olsun ceylan böyle mesaj yazılmaz ki. başıma geldi adamın biri bana otel faturası yolladı. kibarca benim bununla ilgim olmadığını yanlış yere yolladığını ilgili kişilere tekrar yollaması gerektiğini söyledim. çok çirkin geldi yazdıkları
Ya cok haklısın. Okadar pislik doluki etraf. Daha gecen hafta instadan bırısı dadandı bana fake dıye hesap acmıs. Israrla engelledıkce yenısını acıp en son iğrenc bı foto yolladı. Allahın belası engelledım tabı ama bıdaha yazar dıyede korkuyorum
Niden tavuk yemiyorsun esmer kadın :KK54:
Bugunluk yemıycem canım normalde yıyorumda. Bugun kabak detoksı gıbı olsun menum ıstedım bana ıyı gelıyor menusu
Oh hele şükür Ceylanım:KK53: (ismini doğru hatırlıyorumdur umarım😂)
Evet krakerım doğru hatrlıyosum😍

Ya cok haklısın. Okadar pislik doluki etraf. Daha gecen hafta instadan bırısı dadandı bana fake dıye hesap acmıs. Israrla engelledıkce yenısını acıp en son iğrenc bı foto yolladı. Allahın belası engelledım tabı ama bıdaha yazar dıyede korkuyorum

Bugunluk yemıycem canım normalde yıyorumda. Bugun kabak detoksı gıbı olsun menum ıstedım bana ıyı gelıyor menusu

Evet krakerım doğru hatrlıyosum😍
başına bir daha böyle bir olay gelirse savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım dersen geri adım atar. devam ediyorsa da gidip gerçekten yapabilirsin.

Selam bende katılmak istiyorum aranıza 😊
Hosgeldin☺️🌸
Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal Ozzybal @magickk @Tavsannesi @Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç ✌️
😓
Su an cok saskinim ,cunku en cok domates tüketiyorum yikildim diyebilirim😬😬 ananas cok faydali evet haftaici unutmazsam hindistancevizi yagida alicam surekli aklımdan cikiyor yag yakimini hizlandiriyor ,ananasta harika 🥰
Bende domates cok seviyorummmm
Cumaya Kurt adamlari 1. Yapacak bir eksi ile gelmezsen sasiririm 😁
Hem gaddar hem komik🤣
A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Cuma: 67.40
Pazartesi 67.90
Hedef 67.00
Son 3 hafta klasiği yine pazartesi tartısında fazlayım. 😤😤
Wcye çıkamadım yine çıldiriciiimmm
Gaddar kaptan magnezyum demisti. Kullandim fayda gordum yeminle. Kullan bence

Günaydın güzel hatunlar
Eki Görüntüle 2865580

Cuma 58.60
Bugün 58.50 💪🏼
Hedef 58

Spor dersine gideceğim o yüzden uyandığım gibi tartıldım. Ama yine eksi 💃🏼💃🏼
A Arrietty_ sedulu sedulu CEYDOS CEYDOS

perilerim cuma bizim günümüz olacak 😍
Ozzybal Ozzybal @Mahi57 @magickk @Tavsannesi
Cok guzel, ben de cuma için çok motiveyim.
Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
Ozzybal Ozzybal @magickk @Tavsannesi @Mahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç ✌️
Domatese çok şaşırdım, ben 1 aydır o kadar çok domates tükettim ki, eve haftada 4 kilo domates alıyordum. Ananası yarından itibaren diyetimde kullanacağım.
Canim ben evde değilim, tarti siparis ettim, yeni geldi. Ama tokum ve 1 litre su içtim. Fotomu yarın sabah paylaşacağım.

Slm Kızlar çok yogun geciyo günüm, tartıyı paylaşıp kaçıyorum akşama gelirim 🥰
Allah için bin sayfa olmasın🤣
Cuma 54
Bugün 54 reglim tartıya yansımamış henüz şu güzelliği cuma yapsa nolurdu 😛
CEYDOS CEYDOS A Arrietty_

Eklentiler

• F081FD12-FC7C-4BF5-B25E-5A78726C4C16.jpeg
    F081FD12-FC7C-4BF5-B25E-5A78726C4C16.jpeg
    154,1 KB · Görüntüleme: 17
X