selammm cuma kilom da 92 idi ama dün sabah 92,7 gelmiştimcuma kilonuda yazsaydın
heybetin göze çarpsaydı
bende üzüldüm çünkü beyaz peynirle çok yakıştırırım
ceydoş kahvaltıda 2 çeri olabilir demiş
ama yemeğin içindeki çok sorun değilmiş kızlar
bir tabak yemeğe gelen miktar olarak düşünün
Ananasa alerjisi olanlar ne yapsın peki?Kızlar spor hocasından öğrendiğim bir bilgiyi daha paylaşmak istedim.
Domates deri ve kas arasında ödem tutarmış. Tüm kan gruplarına bu anlamda en zararlı yiyecekmiş.
Bu ara çok ödem tuttuğum için ananasın ortadaki sert kısmının vitamin tableti varmış bana onu önerdi. Kendiside kullanıyormuş çok faydasını gördüm dedi.
Birde crossfit çalışmaya devam edeceğiz. Yağ yakmak ve zayıflamak için en iyi yöntemmiş. Reformerı atıyorum kusursuz fiziğe sahip Çağla Şikel yapmalı, her şey yerine oturduğunda reformer çalışmalı dedi.
@Ozzybal @magickk @TavsannesiMahi57 kızlar bu hafta ananas tüketin ve orta sert kısmı ile detoks suyu hazırlayıp gün boyu için. Cumaya kadar ne kadar az ödem o kadar güzel sonuç
Kayinvalidem ameliyat oldu. Eşim gidelim siz kalin ondan annenizle geçin dedi. Ben 1 temmuza kadar burda olmak istiyorum. Bakalim bugün tekrar bi konuşayım dacanim sen bu cuma mezun mu olacaksin, izne mi ayrilacaksin?
kacla basladin, hedefin neydi?
nedir planin,
gitme istersen free listede kal.
Haha demekki bizde uyuyoruzSelammm.. Gündüz vakti ne konuştunuz ama yaa, yetişemiyorum şimdiden
Neredeyse 10 dakikadır kendi kendime gülüyorum, tartı fotolarına bakıyordum, birden hatırladım sabah kağıda 7 mayıs yazdığımıbiriniz de uyarmıyorsunuz aşk olsun Uyku sersemi, kiloma da nasıl sevinmişsem artık haziranı unutmuşum
Aman hic bulasmaAnanasa alerjisi olanlar ne yapsın peki?
Kayinvalidem ameliyat oldu. Eşim gidelim siz kalin ondan annenizle geçin dedi. Ben 1 temmuza kadar burda olmak istiyorum. Bakalim bugün tekrar bi konuşayım da
75.00 le başladım 65 ti hedefim
66.7 çıktım 66 olmayı isterim@Aytac Ugur cuma günü için bir hedefin var mı? kaç kilo olmayı hayal ediyorsun?
Kizim yeter
Guldugume bakma. Ciddiyim
Sürekli detox olmaz. Normal saglikli beslenmeye gec.
Bende omad /uzun sure su orucunu rafa kaldirdim bugunden itibaren.
bu yıl hedefini 63 yap canım. geçen yılda 65 idi. esneme payı bırakmadın kendine geri döndü kiloların. ben 5 kilo esneme payı bırakıyorum idealim 65 ama 60 hedefim. o 5 kilo esneme payı olacak 65 e yaklaşırsam alarm çalacakKayinvalidem ameliyat oldu. Eşim gidelim siz kalin ondan annenizle geçin dedi. Ben 1 temmuza kadar burda olmak istiyorum. Bakalim bugün tekrar bi konuşayım da
75.00 le başladım 65 ti hedefim
bu yıl hedefini 63 yap canım. geçen yılda 65 idi. esneme payı bırakmadın kendine geri döndü kiloların. ben 5 kilo esneme payı bırakıyorum idealim 65 ama 60 hedefim. o 5 kilo esneme payı olacak 65 e yaklaşırsam alarm çalacak
mutlaka olur 12,5 kg verdin sonrası da gelir.benim de aslinda 55, ama bu sebeple 53u gormek istiyorum, bakalim olacak mi.
Cok guzel demisbir doktoru izledim,
ne yapiyorsaniz yapin, hep ayni seyi yapmayin diyor
keto mu yapiyorsunuz, arada ketosisten cikin, geri girin,
low carb mi yapiyorsunuz,
arada (saglikli karblar tabi ki) karb yogun beslenin,
omad mi yapiyorsunuz, arada kahvaltinizi yapin.
...
herkes icin ama ozellikle kadinlar icin diyor bunu.
Vampirella Klani Takip Listesi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Pazar Spor Puanlari @Onlymemeself / Su ⚠ / / 156 +127+ 1092 KumraL_KrakeR Ödül / / / / + 507+ 202 caroline84 Ödül / / / Su ⚠ / 250 + 129 + 567 Lusi / / 310 + 517 aysunayy Ödül / / / / / Su ⚠ 883 + 522 + 771 Dahlia_ / Su ⚠ / Su ⚠ 171 + 499
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü :)))
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
@Onlymemeself : Cok cok az yemissin. Hosuma gitmediOkadarda spor yapmissin. Dikkat et
caroline84 : Güzel gün olmus
KumraL_KrakeR : Afiyet olsun. Aksam yemegi enfes gorunuyor
@aysunayyy : Kiz niye ac gezdin. Tam simit e laf sokacaktim ki ,tek ogun yapmissin . Begenmedim pazar gununu
Valla iyi yapmissin ozaman yatip uyumaklaYazıyorum hemen şimdi
Gece aöf sınavına girdim 4 dersim vardı. Çocukları uyutmadan giremeyeceğim için çok geç saate kaldı. Sonra da zıbarıp yattım
İşleri aksamasına neden olduğum için üzgünüm
Kiz 65 yeter. Hani mehter takımı gibiyim.zaten 65 olursam sukurbu yıl hedefini 63 yap canım. geçen yılda 65 idi. esneme payı bırakmadın kendine geri döndü kiloların. ben 5 kilo esneme payı bırakıyorum idealim 65 ama 60 hedefim. o 5 kilo esneme payı olacak 65 e yaklaşırsam alarm çalacak
Cok guzel demis
Ama suan ne yapacagim bilmiyorum. Oyle saskinim
Saat 10 da
100 ml kefir
Kucuk salatalkk
2tk keten tohumu ile sunu ictim
Eki Görüntüle 2865824
Keto Manti yapacagim
Ama kabak corbasi da istiyorum
Manti Öglen, corba aksam desek. Yesillik eksikcorba yanina salata mi eklesem
Benim yaptigim gibi tavsiye ederim. Sade kefir de bile 100 ml de 3,7 gr karb var. Meyveliyi dusunemiyorum bilesenin guzel hatrin icin kabagi da sayabiliriz.
ama yazin yesillik guzel oluyor ya, her seye yakisiyor.
ben de kefir ictim simdi, ama benimki meyveli, kefir hic sevmem, bu sekilde icebildim, haftada 1 en azindan kefir iceyim diyorum.
bak bu sene yetmez hadi daha fazla yapalım hem boyuna daha çok yakışır 63 kgKiz 65 yeter. Hani mehter takımı gibiyim.zaten 65 olursam sukur