Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selammm cuma kilom da 92 idi ama dün sabah 92,7 gelmiştim

o şokla burada yazdım hemen kaptanlarım bugün bunları yap diye öneride bulundular uyunca tüm artı gitmiş oldu

bu hafta hatta komple aynısını yapmayı düşünüyorum ki cuma hedefimi tutturabileyim

zamanım kalmıyor diye artık öğlen tatilerimde eliptik yapıcam yarım saat

Selammm.. Gündüz vakti ne konuştunuz ama yaa, yetişemiyorum şimdiden
Neredeyse 10 dakikadır kendi kendime gülüyorum, tartı fotolarına bakıyordum, birden hatırladım sabah kağıda 7 mayıs yazdığımı biriniz de uyarmıyorsunuz aşk olsun Uyku sersemi, kiloma da nasıl sevinmişsem artık haziranı unutmuşum

Ananasa alerjisi olanlar ne yapsın peki?

canim sen bu cuma mezun mu olacaksin, izne mi ayrilacaksin?

kacla basladin, hedefin neydi?

nedir planin,

gitme istersen free listede kal.
Kayinvalidem ameliyat oldu. Eşim gidelim siz kalin ondan annenizle geçin dedi. Ben 1 temmuza kadar burda olmak istiyorum. Bakalim bugün tekrar bi konuşayım da
75.00 le başladım 65 ti hedefim

Haha demekki bizde uyuyoruz

Ananasa alerjisi olanlar ne yapsın peki?
Aman hic bulasma

H3RA_ gecen haftalarda bahsetmistin detox dan. Ananas aldim yapayim diye. Cok uzun senelerdir yemiyordum.
Alerjim var herhal, bogazim hafif sisiyor gibi oldu. Felaket Korktum

Kayinvalidem ameliyat oldu. Eşim gidelim siz kalin ondan annenizle geçin dedi. Ben 1 temmuza kadar burda olmak istiyorum. Bakalim bugün tekrar bi konuşayım da

evet,
cok az kalmis ama hedefine,
tutturup gidebilirsin,
olmazsa da artik biraz gece kalir, yazin aksam ogunlerini cok gec yapmadigin surece vermeye devam da edersin bence, yazin insan daha aktif oluyor ister istemez, degerlendirmek lazim

kolay gelsin simdiden

Kizim yeter
Guldugume bakma. Ciddiyim
Sürekli detox olmaz. Normal saglikli beslenmeye gec.
Bende omad /uzun sure su orucunu rafa kaldirdim bugunden itibaren.

bir doktoru izledim,

ne yapiyorsaniz yapin, hep ayni seyi yapmayin diyor

keto mu yapiyorsunuz, arada ketosisten cikin, geri girin,

low carb mi yapiyorsunuz,
arada (saglikli karblar tabi ki) karb yogun beslenin,
omad mi yapiyorsunuz, arada kahvaltinizi yapin.
...

herkes icin ama ozellikle kadinlar icin diyor bunu.

bu yıl hedefini 63 yap canım. geçen yılda 65 idi. esneme payı bırakmadın kendine geri döndü kiloların. ben 5 kilo esneme payı bırakıyorum idealim 65 ama 60 hedefim. o 5 kilo esneme payı olacak 65 e yaklaşırsam alarm çalacak

benim de aslinda 55, ama bu sebeple 53u gormek istiyorum, bakalim olacak mi.

Cok guzel demis
Ama suan ne yapacagim bilmiyorum. Oyle saskinim
Saat 10 da
100 ml kefir
Kucuk salatalkk
2tk keten tohumu ile sunu ictim

Keto Manti yapacagim
Ama kabak corbasi da istiyorum
Manti Öglen, corba aksam desek. Yesillik eksik corba yanina salata mi eklesem

Yazıyorum hemen şimdi
Gece aöf sınavına girdim 4 dersim vardı. Çocukları uyutmadan giremeyeceğim için çok geç saate kaldı. Sonra da zıbarıp yattım
İşleri aksamasına neden olduğum için üzgünüm

Kiz 65 yeter. Hani mehter takımı gibiyim.zaten 65 olursam sukur

senin guzel hatrin icin kabagi da sayabiliriz.
ama yazin yesillik guzel oluyor ya, her seye yakisiyor.

ben de kefir ictim simdi, ama benimki meyveli, kefir hic sevmem, bu sekilde icebildim, haftada 1 en azindan kefir iceyim diyorum.

senin guzel hatrin icin kabagi da sayabiliriz.
ama yazin yesillik guzel oluyor ya, her seye yakisiyor.

ben de kefir ictim simdi, ama benimki meyveli, kefir hic sevmem, bu sekilde icebildim, haftada 1 en azindan kefir iceyim diyorum.
Benim yaptigim gibi tavsiye ederim. Sade kefir de bile 100 ml de 3,7 gr karb var. Meyveliyi dusunemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…